- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.821
Hahahahahahhahhaah yuruyus bandini yukari kaldiriyosun ya yokus cikar gbiYokuş nedir kaptanım?
Hahahahahahhahhaah yuruyus bandini yukari kaldiriyosun ya yokus cikar gbiyokus dedm anla iste ozaman agirlasiyo cok zorluyo ya hani
Iste bende oyle yapiyodm ilk zamanlar simdi bayilicam diyodum sonra alismistimHeğğ öyle bak öyle çok kalori yakarsın kaptanım
Benim sayaç hep yokuşlarda kalori yakımını daha çok sayıyor
Ama ben dayanamayıp yavaşlıyorum
Iste bende oyle yapiyodm ilk zamanlar simdi bayilicam diyodum sonra alismistim
Sen bolbol yuru firsatin varken
Surekli yapiyosan bence zamanla alisirsin. Ben mesela inisli yokuslu tempolu durmadan 6kmyi bitirdigimse ayaklarimn altlari, bacaklarm agriyo. Sen aliskinsn belki olmuyodur. Ama ben hc durmadan 1 saat den fazla yuruyebilrm kizm olmasaydiValla ben bu kadar yaptığıma bile inanamıyorum
Ben 100 metre hızlı yürüyemezdim ama insanın kondisyonu gözle görülür derecede artıyor
Hedefim 5 km koşabilmek
Surekli yapiyosan bence zamanla alisirsin. Ben mesela inisli yokuslu tempolu durmadan 6kmyi bitirdigimse ayaklarimn altlari, bacaklarm agriyo. Sen aliskinsn belki olmuyodur. Ama ben hc durmadan 1 saat den fazla yuruyebilrm kizm olmasaydi
Yok be kaptanım ne alışkanlığı bir senedir patates gibi yatıyorum evde
Normal tempoda ben de yürürüm ama hızlı tempo biraz zorlar
O yüzden en iyisi mi en derinden başlayayım koşayım dedim
Baya da iyi kalori yaktırıyor daha kısa sürede
hizimi alamadim diyosun yaniiiii
Buhafza bende hedefimi yüksek tutuom kendim icin yani:))) sabah 69.7 dim umarim 68görcemmmmm insallah
Kızlar selam. Bugün kuzenim geldi coluk cocuk bunları gezdırıyorum sabahtır. Bugün kacam aklı oldu sekiz gibi spora basılıcam valla
Kahvaltı
Menemen, peynir, salata, sucuk üç dilim çay
Öğlen
Küçük hamburger patates kızarması altı yedi tane salata ve soda
Akşam
Salata cacık ve yarım tabak bulgur pilavı
Tiramisu
Diyet yaptım yapalı böyle saçma Menüm olmadı lskskks
AMA ŞÖYLE Kİ ESKİ SEVGİLİM ARADI. BENİ GÖRMÜŞ ZAYIFLAMIŞSIN VS. YAZIYOR BANA. ben şok. Akşam Arıcam diye tutturdu.o yüzden yedim keyifle. akşam öldürcem kendimi ama dört saat sporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?