Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buki_89 beni duy bniiii
yarın tatil mi senin kuzu ?
tatilse yemeklerini hazırlayabilirsin yok değilse de iş yerinde bi haftalık akşam menülerini hazırla yemekleri yaparlken zorlanmazsın
tatilim canim yarin ama belki anneme giderim diodum menü yaparim zaten ona uymam gerekio aksamlari

evet o cok güzel bi ürün
ben mor pijamadan aldı saden alt uzun üst kısa kol cok rahat serin tutuyo gbi bakalım giymeye başlayınca belli olur bide siyah kısa gecelık sabahlık takım aldımdı baya oldu
hangi siyah siyh modelden aklımda 2 tane var puantiyeli olan birde altı tül gibi yandan jartiyer modeli verilmiş ... jartiyer aldın mı

Aslına bakarsan bir menü yazsam bütün hafta sabah ve öğleni aynı akşam yemeklerinin adı değişiyor sadece sabah iyi bir kahvaltı ediyorum yumurta olsun zeytin domates yeşil biber salatalık bi dilim ekmek öğlene doğru 3 hurma öğlen çilekli yoğurt ya da kayısılı akşam da annem ne yaptıysa 6 kaşık ondan en geç 6 da yiyiyorum bazen dün yaptığım gibi 4 de bırakıyorum yemeyi akşam öğünü kurubakliyat falansa öyle yani günlerim pek aynı geçiyor yemek bakımından

Ollllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy tutmayin beniii

O iş oldu mu kaptanım
İkinci bardak soğan suyunun adı yetti poncikbirgelincik

aynen canim :) bakalim aksam neler yapcam aslinda isden erken cikmak istiodum ama bitirmem gereken bi sunum var sinir oldum kimbilir kacda cikarim bugün

Kaçta çıkacaksın yani?

Ay bana böyle şeyler de ne güzel motive oluyorum
Doğru iş başı yaptın sen olsun geri kalan zamanını iyi değerlendirirsin yine biliyorum durmazsın

Tamam dur etiketleyeyim
Ben de bir baktım bitterleri götürüyorum her sabah böyle olmaz bu iş tamam kalorisi çok değil ama lüp lüp de gidiyor

Aynen kaptanım paketli gıdalar yasak meyve ve süt hariç hepsi yasak
O şekerin kendisi zaten o hepten yasak

Yok ben şekersiz içiyorum granül kahveye alışığım ya dokunmuyor bana onun şekersizi
Ama çay olmuyor işte o yüzden içmiyorum

Hahahahaahha rezalet hahahahahaahahah utanmasam camdan bagrcamm ay cok kafama taktmstm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…