- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.621
bugun yarin pazar zaten 3 gun benim en yogun sonrasi tirit
bekliyormmmmmmm
@ParteMoralll oldun mu sevinç bundan mı
biri parteyi tutsunBenim de ilk iki gün
Ben denize girmeye korkuyorum ama spor yaparken çıkartıp atıveriyorum iki gün sonra pedi amaan diye
Evet cama da çıkacakmış
biri parteyi tutsun
oo tebrik ederim bu enerji baldan bademden miAyy baharatli cevizli bademli findikli bal yedim bana bi enerji geldiEki Görüntüle 2017659 nerdeyse bir bucuk saat ağırlıkla fitness bütün vucut ve hala yorulmadim ama 1 saate gocam gelir yiter didim bitirdim
Poncuh içirdi soğan kürlerini poncuh tutsun İstanbula da gidiyormuş zaten
Balli bademden bence ahahhahahahahoo tebrik ederim bu enerji baldan bademden mi
Ay iviitt ugurlu geldin sana dert yancam bidaha@ParteMoralll oldun mu sevinç bundan mı
HahahahahahahahahaahahahBenim de ilk iki gün
Ben denize girmeye korkuyorum ama spor yaparken çıkartıp atıveriyorum iki gün sonra pedi amaan diye
Evet cama da çıkacakmış
biri parteyi tutsun
kesin bes alti olur, normalde Cuma günleri 3 gibi cikardimKaçta çıkacaksın yani?
ay adina cok sevindim canim simdi rahatla tatile hazirlik yapabilirsinAy iviitt ugurlu geldin sana dert yancam bidahaama hapi icmesem bence olamazdm daha vardi pazartesi sali olurdim
Temizlikten cok spor yapmis olabilerem birden bi enerji geldi spora basladim simdi kalan islerimi yapacumGt yap bizede gelbende gitmeden yapcam psikopatmiyim neyim ay iki hafta devrilcem yatcam
ay adina cok sevindim canim simdi rahatla tatile hazirlik yapabilirsin
KALORİ DEĞERİ nasıl oluyor ... sporla 200 klori yaktın ama aldığın besin kalori değeri 200 olsa kilo veremiyorsunBalli bademden bence ahahhahahahahiyi geldi hergun yicem spor oncesi iki gundur sürünecek yapiyodum sporu bugun hoplaya ziplaya yaptim
uğurlu gelecekse omuzum biri senindirAy iviitt ugurlu geldin sana dert yancam bidahaama hapi icmesem bence olamazdm daha vardi pazartesi sali olurdim
Hahahahahahahahahaahahahben girerim pazartesi bakarm biguncugm yansada bisey olmaz
kizzzz ccooook kafama takmistmmmmmmmmm boyle sevinemiodm gidicez diye o dereceeeeee sizide biktirdm ama kazandm
hihihi inanirim ay negüzel tam olarak nezaman gidiodunuz ve nereye gidiosunuz canimvallaaaaa utuyuu bir kulkedisi edasinda sarkilarla yaparm bol buharli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?