- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.981
veririz be nolcakben umutluyum zaten bu ay sonu evimde tutulcak tbadana temizlik ev yerleştirme oooo baya veriririm dimi dimiiii he deeee
şimdi yemeğe gidicem corba varsa et yemeği yoksa sebze(patatessiz) ve yanına yogurt salata ne varsa ondan yicem cıkıcam o yemekhanedenBugün 71.00 falan olsaydım ben de umutlanırdım da
Neyse bakalım büyük sürprizler istiyorum tartımdan
HeeO tokattan sonra hee dememek mümkün mü
Şaka bir yana verirsin tabi o koşturmacada insan ne yediğini bile anlamıyor ki tabi atıştırmalıkları güzel seçmen lazım
Ne yaptın kız 250 kalori onun tamamı
Ay hadi inşallahiyiyim kuzuumm sen nasılsınmenülerin nasıldıı takip edemedim cok
Cumaya -800olur helalleşiriz hadi
Pratik yap kendi düğününde de oynayacaksın çok var ama başla erkenden düğünde ne güzel oynuyor gelin desinleray bilmiyorum ki ama iyiki tiksindim
evet kolay anlaşılır güzel ama onada alışmıştıkdı
ben hiççç sevmem hiçta kalkmışlığım yoktur nişanım varya stres yapıyodum kalktım oldu iyide oldu
azıcık öyle oldu zaten hiç durmadım spor yapmadım ama sürekli hareket halindeydim
Ay hadi inşallah
Pratik yap kendi düğününde de oynayacaksın çok var ama başla erkenden düğünde ne güzel oynuyor gelin desinler
gelin oynayabiliyormuş deseler yetcek bana
Derler derler kuğu gibi gelin de diyecekler inşallah
şimdi yemeğe gidicem corba varsa et yemeği yoksa sebze(patatessiz) ve yanına yogurt salata ne varsa ondan yicem cıkıcam o yemekhaneden
akşam yemeği yemedim ama
inşallah canım bakalımOlursun kuzum zaten az kaldı
Yedin mi kaptanım yemekte ne vardı
Ben de bugün kaloriyi az tutup tersine şoklama yapmayı düşünüyorum
Birkaç gündür 1300-1400 arası gidiyorum azcık şok edeyim metabolizmayı şaşırtayım
Sonra aç yattın ama
inşallah canım bakalım
yok ac yatmadım cayın yanında 2 avuç çerez yedim 9 u geçiyodu saat eve gititğimde yemek yemek istemedim o saatteee
Yedin mi kaptanım yemekte ne vardı
Ben de bugün kaloriyi az tutup tersine şoklama yapmayı düşünüyorum
Birkaç gündür 1300-1400 arası gidiyorum azcık şok edeyim metabolizmayı şaşırtayım
Sonra aç yattın ama
etli pide yedim tereyğı yedim bal yedim 2 çay bardağı kola içtim 1 ince dilim kek 1 avuç cips 2 avuç patlamış mısır 1,5 porsiyon laz böreği yedim yedimde yedim ama midem kaldırmadı bir daha yemem böyle abur cubur şunu gördüm özlememişimhafta sonu bnmde gittii
ama sabah kahvaltımı evde yaptım şimdi limonlu suyumu içiyorum bakalım inşallah bu sefer bozmam
sn neler yedin
bende ilkte tanımadımdı çaktırma
az az yedim yani bana göre az şoklama olmuş olsunAz az mi yedin yoksa şoklama mi yaptinbelli bi sure sonra agir geliyo demi insana bana gelmiyo gerci her turlu guzel yiyom yeyince benimde regl haftam sisimm
şuan etkisini görmedim wc soru bitmiyor y gece de üşüyorum gaz oldum pırtta yapamıyorumUmarım çok yağuşuklu birinin olurHani ben de kara kuru olucam ya güzel olucam ya bulurum herhalde artık bir tane
Ne iş yapıyor ki kuzu özel değilse?
Smoothie de yapabilirsin ben hiç yapıp içmedim ama güzel görünüyorlar ya
Bir de sen ne yapıyorsun spor olarak kuzuş, bir program takip ediyor musun
Dimi öyle garip oluyor uzun süre yemeyince tatları tuhaf geliyor
Sanki çok yağlı veya şekerli gibi
Ama iyi etmişsin boşver şoklama olmuştur
hıı kuru fasulye pilav vardınefret ediyorum yaa her pazartesi aynı menü bıktım artık pazartesileri evdeen getiriccem yemeğimi
kilon ne alemde pekietli pide yedim tereyğı yedim bal yedim 2 çay bardağı kola içtim 1 ince dilim kek 1 avuç cips 2 avuç patlamış mısır 1,5 porsiyon laz böreği yedim yedimde yedim ama midem kaldırmadı bir daha yemem böyle abur cubur şunu gördüm özlememişim
olaydı bende yerdimde yoktuben sebzeli yemek
kilon ne alemde peki
olaydı bende yerdimde yoktucok sinir oluyorum ya ama acı fındık biberi yedim 4 tane cok acıydı
aaa acı sevmez misintarzım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?