Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yani napim ödül olsun topladım 1600 cal ediyor.

Her neyse sen spor yapmışsın ben de başlıyorum şimdi. Bu haftaki hedeflerimiz için çekişçez senle kuzum

Yani napim ödül olsun topladım 1600 cal ediyor.

Her neyse sen spor yapmışsın ben de başlıyorum şimdi. Bu haftaki hedeflerimiz için çekişçez senle kuzum

Aynen ama çabuk salma daha çok zayıfladığını görsün exin

1600ü çabuk yakarsın

Bakalım bu hafta en çok kim kilo verecek grupta

Hadi rekabet ortamı oluşturdum bak bize çabuk gidip kilo verelim

Ben de parkurda bir çıcıklan kesişiyorum
O ters yöne koşuyor benden ama her geçişte bakışıyoruz
Şişko, terli ve makyajsız halimin nesine bakıyor bilmiyorum ama iyi oluyor görünce gaza geliyorum karizmayı çizdirmeyeceğim diye deparı basıyorum Yaklaşınca göbeğimi de çekiyorum içeri

Lskdkdkdkdmnd manyak iyi iyi dikkat çekiyorsun demek seksi şey ısınmalarım bitti şimdi baslıyorum k evet rekabet cok bakalım hedefe gidiyoruz ben bu gazla bu hafta cosarım önden haberini verim bye

Lskdkdkdkdmnd manyak iyi iyi dikkat çekiyorsun demek seksi şey ısınmalarım bitti şimdi baslıyorum k evet rekabet cok bakalım hedefe gidiyoruz ben bu gazla bu hafta cosarım önden haberini verim bye

Çok seksiyimdir bıngıl bıngıl

Ben 142 dk yaptım bugün 142+1 yap hadi görelim seni bu hafta da bye

Sabah 8.30

2 h.f.salam - 16
Yarım beyaz peynir - 28
5 zeytin - 41
1 haşlanmış yumurta - 75
1 tt ekmek - 67
Domates-salatalık -28
(Domates salatalığı tam yemiyorum ama tam kalorisini yazıyorum şimdi hesaplayamam dilim dilim )
1 hurma - 42
1 kayısı - 25

Toplam: 322

Saat 11

1 activia - 90

Öğle 13.30

Fırında mezgit - 333
Marul - 14

Toplam: 347

Saat 15

Tarçınlı süt - 129

Saat 17

2 ceviz - 66

Akşam 18

Bir tabak bezelye - 116
1 dilim ekmek - 67
4 yk yoğurt - 112
10 tane kiraz - 40

Toplam: 335

Akşam 9

2 Türk kahvesi fincanı kefir - 80

Gün toplam: 1369

spor yarışması(08-14)

PEMBE TAKİM

() poncikbirgelincik :
(30) Buki_89: 30
(142) justholdmetight: 142
() denetim:

MOR TAKİM

()Keptinn:
() senad :
() SekerPancarii:
(180) Yuzlesmegunu : 180 dk +

PEMBE TAKİM: 172
MOR TAKIM: 180

Arttırıyorum

30 dk koşu - 3.67 km - 423 kalori (Aslında 29 dk 9 sn ama 30 dedim artık )
45 dk yürüyüş - 3.76 km - 210 kalori

Mor takım uyuma

Velvette valla gün içinde bir saat yürümüşüm programa göre onu da spora ekledim bugünü kapadım. Hamburgeri erittiysem ne mutlu

Günaydin kizlar
Dünki menüm
Sabah bir dilim tb ekmegi domates salatalik ve tuzsuz peynir bir avuk kadar kiraz
Ögle yemedim bisey
Aksam bi kase corba tarhana vardi ve tavuk eti izgara seklinde
Dün bitanede kindersüpriz yedim abim almis hepimize cocuklugumuzdan beri cok severoz bu yasda bile asiri derecede sevinirim o cikolataya dayanamadim yedim:))))

Menü dagilmis resmen canim... naptin spor yaptinmi ve aradimi bay tuaf:)?

Menü dagilmis resmen canim... naptin spor yaptinmi ve aradimi bay tuaf:)?

Lskdkdkdkdmnd ya selam. Evet menü gidik kdkdjdjdj bugün aradı. Dün içmiş içmiş seni düşünürken kaderim olduğuna karar verdim. Ben cok şaşırdım böyle düşündüğüm bilmiyordum dedi Allahını entel rakcısı öxlöxöxöx

Inanmiyorum ya, nezaman bitmisti? Ve nedeni neydiki tabi özel degilsetatlim

Kader = Canım sen zayıflıyorsun, pek fit ve güzel oluyorsun, ah ben salak kafam naptım ben

Gaz olsun diye demiyorum bak geride bıraktıkları kendine bakıp değişince böyle oluyor bu numuneler.

Günaydın topic
Nickimi daha anlaşılır bir şey mi yapsam acaba ya listelerde falan karışıyor bazen ama ne yapsam Türkçe bir şey yapayım mı
Gideyim biraz sözlük karıştırayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…