- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.641
taam madem hafta içi görüşürüktatilim canim yarin ama belki anneme giderim diodum menü yaparim zaten ona uymam gerekio aksamlari
yok ürün kodu bu bak 001-018390hangi siyah siyh modelden aklımda 2 tane var puantiyeli olan birde altı tül gibi yandan jartiyer modeli verilmiş ... jartiyer aldın mı
ooooo hayırlı osuuuuunnnnOllllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyytutmayin beniii
e cok sıkıcı ama bu ne düzen böyleAslına bakarsan bir menü yazsam bütün hafta sabah ve öğleni aynı akşam yemeklerinin adı değişiyor sadecesabah iyi bir kahvaltı ediyorum yumurta olsun zeytin domates yeşil biber salatalık bi dilim ekmek öğlene doğru 3 hurma öğlen çilekli yoğurt ya da kayısılı akşam da annem ne yaptıysa 6 kaşık ondan en geç 6 da yiyiyorum bazen dün yaptığım gibi 4 de bırakıyorum yemeyi akşam öğünü kurubakliyat falansa öyle yani günlerim pek aynı geçiyor yemek bakımından
ay ne bieymKiz kotu seyi buraya atarmiyim ahhahaahahahah
o zamn bende nescafe içeym bakayım nasıl olcak denicem pazartesi balarımAynen kaptanım paketli gıdalar yasak meyve ve süt hariç hepsi yasak
O şekerin kendisi zaten o hepten yasak
Yok ben şekersiz içiyorum granül kahveye alışığım ya dokunmuyor bana onun şekersizi
Ama çay olmuyor işte o yüzden içmiyorum
su anlık 1. gibi druyoruz liste paylaşanlara göre
gocana söyle gelmesn öle şey yenir miymiş gündüz vaktiAyy baharatli cevizli bademli findikli bal yedim bana bi enerji geldiEki Görüntüle 2017659 nerdeyse bir bucuk saat ağırlıkla fitness bütün vucut ve hala yorulmadim ama 1 saate gocam gelir yiter didim bitirdim
Aksamda kaynanama gidicem vedalasmayaagrili agrili pek guzel gecerrrrrr aman aman aksam olsun
Şok yap diyorsun yanitaam madem hafta içi görüşürük
yok ürün kodu bu bak 001-018390
almadım kız napcam ben jartiyeri giymem etmem
ooooo hayırlı osuuuuunnnn
şu annnn hacı görmüş gibi sevindim:
e cok sıkıcı ama bu ne düzen böyleşaka kuzuum tabiiii gayet iyi ama arada beslenme şeklini değiştir vvücudun alışmasınnn
ay ne bieymbi an öle bekar fln diyince
o zamn bende nescafe içeym bakayım nasıl olcak denicem pazartesi balarım
Hahaahah tamam ben sana sizlaniyim her ay gecikiyo ya whtspp grumz var kuzenler teuzm annem fln diyolar ki biktk senin regldenuğurlu gelecekse omuzum biri senindirsevindim ya rahat rahat gidersin ttile
Pazar gece yola cikicaz alanyaya canim orda kalicaz cumartesi cikis yapicaz fethiye oludenize gecicez ordada 5 gun fln persembe gece cikicaz yolahihihi inanirim ay negüzel tam olarak nezaman gidiodunuz ve nereye gidiosunuz canim
herkese dert oldu hahaahah sevin sevintaam madem hafta içi görüşürük
e cok sıkıcı ama bu ne düzen böyleşaka kuzuum tabiiii gayet iyi ama arada beslenme şeklini değiştir vvücudun alışmasınnn
Hahahaahahahahahahahhaahahahahiiyiii eğlenceleeerrr
nişanlım 15 gün sonra nişanım 22 gün sonra açık biyerde olcak kuzum büyük bi park var içinde bi cafe var ordanişanlın ne zaman gelecek nişan nerde olcak bu arada
hııı hçiç bilmiyorum ben istanbuluAnadolu ben avrupadayim
Icicem gozm kararttm haahahahahah
Yok ben sogana tarcin atmadm problem ordanişanlım 15 gün sonra nişanım 22 gün sonra açık biyerde olcak kuzum büyük bi park var içinde bi cafe var ordabizimkinden 9 gün önce komşunun kızının nişanı varmş aynı yerde ona gitcem bakiyim nasıl olcak
hııı hçiç bilmiyorum ben istanbulu
ama sen nerde hata yapıyosun biliyomusunnnn pudingin yanında icceksin o zaman şak diye olursun
cok iyi canim ya toplamda iki hafta herhalde ohhh iyice dinlenin at tüm senenin stresini asirida yeme amaPazar gece yola cikicaz alanyaya canim orda kalicaz cumartesi cikis yapicaz fethiye oludenize gecicez ordada 5 gun fln persembe gece cikicaz yolabol yuzmeli gezmeli yemeli
Yok ben sogana tarcin atmadm problem orda
evvet çünkülüm şaşırtman lazımmmŞok yap diyorsun yani
oomennn tanreeeemmmHahaahah tamam ben sana sizlaniyim her ay gecikiyo ya whtspp grumz var kuzenler teuzm annem fln diyolar ki biktk senin regldensana sizlanirim napim
Pazar gece yola cikicaz alanyaya canim orda kalicaz cumartesi cikis yapicaz fethiye oludenize gecicez ordada 5 gun fln persembe gece cikicaz yolabol yuzmeli gezmeli yemeli
herkese dert oldu hahaahah sevin sevin
Korkma ama gruba bak orda neler varrr
Hahahaahahahahahahahhaahahahahsagol bebegim
Evet insallah canimm. Evet esimle diyoruz bakncok yemicez tamamicok iyi canim ya toplamda iki hafta herhalde ohhh iyice dinlenin at tüm senenin stresini asirida yeme ama
Hahahaahahahahahahahhayrrr sakıın tarcin geciktiriyoıhlamur suyunda demle soğanı üstünede maydanozla susleme yap
noldu kizzevvet çünkülüm şaşırtman lazımmm
oomennn tanreeeemmm
bende gezmeye gitcem
Evet insallah canimm. Evet esimle diyoruz bakncok yemicez tamamiinsallah o gene iyide ben suyunu cikariyorm yuzunce alinmiyo allahtan
Hahahaahahahahahahahlimonda skimmii azicik sirke zencefil
noldu kizz
Amam tamam yeter midem corba oldutürk kahveside serpistir
yrı bir hav katıyor denemelik al bir dane bencetaam madem hafta içi görüşürük
her zaman bebeğimHahaahah tamam ben sana sizlaniyim her ay gecikiyo ya whtspp grumz var kuzenler teuzm annem fln diyolar ki biktk senin regldensana sizlanirim napim
Pazar gece yola cikicaz alanyaya canim orda kalicaz cumartesi cikis yapicaz fethiye oludenize gecicez ordada 5 gun fln persembe gece cikicaz yolabol yuzmeli gezmeli yemeli
herkese dert oldu hahaahah sevin sevin
Korkma ama gruba bak orda neler varrr
nişanlın 20 gün kalacaktı değil minişanlım 15 gün sonra nişanım 22 gün sonra açık biyerde olcak kuzum büyük bi park var içinde bi cafe var ordabizimkinden 9 gün önce komşunun kızının nişanı varmş aynı yerde ona gitcem bakiyim nasıl olcak
hııı hçiç bilmiyorum ben istanbulu
ama sen nerde hata yapıyosun biliyomusunnnn pudingin yanında icceksin o zaman şak diye olursun
Amam tamam yeter midem corba oldu
nişanlın 20 gün kalacaktı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?