Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet insallah canimm. Evet esimle diyoruz bakncok yemicez tamami insallah o gene iyide ben suyunu cikariyorm yuzunce alinmiyo allahtan
evet yüzünce iyi ama ben gecen yaz balayinda aldim vallah tüm kilolari yüzmede fayda etmedi:) hersey dahil olunca havuzda bile yiyosun resmen denizde de hahaha

evet yüzünce iyi ama ben gecen yaz balayinda aldim vallah tüm kilolari yüzmede fayda etmedi:) hersey dahil olunca havuzda bile yiyosun resmen denizde de hahaha
bizimde oyle oluyo gittiklerimz zaten oyuzdenn parte saat basi yemek yiyo
Sabah kahvalti sonra pilajda gozleme havuzun basnda dondurma sonrs hambrler sonra aksam yemek baklavar pastalar hoscakalin ben sadece balaynda aldim cok yuzmemistm yeni evlendim ya anlarsn oyuzden aldm ama diger tatillermde 1 kg yada hic insallah bundada 1 kgyla yirtarm 2 yede razyim valla

PEMBE TAKİM: 2003
MOR TAKIM: 1637

asın bayrakları kızlar

@Buki_89 @justholdmetight @denetim
tebriklerrrrrrrrrrr

PEMBE TAKİM

() poncikbirgelincik :
() Buki_89:
() justholdmetight ldmetight:
() denetim:

MOR TAKİM

()Keptinn:
() senad :
() SekerPancarii carii:
() Yuzlesmegunu :

PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:

heee anladim canim oda iyimis kac yillik evliydin sen canim?

O kadar çok secenek arasında hiç mi kalorisi az şey olmaz
Portakal suyuna kaldım

Kızlar ebn gezmelere çıktımmm

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-07-16-36-00.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
KALORİ DEĞERİ nasıl oluyor ... sporla 200 klori yaktın ama aldığın besin kalori değeri 200 olsa kilo veremiyorsun
Pek fazla degildir kuzum 2 tatli kasigi bal yedim onun icine 2 findik 2 badem yarim ceviz anca gelmistirbaya yapmisim sporu ama bacaklarim tutmuyo o balı hakittim

Neden benim bugünkü sporumu eklemeden bitis yaptik 83 dk sporum varidi 3 gibi yazdimdi niye gormedindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…