- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.781
Hee apla almadi gocam sen allAYY ANNEN YEMEK YAPMIŞTR YAŞASIN BOGAZINDAN SULU yemek geçicek
vaoow cok iyiiii eee fark var mı1.leveli bitrmişsin değişiklikler nelerrr
ahahahaalmadı mı kıyamaaamm yeme bosver yarın cıkarsanız cıktıgında yersin cok yime öle
aynen akşam yime öle şeyler ben mi öğreteyim yılların diyetcisisinHee apla almadi gocam sen allayy iyi oldu almadigi aksam istediydim bi oglen ciktigimda yirim 2 top
Pağdon bida olmaz boyle siyleraynen akşam yime öle şeyler ben mi öğreteyim yılların diyetcisisin
AYY ANNEN YEMEK YAPMIŞTR YAŞASIN BOGAZINDAN SULU yemek geçicek
vaoow cok iyiiii eee fark var mı1.leveli bitrmişsin değişiklikler nelerrr
ahahahaalmadı mı kıyamaaamm yeme bosver yarın cıkarsanız cıktıgında yersin cok yime öle
TM annastık o zamanPağdon bida olmaz boyle siylerkucuk bi hataydi
o zaman 2 etapta 1 ölcü al benceBence belim inceldi baya öyle hissediyorum 5-6 gimiştir en az
Bu Shredden kat kat zor geldi bana
Ay bilmiyorum acaba ölçü alsam mı almasam mı
Geçen sefer levellar 10 gündü
Bu kez 6 gün sürüyor ya en son mu alsam şimdi mi emin olamıyorum
TM annastık o zamanbn cumartesi cumartesi buraya çalışmaya geldm ama sabah beri sizinle konusuyorum
o zaman 2 etapta 1 ölcü al bence
sen hissediyosan incelmiştir vücudunu sen tanıyosn sonucta hissedersn
günaydın kızlaaarrrrr bu haftanın sonucları
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.756 ....... 7. TAKIM
2..............1.748........ 14. TAKIM
3................1.367..... 9. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım)
2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım)
3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım)
Yihhuuu ikinci olmuşammmn
Takim arkadaşlarimi tebrik eder başarılarının devamını dilerimsaolun efendim
bende öyle düşünüyorummmm sonra max 30 mu ne ona başlarsn belki yaz sonuna adar devammmmBak bu çok mantıklı kaptanım
Level 2 sonu ve Level 4 sonu yapayım
Bence bunda daha çok fark edecek sonuç
maşallah bize
Afern gozl kizlarmmmmmmm tatilden sonra bende tam gaz gelcem insallaah aminnnnbende öyle düşünüyorummmm sonra max 30 mu ne ona başlarsn belki yaz sonuna adar devammmm
maşallah bizenazar değmesin bize aferin bize
bende öyle düşünüyorummmm sonra max 30 mu ne ona başlarsn belki yaz sonuna adar devammmm
maşallah bizenazar değmesin bize aferin bize
seni bekliyor olacagımAfern gozl kizlarmmmmmmm tatilden sonra bende tam gaz gelcem insallaah aminnnn
ben alışamadm bile sende bagımlılık yapmşO insan işi değil ya
90 gün sürüyordu galiba zaten
Ben yine Jillian yapıcam bu sefer belki Killer Body yaparım veya Killer Abs henüz karar vermedim
Ama Jillianı özlüyorum ben yapmayınca bağımlılık yaptı büyük hayranıyım
iyi hafta sonları canıııım napıyosn nsılsınnnHerkese iyi hafta sonları
Bende diyom haftasonu neden bu kadar erken geldi bu kizTM annastık o zamanbn cumartesi cumartesi buraya çalışmaya geldm ama sabah beri sizinle konusuyorum
o zaman 2 etapta 1 ölcü al bence
sen hissediyosan incelmiştir vücudunu sen tanıyosn sonucta hissedersn
Cinimmmmmmmmmm
seni bekliyor olacagım
ben alışamadm bile sende bagımlılık yapmş
iyi hafta sonları canıııım napıyosn nsılsınnn
DELİ MİYİM NİYE UYANAYIM ERKENDENBende diyom haftasonu neden bu kadar erken geldi bu kiz
imreniyorumResmen spor bağımlısı oldum kaptanım
Akşam olsa da spora çıksam diye heyecan yapıyorum
Ne guzell...Resmen spor bağımlısı oldum kaptanım
Akşam olsa da spora çıksam diye heyecan yapıyorum
DELİ MİYİM NİYE UYANAYIM ERKENDENevde olsam daha yeni uyanmış kahvaltı yapıyodum
imreniyorumdün sadece yürüyüş yaptım bugün ip atlıcam sırayla mı yapsam acaba
Ne guzell...
Kizlar ya akil verin bakin ben akil istiyormm cok o onemliii herkes dikkatttle baksinnnnnnnn
Sizce yuruyus bandi aliyimmi? Baxaklarim skilasirmi sizce bi ara yazdim ya incelme var 4 cm kadar oyuzden yumusadi biraz bacaklarmm eskiden sertti allahtam yuzucem de ona seviniyorm tam yumusamisken
Smdi baaaa soyleyin alimmi yer kaplamasini bile dusunmucem yani
al kuzum ya sabah cık desem kızıne rken kalkıyo e akşam yürüyüşe vakit kalmıyo sen yürüyüşe cıkamazsn öle düzenli ama evde olursa kızın uyurken 1 2 saat takılırsın onunla koşu bile yaparsn baktın cok yer kaplıyo satarsnNe guzell...
Kizlar ya akil verin bakin ben akil istiyormm cok o onemliii herkes dikkatttle baksinnnnnnnn
Sizce yuruyus bandi aliyimmi? Baxaklarim skilasirmi sizce bi ara yazdim ya incelme var 4 cm kadar oyuzden yumusadi biraz bacaklarmm eskiden sertti allahtam yuzucem de ona seviniyorm tam yumusamisken
Smdi baaaa soyleyin alimmi yer kaplamasini bile dusunmucem yani
daha etkili olur dimiii anneme hadi yürüyüşe cıkalm diyorm sonunda alışveriş yapcaz mı diyoİkisini bir arada yap neden olmasın?
Yürüyüşle ısınırsın arkasından da pat pat ip atlamaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?