Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

veririz be nolcak ben umutluyum zaten bu ay sonu evimde tutulcak tbadana temizlik ev yerleştirme oooo baya veriririm dimi dimiiii he deeee

Bugün 71.00 falan olsaydım ben de umutlanırdım da

Neyse bakalım büyük sürprizler istiyorum tartımdan

Hee O tokattan sonra hee dememek mümkün mü

Şaka bir yana verirsin tabi o koşturmacada insan ne yediğini bile anlamıyor ki tabi atıştırmalıkları güzel seçmen lazım

şimdi yemeğe gidicem corba varsa et yemeği yoksa sebze(patatessiz) ve yanına yogurt salata ne varsa ondan yicem cıkıcam o yemekhaneden

iyiyim kuzuumm sen nasılsın menülerin nasıldıı takip edemedim cok

Cumaya -800olur helalleşiriz hadi
Ay hadi inşallah

Pratik yap kendi düğününde de oynayacaksın çok var ama başla erkenden düğünde ne güzel oynuyor gelin desinler

şimdi yemeğe gidicem corba varsa et yemeği yoksa sebze(patatessiz) ve yanına yogurt salata ne varsa ondan yicem cıkıcam o yemekhaneden

Yedin mi kaptanım yemekte ne vardı
Ben de bugün kaloriyi az tutup tersine şoklama yapmayı düşünüyorum
Birkaç gündür 1300-1400 arası gidiyorum azcık şok edeyim metabolizmayı şaşırtayım

akşam yemeği yemedim ama

Sonra aç yattın ama

Olursun kuzum zaten az kaldı
inşallah canım bakalım

yok ac yatmadım cayın yanında 2 avuç çerez yedim 9 u geçiyodu saat eve gititğimde yemek yemek istemedim o saatteee

hıı kuru fasulye pilav vardı nefret ediyorum yaa her pazartesi aynı menü bıktım artık pazartesileri evdeen getiriccem yemeğimi

hafta sonu bnmde gittii
ama sabah kahvaltımı evde yaptım şimdi limonlu suyumu içiyorum bakalım inşallah bu sefer bozmam
sn neler yedin

bende ilkte tanımadımdı çaktırma
etli pide yedim tereyğı yedim bal yedim 2 çay bardağı kola içtim 1 ince dilim kek 1 avuç cips 2 avuç patlamış mısır 1,5 porsiyon laz böreği yedim yedimde yedim ama midem kaldırmadı bir daha yemem böyle abur cubur şunu gördüm özlememişim

Az az mi yedin yoksa şoklama mi yaptin belli bi sure sonra agir geliyo demi insana bana gelmiyo gerciher turlu guzel yiyom yeyince benimde regl haftam sisimm
az az yedim yani bana göre az şoklama olmuş olsun şuan wcye çıkamadığımdan +500 e çıktım 3 gün sonra regli olcam şişkinlik var ellerim bile şiş

şuan etkisini görmedim wc soru bitmiyor y gece de üşüyorum gaz oldum pırtta yapamıyorum

kilon ne alemde peki

ben sebzeli yemek
olaydı bende yerdimde yoktu cok sinir oluyorum ya ama acı fındık biberi yedim 4 tane cok acıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…