Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kıyamam kız gönül işte.. ben de bunu istememiştim . Yaş farkı var diye küçük benden. Sinir krizine girmişti ben bunla konuşmayı kesince . aradım iyi gel belanı Ariyon ağlama tamam dedim ben buldum belamı

Ya bu işler böyle asddcgh bilemiyorsun

Ay bu kadar olur aynen
Ben uzun süreli düşünüyorum seninle dedi
Ben düşünmüyorum sevgili istemiyorum dedim
Sonra böyle oldu işte

Jennifer Lopez - I aint your mama dinle beni çok gaza getiriyor

Yuzlesmegunu Sanki şey gibiydi, gülüşü, dişleri, saçları her şeyi mükemmel gibiydi
Kafasını arkaya atışına bile aşıktım ya
Yani mükemmel değildi ama tam istediğim gibiydi
Görünce kendimi zayıf hissediyordum karşısında :/
Yarama dokundun ya şu an gece gece
Bir daha bu kadar mükemmel gelen birini bulur muyum acaba

Ya kızım sus sus. Aynı beni anlatıyorsun kescem bileklerimi ben dayanamayıp İzmir'e atlic gitcem ay ne salak guluyolar di mi jgfhj benimkinin dişleri tavşan jgfhj saçı da benden güzel lan beline kadar kgddhh ay kolları kasları hele. Abv...

Yok canım o değil jgfghj

Evet hepsi surunsun pis köpekler seninkide jhggh

Oh hem de nostaljik ya bana H.I.M. - Wicked Game şarkısını hatırlattı
Demek senin gibi bir kıza ihtiyacı varmış Demek yeni dank etmiş

Ben başladım Müslüm Baba konserinde gibi Ahahhah
Buralar hep melankoli koktu
Ben ruhsal olarak iyiyim mutluyum ya ama en son işte aklımda kalan o olduğu için
Aynen dişleri tavşanımsıydı böyle öne çıkıktı hafif
Saçları da simsiyahtı ben çok severim esmer kara bir şeydi
Boyu da ufaktı ama tatlıydı ben hayatımda öyle tatlı erkek görmedim alıp böğrüme basasım geliyordu kafasını
Of bak fiştekledin beni gece gece

ADGSFJFSJKGGKL

Eklentiler

• FB_IMG_1499632645111.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 34
Son 2 yıldır ben..................................
Çok iyi ya

Neyse özelde devam ederik. Seni de bogmayayim. Sen de toparlan belki yolun kesisir.Belki sen kendini bir bahaneler gosterirsin. İlla bişey olmak zorunda değil Benimkinin sürünürken gördü bu gözler zevkten yüz koseyim. Aşkından ölüyor şu an ulan bu yirmi kilo daha verim ben bi Amerikan psycodaki Christian baleye bağlar

Eklentiler

• Screenshot_20170709-234441.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 29

Ya sana da mı hiç sürünmez gibi geliyordu? Sanki çok gururlu yani dönüp sürünmez gibi geliyor ne bileyim :/ Yani herkes sürünür o sürünmez sanki

Ya sana da mı hiç sürünmez gibi geliyordu? Sanki çok gururlu yani dönüp sürünmez gibi geliyor ne bileyim :/ Yani herkes sürünür o sürünmez sanki

Ben sana anlatırım. Ben acayip şokum çünkü bana yapmadığı domuzluk kalmadı jsjsj hem pasif hem agresif. Ben sevgili yaptı karı kız kovalıyor sanıyordum düşün o derece pislik görünüyordu .

Ben sana anlatırım. Ben acayip şokum çünkü bana yapmadığı domuzluk kalmadı jsjsj hem pasif hem agresif. Ben sevgili yaptı karı kız kovalıyor sanıyordum düşün o derece pislik görünüyordu .

Aynen öyle düşünüyorum
Hem başka ülkede olunca
Ay umarım bana da olur bu seninkinin yaptığı ya
Geçenlerde mesaj atmıştı da çok konuşacak fırsat vermedim
Ne kadar zaman sonra böyle oldu ki
Bizim bir de aradan uzun zaman geçti
Neyse evet haklısın sen müsait olunca anlatırsın
Gece gece umutlanıp saçma hallere girdim gidip yatayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…