- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.601
Kg verdigin icin tebriketttim keske nezaketn tesekkur etseydin. Herneyse
Aynen yaa kaynatym belki ise yarar sanki kasiklarimda agriyo karnimmi cozemedmtakıldığı içinde gelmez 3 günün kaldı yarın olsan mükemmel olcak .. soğan suyunu iç ama söktürür
tatilim canim yarin ama belki anneme giderim diodum menü yaparim zaten ona uymam gerekio aksamlariBuki_89 beni duy bniiii
yarın tatil mi senin kuzu ?
tatilse yemeklerini hazırlayabilirsin yok değilse de iş yerinde bi haftalık akşam menülerini hazırla yemekleri yaparlken zorlanmazsın
hangi siyah siyh modelden aklımda 2 tane var puantiyeli olan birde altı tül gibi yandan jartiyer modeli verilmiş ... jartiyer aldın mıevet o cok güzel bi ürün
ben mor pijamadan aldı saden alt uzun üst kısa kol cok rahat serin tutuyo gbi bakalım giymeye başlayınca belli olur bide siyah kısa gecelık sabahlık takım aldımdı baya oldu
eve gdince bakim neymiş bu inşallah kötü bieşy değildir
Yeni gelinlere gelsn haahhahahahaah
sen niye bize öncesi sonrası yapmadın bakim 8leride gördün bugün tebri ederim
Aslına bakarsan bir menü yazsam bütün hafta sabah ve öğleni aynı akşam yemeklerinin adı değişiyor sadece
sen ne ediyon kuzu menülerinde gözükmüyo sankilim hiç
yes beybiiii ama bi bak yani durumuna fln öle yeni dogum yapmış hariç çağırabilirsin
bnm sevdiğim dönerciyi nişanlım sevmiyo diğerlerinide ben sevmiyorumo yüzden gitmiyorum
bugün annemi köfte yemeye götürcemben de yerim artık ekmeksiz güzel bi menü olur bnm içinde
ahaha deeeğğmmııı
aynen beybi hemencik gönderiyolar neler aldııınnn
ya onu bende cok istiyorumda yediğimiz herseyde var nasıl olcak ki
Kiz kotu seyi buraya atarmiyim ahhahaahahahaheve gdince bakim neymiş bu inşallah kötü bieşy değildir
Hangisiymss bakim bakimbenim aklimda bisey varda diyemem ayip olar burda genc bekar gizlaa vaa
J ibassliyo ahahahahahahahahahaözel ilgi alanım benim merak ederim diyiver kızlar duymaz
Ollllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyytutmayin beniii
aynen canim :) bakalim aksam neler yapcam aslinda isden erken cikmak istiodum ama bitirmem gereken bi sunum var sinir oldum kimbilir kacda cikarim bugün
kaptinn bakalım kaptanım vucut ne halde bilmiyorum şiş miyim değil miyim anlayamıyorum artık belki iyi olur haftaya demen gibi :)
Velvette ben iş çıkışı çok bitik oluyorum ama zamanım az olabildiğince efor sarfetmeye calısıyorum. bakalım 5 km baya fark eder. 2 kilo da gayet güzel bir hedef ama 1.2 yi adetliyken verdiysen 2 yi zaten rahat verirsin. :)
orya bana etiket yapsana ben reçel yemiyorum pekmez favorimdi onu da yemem ... ama bitter veriyor diyetisyen onu çıkaralım derim midem e ağrı yaptı bu ara....şekeri meyveden mi alacaz kedi dili yapacaktım bugün yarın yemek için onu da yapmıcam artık ... paket gıdalar tüketmiyorum zaten ... kaç gün 21 mi ....
......
evet ya kayısılar hayatımızı kurtardı bugün dün
vaayyy ni gizil şiyleeeeeee almışıııınnn
sadece paketli gıda mı yemiceksn anlaşıldı peki kahvenin içine atmıyo musun ben türk kahvesinde cok az kullanıyorum o sayılmıyosa eşlik ederim
vardır ödem vardırhaftaya 1.5 kesin gzüyle bakıyorum sana şu an
Ben sortlu takimdan almstm s almsm akla baközel ilgi alanım benim merak ederim diyiver kızlar duymaz
Hahahahaahha rezalet hahahahahaahahah utanmasam camdan bagrcamm ay cok kafama taktmstm yaaaaO iş oldu mu kaptanım
İkinci bardak soğan suyunun adı yettiponcikbirgelincik
Kaçta çıkacaksın yani?
Ay bana böyle şeyler de ne güzel motive oluyorum
Doğru iş başı yaptın sen olsun geri kalan zamanını iyi değerlendirirsin yine biliyorum durmazsın
Tamam dur etiketleyeyim
Ben de bir baktım bitterleri götürüyorum her sabah böyle olmaz bu iş tamam kalorisi çok değil ama lüp lüp de gidiyor
Aynen kaptanım paketli gıdalar yasak meyve ve süt hariç hepsi yasak
O şekerin kendisi zaten o hepten yasak
Yok ben şekersiz içiyorum granül kahveye alışığım ya dokunmuyor bana onun şekersizi
Ama çay olmuyor işte o yüzden içmiyorum
bencede dene en kötüsü ödem atarsınAynen yaa kaynatym belki ise yarar sanki kasiklarimda agriyo karnimmi cozemedmderdim bitmiyo
şimdiyi atsan da olur bende pazartesi atacamteşekkür ederim. yapamadım cünkü başladığımda telefonum yoktu yani akıllı telefonum bozuktu o sebeple ilk baslangıc fotoğrafım yok :)
Hahahahaahha rezalet hahahahahaahahah utanmasam camdan bagrcamm ay cok kafama taktmstm yaaaa
heee favorim onlar benimJ ibassliyo ahahahahahahahahaha
bugun yarin pazar zaten 3 gun benim en yogun sonrasi tiritBak boşuna kızmışın poncuha işe yaradı
İlk iki gün gider çoğu zaten sonra rahatsın
bekliyormmmmmmmheee favorim onlar benimgruba resim atcam dediklerimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?