- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.921
güzel olmuş bebeğim en azından yemenin ha vermediğini öğrenmiş oldun artıkgünaydın kızlar büyük bir tecrübe yaşadım haftasonu ....
diuetisyen hastaymış randevu iptal oldu pazartesiye vereceklerdi cumartesiye aldım randevumu... iyi oldu diyetten sıkılmıştım dedimsalacaktım cumartesi güzel geçti gibi laz böreği yaptım harika oldu limonata yaptım doyasıya yicim dedim ... dünde türbe ziyaretlerine gittik görümcemle orda kola cips kek patlamış mısır vardı yedim ama o kadar eziyetti ki benim için onları yemek hiç özlememişim laz böreği ve limonata da aynı şekilde yaşam şeklim olmuş diyet hedef kiloma ulaştığımda bile diyet br parçam olacak o yüzden mutluyum ... deneyimlemek güzeldi ... bu hafat regli haftam şişlik var her tarafımda akşam yeşilçaylı karışım yapacam kendime
şşşşiiiiben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.
Ecnebi memleketlerden birinin de olabilirguvenlik bebegim her hafta degisiyo vardiyasi
Olabilir bi bakiyim smoothielereben kendi programima devam kuzum ağırlıklarla tüm vücut çalıştırıyorum sabah sporlarimi bırakmıştım twist shape stepper aletim var evde merdiven cikar gibi basamak ona da başlıcam hatta kahvemi ictim basliyorum simdi tam kalca altindaki yer hosuma gitmiyo en zor orasi toparlaniyo bende bu alet bacak arkasina cok iyi geliyo sanki yaparken daha guzeldi o yüzden basliyorum sabah sporuma
kandırmak yok olabilemez
aslında öle cok bişi değil normal menülerimdi sadece bi akşam menemen yaptık kardeşimle onu yedim ekmekle
bide dün pogaca yedim sadece 1 tanecikkk ev yapımıydıtatlı fln yemedim dünkü kahvaltımda cok sağlamdı bide o var bu kadar
ben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.
tebrik :) sen baya vericen 3 kiloyu
Amin kuzum bu devirde insanlara guven olmuyo Rabbim iyilerle karşılaştırsınİyi bir insan olsun da nereli olduğu mühim değil yaYeter ki adam olsun
Kendin oluşturduğun program mı o
Gerçi tecrübelisin artık neresi için hangi hareketi yapman lazım kendin ayarlayabiliyorsundur
Baktım şimdi biliyorum onu bizde de var o dediğin bacak arkası kısmına iyi geliyorsa ben bunu shred topicindeki arkadaşa diyeyim
O da o kısımdan dertli tam çalışmayan yerde kalıyor ya herhalde ondan zor eriyor
Ay ben eriyeyim de orası eksik kalsın ya
Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım
Sağlamdan kasıt neler yediğine bağlı o şimdi
Çok ekmek yediysen olabilir
Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım
Sağlamdan kasıt neler yediğine bağlı o şimdi
Çok ekmek yediysen olabilir
Günaydının keptinngünaydın beybileeerrrrr
hafta sonnu cok yogundum girdim ama yazamadım napıyosunuz nasıl geçti hafta sonunuz
ay ayni gecen hafta bendeki durum, bi yapisti sonra kilo gitmediben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.
Aa sen daha beni tebrik etmedinmiayyy karnim agriyo ama mutluym
Neden benim bugünkü sporumu eklemeden bitis yaptik83 dk sporum varidi 3 gibi yazdimdi niye gormedindi
Evet kızlar bu hafta birinciyiizzzzzzkutlama baslasiiinnnnnnn
ben kilo verdim ya hep ondan bunlarPardon kızlar 2 olmusuz
günaydın kızlaaarrrrr bu haftanın sonucları
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAP
(30 Haziran- 6 Temmuz)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.756 ....... 7. TAKIM
2..............1.748........ 14. TAKIM
3................1.367..... 9. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım)
2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım)
3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım)
benim hedefim 57,9 yu yalnız***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>57.5
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>
SekerPancarii bebeğim sen kalmışsın haftalık hedef belirtmeyen
o neyn ki ben mi yazdımİsmimin yanina carii yazmis ponciko onu diyomahahahah
Ne guzell...
