- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.841
4
İnsana hareket ettikçe bir enerji geliyor ama daha çok yapası geliyor hele ben tartıyı ve cuma günlerini hayal ettikçe depar atıyorum
Tut tabi herkesler kilo veriyor bizim neyimiz eksik bu hafta 1. olacağız herkes çabuk kilo versin
Neyse olsun metabolizman şaşırmış şoklama olmuştur
Ben de KFCleri gömdüm geçen hafta ama 1.2 kilo vermiştim
Yani napim ödül olsuntopladım 1600 cal ediyor.
Her neyse sen spor yapmışsın ben de başlıyorum şimdi. Bu haftaki hedeflerimiz için çekişçez senle kuzum
Ben de parkurda bir çıcıklan kesişiyorum
O ters yöne koşuyor benden ama her geçişte bakışıyoruz
Şişko, terli ve makyajsız halimin nesine bakıyor bilmiyorum ama iyi oluyor görünce gaza geliyorum karizmayı çizdirmeyeceğim diye deparı basıyorumYaklaşınca göbeğimi de çekiyorum içeri
Lskdkdkdkdmnd manyak iyi iyi dikkat çekiyorsun demek seksi şeyısınmalarım bitti şimdi baslıyorum k evet rekabet cok bakalım hedefe gidiyoruz ben bu gazla bu hafta cosarım önden haberini verim bye
SekerPancarii tebrik ederim canim derEceye girmissin masallah
Teşekkür ederim kizlar bu hafta hepimiz cok iyiydikSekerPancarii ya bravo tebrik tebrik çok ben de istiyorum kskxkdkdk
Günaydın tebrik ederim tatlım 1.ci olmuşsunGünaydın kizlar mutlu pazarlar ben annemlerdeyim
Günaydin tatlimmGünaydın kızlar
Menü dagilmis resmen canim... naptin spor yaptinmi ve aradimi bay tuaf:)?Kızlar selam. Bugün kuzenim geldi coluk cocuk bunları gezdırıyorum sabahtır. Bugün kacam aklı oldu sekiz gibi spora basılıcam valla
Kahvaltı
Menemen, peynir, salata, sucuk üç dilim çay
Öğlen
Küçük hamburger patates kızarması altı yedi tane salata ve soda
Akşam
Salata cacık ve yarım tabak bulgur pilavı
Tiramisu
Diyet yaptım yapalı böyle saçma Menüm olmadı lskskks
AMA ŞÖYLE Kİ ESKİ SEVGİLİM ARADI. BENİ GÖRMÜŞ ZAYIFLAMIŞSIN VS. YAZIYOR BANA. ben şok. Akşam Arıcam diye tutturdu.o yüzden yedim keyifle. akşam öldürcem kendimi ama dört saat sporla
Günaydin sanada mutlu pazarlarGünaydın kizlar mutlu pazarlar ben annemlerdeyim
Menü dagilmis resmen canim... naptin spor yaptinmi ve aradimi bay tuaf:)?
Inanmiyorum ya, nezaman bitmisti? Ve nedeni neydiki tabi özel degilsetatlimLskdkdkdkdmnd ya selam. Evet menü gidik kdkdjdjdj bugün aradı. Dün içmiş içmiş seni düşünürken kaderim olduğuna karar verdim. Ben cok şaşırdım böyle düşündüğüm bilmiyordum dediAllahını entel rakcısı öxlöxöxöx
Lskdkdkdkdmnd ya selam. Evet menü gidik kdkdjdjdj bugün aradı. Dün içmiş içmiş seni düşünürken kaderim olduğuna karar verdim. Ben cok şaşırdım böyle düşündüğüm bilmiyordum dediAllahını entel rakcısı öxlöxöxöx
Buldunmu biseyler canimGünaydın topic
Nickimi daha anlaşılır bir şey mi yapsam acaba ya listelerde falan karışıyor bazen ama ne yapsam Türkçe bir şey yapayım mı
Gideyim biraz sözlük karıştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?