Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hyr axaba gercekten yuruyus bandiyla bacaklarm incelirmi hic spor yapmasam ble inceldi zaten ama skilasmasi onemli olan.
Benm basenim hep olucak zaten bu kesn ama iniyo eskiden cok gozume batiyodu smdi okadar batmiyo.
Evde ic bacak aletim varda pek yapmiyorm ozaman gaza gelrm belkiiiiiiiii pohhh

Ya yazin tamam cikiyoruz aksamlari sahile gidiyoruz yuruyoruz vs ama spor yaparak baska ozaman tempolu yurur terlerim. Hergun firsatim yok yoksa hareketli geciyo gunlerim.
Keske tatilde skilassa iki haftada zannetmem ama umut
Yuruyus bandi hep lazim aslinda yaa hayatimiz kg peh dur bakalm bi esersw gelince alicam sanirm

Aynen arka arkaya daha bile etkili olur
Boşver ya hem yavaş yürür annen sen de yavaşlarsın öyle
Sen kulaklıkları tak at kendini dağa bayıra doğru
Ya da yürüyüş parkı varsa orada yaparsın

İncelir tabii ki onların hızını da ayarlayabiliyorsun süper
Sıkılaşmada işe yarıyor mu bilmiyorum ama onun için de yürüyüş yapıp üzerine hareketler yapabilirsin

sen bi git gel de şu tatile git artık sonra gelince bakarsn bi süre spor yap dene sonra baktın olmadı al bi tane

ikiside yok biliyo musunn cadde üzerinde bnm evim ve sadece site buraları cıkınca da öküz gibi bakıyolar

Daha uzak bir yerde de yok mu otobüsle oraya gitsen mesela
Yakınsa yürüyerek de gidebilirsin öyle bir parka

Salonda yokus yapiyodum geberiyodum resmen yine yaparm resmen geberiodm kalpten gitcem diye korkuodm

Giskandinmi kivircihh fotolarima bakarsinnn uzaktan

Daha uzak bir yerde de yok mu otobüsle oraya gitsen mesela
Yakınsa yürüyerek de gidebilirsin öyle bir parka
yok bebeğim uzak baya ben ilçeden uzakta oturuyorum siteler var sadece evlenince ilçe içine gidicem galibası yürüyüş parkları fln var gideim artık

Giskandinmi kivircihh fotolarima bakarsinnn uzaktan
he kıskandım soguk olar gitmeyin üşürsün gıyaman

seni bekliyor olacagım

ben alışamadm bile sende bagımlılık yapmş

iyi hafta sonları canıııım napıyosn nsılsınnn
Napalım keptinn haftasonu klasiği kahvaltımızı yaptık ailecek şimdi de tenis izliyorum aslında oynayabilsem baya kilo verdirecek bir spor gibi

Napalım keptinn haftasonu klasiği kahvaltımızı yaptık ailecek şimdi de tenis izliyorum aslında oynayabilsem baya kilo verdirecek bir spor gibi
anca izleriz biz ben bi ara arastırdımda burdsa yokmş kursu veya oynama alanı

Ben olsam alırdım parteciğim sıkılaştırır hem de sıcaklarda evde serin serin yürür koşarsın

Aynen kortu bulmak bile mesele en güzeli yürüyüş alet edevat istemiyo
kesinlklee ve ip atlamakkkk
Ben olsam alırdım parteciğim sıkılaştırır hem de sıcaklarda evde serin serin yürür koşarsın

ay bi an parteyi karsısında vantilatör aağağağağağağaaaaağğğğ diye koşarken hayal ettim serin diyince hem gercekci olur dişarda koşuyomş gibi @ParteMoralll
malum bide klima yok

Hahahaahahahahahahahahah bizim camlari acinca ordan oraya savruluyosun vantiltore gerek yok

sıcak oluyo mu güneşe daha yakınsınız ya siz biz 2. kattayız fakiriz biz
Sicak oluyo bazen sabah gunesi yatak odama vuruyo ordan yanyandan mutfaga geliyo ordan 5 gbi yanilmiyosam oturdgm odaya vurdummu durulmuyo kapiyrm storlari. Yemegide onceden yapiyorm ki mutfakta pismiyim
Fakirler bilmez
Ama camlari aciyorm ya guzel birbirlerine ruzgar yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…