- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.801
Hyr axaba gercekten yuruyus bandiyla bacaklarm incelirmi hic spor yapmasam ble inceldi zaten ama skilasmasi onemli olan.Kızınla zor oluyor dışarıda demiştin kaptanım bence o yüzden kullanışlı olabilir evde yaparsın
Ama bacak sıkılaştırmak için squat, iç bacak gibi daha ağır hareketler yaparsan daha etkili olur bence
Ya yazin tamam cikiyoruz aksamlari sahile gidiyoruz yuruyoruz vs ama spor yaparak baska ozaman tempolu yurur terlerim. Hergun firsatim yok yoksa hareketli geciyo gunlerim.al kuzum ya sabah cık desem kızıne rken kalkıyo e akşam yürüyüşe vakit kalmıyo sen yürüyüşe cıkamazsn öle düzenli ama evde olursa kızın uyurken 1 2 saat takılırsın onunla koşu bile yaparsn baktın cok yer kaplıyo satarsn
daha etkili olur dimiii anneme hadi yürüyüşe cıkalm diyorm sonunda alışveriş yapcaz mı diyohep tek kalıyorummm
al kuzum ya sabah cık desem kızıne rken kalkıyo e akşam yürüyüşe vakit kalmıyo sen yürüyüşe cıkamazsn öle düzenli ama evde olursa kızın uyurken 1 2 saat takılırsın onunla koşu bile yaparsn baktın cok yer kaplıyo satarsn
daha etkili olur dimiii anneme hadi yürüyüşe cıkalm diyorm sonunda alışveriş yapcaz mı diyohep tek kalıyorummm
Hyr axaba gercekten yuruyus bandiyla bacaklarm incelirmi hic spor yapmasam ble inceldi zaten ama skilasmasi onemli olan.
Benm basenim hep olucak zaten bu kesn ama iniyo eskiden cok gozume batiyodu smdi okadar batmiyo.
Evde ic bacak aletim varda pek yapmiyorm ozaman gaza gelrm belkiiiiiiiii pohhh
sen bi git gel de şu tatile git artıkYa yazin tamam cikiyoruz aksamlari sahile gidiyoruz yuruyoruz vs ama spor yaparak baska ozaman tempolu yurur terlerim. Hergun firsatim yok yoksa hareketli geciyo gunlerim.
Keske tatilde skilassa iki haftada zannetmem ama umut
Yuruyus bandi hep lazim aslinda yaa hayatimiz kg peh dur bakalm bi esersw gelince alicam sanirm
ikiside yok biliyo musunn cadde üzerinde bnm evim ve sadece site buraları cıkınca da öküz gibi bakıyolarAynen arka arkaya daha bile etkili olur
Boşver ya hem yavaş yürür annen sen de yavaşlarsın öyle
Sen kulaklıkları tak at kendini dağa bayıra doğru
Ya da yürüyüş parkı varsa orada yaparsın
İncelir tabii ki onların hızını da ayarlayabiliyorsun süper
Sıkılaşmada işe yarıyor mu bilmiyorum ama onun için de yürüyüş yapıp üzerine hareketler yapabilirsin
sen bi git gel de şu tatile git artıksonra gelince bakarsn bi süre spor yap dene sonra baktın olmadı al bi tane
ikiside yok biliyo musunn cadde üzerinde bnm evim ve sadece site buraları cıkınca da öküz gibi bakıyolar
Salonda yokus yapiyodum geberiyodum resmenAynen arka arkaya daha bile etkili olur
Boşver ya hem yavaş yürür annen sen de yavaşlarsın öyle
Sen kulaklıkları tak at kendini dağa bayıra doğru
Ya da yürüyüş parkı varsa orada yaparsın
İncelir tabii ki onların hızını da ayarlayabiliyorsun süper
Sıkılaşmada işe yarıyor mu bilmiyorum ama onun için de yürüyüş yapıp üzerine hareketler yapabilirsin
Giskandinmi kivircihh fotolarima bakarsinnn uzaktansen bi git gel de şu tatile git artıksonra gelince bakarsn bi süre spor yap dene sonra baktın olmadı al bi tane
ikiside yok biliyo musunn cadde üzerinde bnm evim ve sadece site buraları cıkınca da öküz gibi bakıyolar
yok bebeğim uzak baya ben ilçeden uzakta oturuyorum siteler var sadeceDaha uzak bir yerde de yok mu otobüsle oraya gitsen mesela
Yakınsa yürüyerek de gidebilirsin öyle bir parka
he kıskandımGiskandinmi kivircihh fotolarima bakarsinnn uzaktan
Napalım keptinn haftasonu klasiği kahvaltımızı yaptık ailecek şimdi de tenis izliyorumseni bekliyor olacagım
ben alışamadm bile sende bagımlılık yapmş
iyi hafta sonları canıııım napıyosn nsılsınnn
anca izleriz bizNapalım keptinn haftasonu klasiği kahvaltımızı yaptık ailecek şimdi de tenis izliyorumaslında oynayabilsem baya kilo verdirecek bir spor gibi
Aynen kortu bulmak bile meseleanca izleriz bizben bi ara arastırdımda burdsa yokmş kursu veya oynama alanı
Ben olsam alırdım parteciğim sıkılaştırır hem de sıcaklarda evde serin serin yürür koşarsınNe guzell...
Kizlar ya akil verin bakin ben akil istiyormm cok o onemliii herkes dikkatttle baksinnnnnnnn
Sizce yuruyus bandi aliyimmi? Baxaklarim skilasirmi sizce bi ara yazdim ya incelme var 4 cm kadar oyuzden yumusadi biraz bacaklarmm eskiden sertti allahtam yuzucem de ona seviniyorm tam yumusamisken
Smdi baaaa soyleyin alimmi yer kaplamasini bile dusunmucem yani
kesinlklee ve ip atlamakkkkAynen kortu bulmak bile meseleen güzeli yürüyüş alet edevat istemiyo
Ben olsam alırdım parteciğim sıkılaştırır hem de sıcaklarda evde serin serin yürür koşarsın
Hele bi gelimde baska cozum bulamiyorm napalimmmBen olsam alırdım parteciğim sıkılaştırır hem de sıcaklarda evde serin serin yürür koşarsın
Hahahaahahahahahahahahah bizim camlari acinca ordan oraya savruluyosunkesinlklee ve ip atlamakkkk
ay bi an parteyi karsısında vantilatör aağağağağağağaaaaağğğğ diye koşarken hayal ettim serin diyincehem gercekci olur dişarda koşuyomş gibi @ParteMoralll
malum bide klima yok
ben en yüksek 5. kata cıktım daha yuksek b,na yok bizim buralarda ben bilmemHahahaahahahahahahahahah bizim camlari acinca ordan oraya savruluyosunvantiltore gerek yok
ben en yüksek 5. kata cıktım daha yuksek b,na yok bizim buralarda ben bilmem
sıcak oluyo mu güneşe daha yakınsınız ya sizbi 5 daha cik ben ordayim
Sicak oluyo bazen sabah gunesi yatak odama vuruyo ordan yanyandan mutfaga geliyosıcak oluyo mu güneşe daha yakınsınız ya sizbiz 2. kattayız fakiriz biz
Salonda yokus yapiyodum geberiyodum resmenyine yaparm resmen geberiodm kalpten gitcem diye korkuodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?