Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın bende berbat bir hafta sonundan çıktım bir şeyi de tecrübe etmiş oldum diyet benim yaşam tarzım olmuş biraz beslenmem bozuldu
hafta sonu bnmde gittii
ama sabah kahvaltımı evde yaptım şimdi limonlu suyumu içiyorum bakalım inşallah bu sefer bozmam
sn neler yedin
Bende diyorum bu kimkine just
bende ilkte tanımadımdı çaktırma

Bebegimmmm iyi eğlenceler

Neyse en azından geçen haftaki gibi artı değilim

Ne yaptın kaptanım nişanlıyla gezerken ipin ucunu mu kaçırdın yoksa

Hahah artık vanilya oldum

eksiyle başlamak motive ediyo emnim bu hafta cok iyi kilo vericeksin
evet ya bigün o bize geldi bigün ben cıktım allahtan yürüyüş yaptık baya sporum var da cok almadım

hafta sonu bnmde gittii
ama sabah kahvaltımı evde yaptım şimdi limonlu suyumu içiyorum bakalım inşallah bu sefer bozmam
sn neler yedin

bende ilkte tanımadımdı çaktırma
Hee sen alıntılanmışsın yeni gelen vağ sandimbi baktim profile justmış

eksiyle başlamak motive ediyo emnim bu hafta cok iyi kilo vericeksin
evet ya bigün o bize geldi bigün ben cıktım allahtan yürüyüş yaptık baya sporum var da cok almadım

Neler yedin hele Bütün saydıklarımızı yedin mi

Bir vanilya dalı gibi kara kuru olmak dileğiylen....

Nasılsın bugün yapıyoruz mu spor

Dal kimin olacuhhh hee yapcam ben ama esim nöbetci bu hafta gunduzleri evde akşam işe gidicek ben sporu akşama çekcem o yuzden gece de biseyler yemem gerekecek onun planlamasini yapmam lazim ne yesem diye spor sonrasi yumurta yerim ama oncesi bi ara öğün buliyim belki muzlu yulafli fıstıklı spor kurabiyeleri yaparim kendime bugun

günaydın kızlar büyük bir tecrübe yaşadım haftasonu ....
diuetisyen hastaymış randevu iptal oldu pazartesiye vereceklerdi cumartesiye aldım randevumu... iyi oldu diyetten sıkılmıştım dedim salacaktım cumartesi güzel geçti gibi laz böreği yaptım harika oldu limonata yaptım doyasıya yicim dedim ... dünde türbe ziyaretlerine gittik görümcemle orda kola cips kek patlamış mısır vardı yedim ama o kadar eziyetti ki benim için onları yemek hiç özlememişim laz böreği ve limonata da aynı şekilde yaşam şeklim olmuş diyet hedef kiloma ulaştığımda bile diyet br parçam olacak o yüzden mutluyum ... deneyimlemek güzeldi ... bu hafat regli haftam şişlik var her tarafımda akşam yeşilçaylı karışım yapacam kendime

Az az mi yedin yoksa şoklama mi yaptin belli bi sure sonra agir geliyo demi insana bana gelmiyo gerciher turlu guzel yiyom yeyince benimde regl haftam sisimm

Umarım çok yağuşuklu birinin olur Hani ben de kara kuru olucam ya güzel olucam ya bulurum herhalde artık bir tane
Ne iş yapıyor ki kuzu özel değilse?
Smoothie de yapabilirsin ben hiç yapıp içmedim ama güzel görünüyorlar ya
Bir de sen ne yapıyorsun spor olarak kuzuş, bir program takip ediyor musun

Dimi öyle garip oluyor uzun süre yemeyince tatları tuhaf geliyor
Sanki çok yağlı veya şekerli gibi
Ama iyi etmişsin boşver şoklama olmuştur

Ecnebi memleketlerden birinin de olabilir guvenlik bebegim her hafta degisiyo vardiyasi
Olabilir bi bakiyim smoothielere ben kendi programima devam kuzum ağırlıklarla tüm vücut çalıştırıyorum sabah sporlarimi bırakmıştım twist shape stepper aletim var evde merdiven cikar gibi basamak ona da başlıcam hatta kahvemi ictim basliyorum simdi tam kalca altindaki yer hosuma gitmiyo en zor orasi toparlaniyo bendebu alet bacak arkasina cok iyi geliyo sanki yaparken daha guzeldi o yüzden basliyorum sabah sporuma

Tüh ya keşkem denetim gibi yapsaydım ben de

Merhaba ben yeni katıldım aranıza falan
kandırmak yok olabilemez

aslında öle cok bişi değil normal menülerimdi sadece bi akşam menemen yaptık kardeşimle onu yedim ekmekle
bide dün pogaca yedim sadece 1 tanecikkk ev yapımıydı tatlı fln yemedim dünkü kahvaltımda cok sağlamdı bide o var bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…