Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzel olmuş bebeğim en azından yemenin ha vermediğini öğrenmiş oldun artık

ben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.
şşşşiiii evrene güzel mesajlar gönderiyoruzzz olumlama yapıyoruzzz eksi cıkıcaz cumaya

İyi bir insan olsun da nereli olduğu mühim değil ya Yeter ki adam olsun

Kendin oluşturduğun program mı o
Gerçi tecrübelisin artık neresi için hangi hareketi yapman lazım kendin ayarlayabiliyorsundur
Baktım şimdi biliyorum onu bizde de var o dediğin bacak arkası kısmına iyi geliyorsa ben bunu shred topicindeki arkadaşa diyeyim
O da o kısımdan dertli tam çalışmayan yerde kalıyor ya herhalde ondan zor eriyor
Ay ben eriyeyim de orası eksik kalsın ya

Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım

Sağlamdan kasıt neler yediğine bağlı o şimdi

Çok ekmek yediysen olabilir

ben 89.8 göstriyorum ama reglim. Bu hafta ben tartıda fazla çıkacağım o anlaşıldı.

Yok daha neler sen çok güzel kilo veriyorsun artı çıkacağını sanmam
Regl biter bitmez gidiyor onlar merak etme
Sen spora devam

tebrik :) sen baya vericen 3 kiloyu

Off keşke ama Cumadan beri sadece 300 gram yani daha 1.8 kilo vermem lazım hedef için

Umudu kaybetmemeye çalışıyorum

Amin kuzum bu devirde insanlara guven olmuyo Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Evet canim kendim kol göğüs bacak kalca karin sırt hepsini çalıştırıyorum guzel sonuclar aliyorum doğru yoldayim bencesi hee soyle herkesler incecik olsunyaparken topuguna baski yaparak yapsin ki arka bacak çalışsın

Bir de çiğköfte bir de iskender bir de künefe falan diye gidecek sandım

Sağlamdan kasıt neler yediğine bağlı o şimdi

Çok ekmek yediysen olabilir

hafta sonu menülerimmmm
çok yedim evet biliyorum hiç yakışmadı bana

cumartesi
sabah: 2dilim ekmek zeytin peynir domates reçel(erik receli cok severimde 1 kavanoz buldm onu actm
ara:soslu mısır(çok az)
öğle:çorba 1 pide 1 ayran
akşam:tavuk ciğer 3 kaşık pilav salata

pazar
sabah:2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta+sucuklu yumurta reçel zeytin peynir
öğle:1 kaşık tavuk çiğer 1 dilim ekmek
akşam(saat 5 gibi):1 poğaca 3 sarma
saat 7de: yarım közde mısır

Aa sen daha beni tebrik etmedinmi ayyy karnim agriyo ama mutluym

tebrik ediyorum hep soğandan bunlar

Neden benim bugünkü sporumu eklemeden bitis yaptik 83 dk sporum varidi 3 gibi yazdimdi niye gormedindi

görmedim ki etiketlemis miydin beni sonuç zaten değismiyodu

Evet kızlar bu hafta birinciyiizzzzzz kutlama baslasiiinnnnnnn

sevınmıstımmm üzdün

Pardon kızlar 2 olmusuz
ben kilo verdim ya hep ondan bunlar tebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm

benim hedefim 57,9 yu yalnız

İsmimin yanina carii yazmis ponciko onu diyomahahahah
o neyn ki ben mi yazdım

ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde

kfc ben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi

iyi tatiller iyi eğlenceler canım bol bol fotoğraf çekin

günaydın bende berbat bir hafta sonundan çıktım bir şeyi de tecrübe etmiş oldum diyet benim yaşam tarzım olmuş biraz beslenmem bozuldu
Günaydın kuzu bazen öyle ipin ucu kaçabiliyor önemli olan biraz kaçırdıktan sonra salmayıp devam etmek

Gunaydin kızlar
Günaydın kuru kız
günaydıııııınn kızlaaaaaaaarrrrr
Günaydın güzelim

Artı çıkmam dışında iyiyim kuzum sen neler yaptın haftasonun Nasıl geçti

gördüm ama olsundu 100 gramcıktan bişey olmaz duymasınlaa
bende iyiyim canım güzel geçti beslenme dışında ama abartmadım kilo vermesem bile almamışımdır ona eminim ama vermişte olabiliiriim yarın sabah tartılcam sürprüsss
hayatımda ilk kez bi düğünde oynadım

umarim az az yemissindir tatlim... evet aynisini bende bihafta sonu kayinvalidemlerde tika basa yedikden sonra demistim esime tuaf geldi ve gercekten kendimi kötü hissetigimi anladim öyle yiyince:)

günaydıııııınn kızlaaaaaaaarrrrr
günaydııınnn gezenti haanımlaaa
Günaydının keptinn bana da oluyor öyle bazen giriyorum da yazacak enerjiyi toplayamıyorum
günaydın bebeğiiim aynen öyle oluyo bakıyorum ama yazmaya bi türlü elim gitmiyo oa karmaşada

ben bu alıntıya şimdi nasıl cevap vereyim toparlayamadım
hedefin 57.5 değiştirmem olmaz

Günaydin kizlar, napiosunuz bakalim
Pazartesi kilom 69,9 arti 100 var hep esimin yüzünden heppp kircam kafasini o olcak dün bana cips yedirdi zorla az yedim ama al iste tartida geldi arti 100 bugünden sonra ac geziyorum kizlar cumaya benim 68 görmem lazim yoksa idaami tuturamicammmmmmm kesin ondan yapti zaten nasil anlamadim bennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…