Kizlar ya akil verin bakin ben akil istiyormm cok o onemliii herkes dikkatttle baksinnnnnnnn
Sizce yuruyus bandi aliyimmi? Baxaklarim skilasirmi sizce bi ara yazdim ya incelme var 4 cm kadar oyuzden yumusadi biraz bacaklarmm eskiden sertti allahtam yuzucem de ona seviniyorm tam yumusamisken
Smdi baaaa soyleyin alimmi yer kaplamasini bile dusunmucem yani
İnsana hareket ettikçe bir enerji geliyor ama daha çok yapası geliyor hele ben tartıyı ve cuma günlerini hayal ettikçe depar atıyorum
Tut tabi herkesler kilo veriyor bizim neyimiz eksik bu hafta 1. olacağız herkes çabuk kilo versin
Neyse olsun metabolizman şaşırmış şoklama olmuştur
Ben de KFCleri gömdüm geçen hafta ama 1.2 kilo vermiştim
Kizlarrr ben cok yorgun
11 gbi yola cikicaz Allahin izniyle insallah sabah orda oluruz.
Ben yokken yaramazlik yapmayin ahilli kizlarim
Ben zaten biyere gitmiyorm yine burdayim tek tek belki bakamam ama burdaym beni ozleyen caksin etiketiuzandigim zamanlar guneslenirken okurum
arada foto cakarim
Gozum ustunuzdesizin bende olmasin hem yicem hem eritcem gelince devam
Hepinizi seviyorum tatlis takimimmmmmmmopuldunuz
Günaydın kuzugünaydın bende berbat bir hafta sonundan çıktım bir şeyi de tecrübe etmiş oldum diyet benim yaşam tarzım olmuş biraz beslenmem bozuldu
Günaydın kuru kızGunaydin kızlar
Günaydın güzelimgünaydıııııınn kızlaaaaaaaarrrrr
Günaydın kuzubazen öyle ipin ucu kaçabiliyor önemli olan biraz kaçırdıktan sonra salmayıp devam etmek
Günaydın kuru kız
Günaydın güzelim
harikasin tatlim masallah insallah devam gelirse buhafta 70 görürsün sendePazartesiden bildiriyorum 71, 7
O kadar koşuya 300 gram gitmiş demek
Neyse giden gramlar umudumuzdur
Geçen hafta pazartesi +300düm ama cuma iyi çıktı
Günaydin tatlim aynen benimde cok yogun gecti hafta sonum napion nasilsin bakalimgünaydın beybileeerrrrr
hafta sonnu cok yogundum girdim ama yazamadım napıyosunuz nasıl geçti hafta sonunuz
Artı çıkmam dışında iyiyim kuzumnasılsın canım
Artı çıkmam dışında iyiyim kuzumsen neler yaptın haftasonun Nasıl geçti
umarim az az yemissindir tatlim... evet aynisini bende bihafta sonu kayinvalidemlerde tika basa yedikden sonra demistim esime tuaf geldi ve gercekten kendimi kötü hissetigimi anladim öyle yiyince:)günaydın kızlar büyük bir tecrübe yaşadım haftasonu ....
diuetisyen hastaymış randevu iptal oldu pazartesiye vereceklerdi cumartesiye aldım randevumu... iyi oldu diyetten sıkılmıştım dedimsalacaktım cumartesi güzel geçti gibi laz böreği yaptım harika oldu limonata yaptım doyasıya yicim dedim ... dünde türbe ziyaretlerine gittik görümcemle orda kola cips kek patlamış mısır vardı yedim ama o kadar eziyetti ki benim için onları yemek hiç özlememişim laz böreği ve limonata da aynı şekilde yaşam şeklim olmuş diyet hedef kiloma ulaştığımda bile diyet br parçam olacak o yüzden mutluyum ... deneyimlemek güzeldi ... bu hafat regli haftam şişlik var her tarafımda akşam yeşilçaylı karışım yapacam kendime
günaydııınnn gezenti haanımlaaagünaydıııııınn kızlaaaaaaaarrrrr
günaydın bebeğiiim aynen öyle oluyo bakıyorum ama yazmaya bi türlü elim gitmiyo oa karmaşadaGünaydının keptinnbana da oluyor öyle bazen giriyorum da yazacak enerjiyi toplayamıyorum
ben bu alıntıya şimdi nasıl cevap vereyim toparlayamadımtebrik ediyorumhep soğandan bunlar
görmedim kietiketlemis miydin beni sonuç zaten değismiyodu
sevınmıstımmmüzdün
ben kilo verdim ya hep ondan bunlartebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm
benim hedefim 57,9 yu yalnız
o neyn ki ben mi yazdım
ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde
kfcben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi
iyi tatiller iyi eğlenceler canımbol bol fotoğraf çekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?