- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.681
Ayy ben pekmez sevmem kokusu bile bulandiriyo benibende bol kepçeden pekmez yemek istiyorumD:
favorim benim içine azcık tahin tatlı tatlı yakcak azcıkNiye ki
Ben tahini bol severin hele taze ekmeee banip banip yemeekkfavorim benim içine azcık tahin tatlı tatlı yakcak azcık
Kahve yoh muydu giO kadar çok secenek arasında hiç mi kalorisi az şey olmaz
Portakal suyuna kaldım
Kızlar ebn gezmelere çıktımmm
Kızlarrr selam ben yarın bildirimlerime başlayayım mı artık? bugün hafta bittiğine göre
Canım iki hafta üst üste bildirmezsen diskalifiye olabilirsin
O yüzden bildir bence bugün de
Bir de sabahtan yapıyoruz biz bildirimleri uyanınca böylece yemekten falan etkilenmez daha az çıkar
Akşama listeler hazır oluyor takımların sonra sıralama yapılıyor
O yüzden çok geç e kalmamak önemli
yaa ben geçen hafta hiç bir şey yazmadığım için bu haftaya dahil olur muyum bilemedim, o yüzden dün falan da yemeklerimi yazmadım o zaman bu akşam yemeklerimle beraber başlayayım bildirim yapmayakilomu zaten yazmıştım oradan devam ederim artık. Spor bildirimi de bugün artık geçtiği için yarın yapayım o zaman
Takıma davet edildiğin günden itibaren başlıyorsun
Ben de çarşamba dahil olmuştum ama cuma bildirimi yapmıştım
Keptinn senin için liste hazırlamıştı bak aday listeleri 2 hafta boyunca ayrı oluyor
Bizim gibi bunu etap başlangıç, bitiş, fark ve yüzde olarak doldurman gerekli
Hosgeldin aramizaAday listesi
gewezebidik (68.4/66,8/16/%2,3)
BendeVelvette sayesinde bildirim yapmam gerektiğini öğrendim ve kendimi bu şekilde doldurdum. Akşamda yediklerimi yazacağım.
Bana da hedef var mı??kaptinn
Pazara gittik annemleNereyeeeeee
Vardı da sıcakta gitmezdi o yaa ni gizil kremalı icecekler vardı içim gitti milksayk mi ne var ya ondanKahve yoh muydu gien risksiz icecek sade kahve
Tamamdir canım menüler yorumlar serbest pazartesi de bildirim yapiyoruz onu da unutma :)Aday listesi
BendeVelvette sayesinde bildirim yapmam gerektiğini öğrendim ve kendimi bu şekilde doldurdum. Akşamda yediklerimi yazacağım.
Eminmisin? 7. Takim?Evet kızlar bu hafta birinciyiizzzzzzkutlama baslasiiinnnnnnn
Aday listesi
Evet kızlar bu hafta birinciyiizzzzzzkutlama baslasiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?