- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.661
her zaman bebeğim
bol bol vakit geçirirsiniz ne güxelahahahha
22 gün kuzum
evet yüzünce iyi ama ben gecen yaz balayinda aldim vallah tüm kilolari yüzmede fayda etmedi:) hersey dahil olunca havuzda bile yiyosun resmenEvet insallah canimm. Evet esimle diyoruz bakncok yemicez tamamiinsallah o gene iyide ben suyunu cikariyorm yuzunce alinmiyo allahtan
evet yüzünce iyi ama ben gecen yaz balayinda aldim vallah tüm kilolari yüzmede fayda etmedi:) hersey dahil olunca havuzda bile yiyosun resmendenizde de hahaha
heee anladim canim oda iyimisbizimde oyle oluyo gittiklerimz zaten oyuzdenn parte saat basi yemek yiyo
Sabah kahvalti sonra pilajda gozleme havuzun basnda dondurma sonrs hambrler sonra aksam yemek baklavar pastalarhoscakalin ben sadece balaynda aldim cok yuzmemistm yeni evlendim ya anlarsn oyuzden aldm ama diger tatillermde 1 kg yada hic insallah bundada 1 kgyla yirtarm 2 yede razyim valla
iyi gezmeler canimben gidiyorum kızlaaar 2 gün yokum kendinize iyi bakınnn
3 u doldurduk nisan ayinda.heee anladim canim oda iyimiskac yillik evliydin sen canim?
NereyeeeeeeO kadar çok secenek arasında hiç mi kalorisi az şey olmaz
Portakal suyuna kaldım
Kızlar ebn gezmelere çıktımmm
Pek fazla degildir kuzum 2 tatli kasigi bal yedim onun icine 2 findik 2 badem yarim ceviz anca gelmistirKALORİ DEĞERİ nasıl oluyor ... sporla 200 klori yaktın ama aldığın besin kalori değeri 200 olsa kilo veremiyorsun
No problem enerjimi sporda attim korkulacak bisey yoksu anlık 1. gibi druyoruz liste paylaşanlara göre
gocana söyle gelmesn öle şey yenir miymiş gündüz vakti:
Ohh ni gizil bi günAksamda kaynanama gidicem vedalasmayaagrili agrili pek guzel gecerrrrrr aman aman aksam olsun
Aa sen daha beni tebrik etmedinmiOhh ni gizil bi günama regl olmussun sonunda
Neden benim bugünkü sporumu eklemeden bitis yaptikPEMBE TAKİM: 2003
MOR TAKIM: 1637
asın bayrakları kızlar
@Buki_89 @justholdmetight @denetim
tebriklerrrrrrrrrrr
PEMBE TAKİM
() poncikbirgelincik :
() Buki_89:
() justholdmetight ldmetight:
() denetim:
MOR TAKİM
()Keptinn:
() senad :
() SekerPancarii carii:
() Yuzlesmegunu :
PEMBE TAKİM:
MOR TAKIM:
bende bol kepçeden pekmez yemek istiyorumPek fazla degildir kuzum 2 tatli kasigi bal yedim onun icine 2 findik 2 badem yarim ceviz anca gelmistirbaya yapmisim sporu ama bacaklarim tutmuyo o balı hakittim
Gecmisi okumadim ya kacirdimAa sen daha beni tebrik etmedinmiayyy karnim agriyo ama mutluym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?