- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.021
kuzum wc sorunum var regli haftam çok normal ve gaz doluyum .. birde düzensizleşti menüler haftasonu artı 1 olmadığıma şükürkarataya bende güldm
sizin için paylaşıyorum kuzum ben okudukca size de okutuyorum
ok by
hayıırrr her pazartesi aynı menü haftaya yanımda tavuk yada et sote getircem
acı bbier kuzum hani tantuni yada dürüm yanında veriliyo ya ondan
eve kaçta gidiyosun kuzum
çok iyi aslında ben evden bişiler ayarlrım çantama koyrım yerim çıkarım işten yiyemezsem de 1 bardak süt içerim protein süt
erken yatmaya alıştıgın için sorun olmaz diye düşünüyorum bnde genelde 11 i geçirdim mi acıkıyorum o yüzden 11 de uyumu olmam gerek
ben vergi dairesindeki memur gün içinde 10 kere aradığımı biliriResmi bir yeri iki kez arayıp, kişinin meşgul olduğu cevabını alsanız
Öğleden sonra yine arar mısınız
Sanki insanları sinir edecekmişim gibi geliyor çekiniyorum
ben vergi dairesindeki memur gün içinde 10 kere aradığımı bilirisen 3.cüden çekiniyorsun
kaptinn bizim burda veriyorlar turşu ya resim bulursam atayım sana küçük srı biber oluyor ya top damla gibi ondan
son desene şuna kuzum saydırdın bana yukarıdan aşağıya
hee beğendin mi
ara dediyseler ara kuzu ama demediyseler 1 2 gün sonra ararsınResmi bir yeri iki kez arayıp, kişinin meşgul olduğu cevabını alsanız
Öğleden sonra yine arar mısınız
Sanki insanları sinir edecekmişim gibi geliyor çekiniyorum
ho maşallahhhkuzum wc sorunum var regli haftam çok normal ve gaz doluyum .. birde düzensizleşti menüler haftasonu artı 1 olmadığıma şükür
ara dediyseler ara kuzu ama demediyseler 1 2 gün sonra ararsın
ho maşallahhhsenin liste işi bu hafta da hayal oldu galiba
aaa niye öyle yaaaSütle dayanabilecek misin
Çok alıştım kaptanım sorma önceki gün 5e kadar uyuyamadım yine dün 3 gibi uyuyabildim şükür
he yok bebeğim ondan değil bular daha değişik ve daha acıkaptinn bizim burda veriyorlar turşu ya resim bulursam atayım sana küçük srı biber oluyor ya top damla gibi ondan
hepsini oku ve uygulamaya cılış bibiğiiiimmtam benlik ama sadici o madde
ne kadar sonra diceksin işte işi bilmiyon senSonra arayın dediler ama sonra çok ucu açık bir kavram 5 sene de sonra oluyor
kiz temizlik yaparken habire disardan biseyler siparis edersen veremez alirsinveririz be nolcakben umutluyum zaten bu ay sonu evimde tutulcak tbadana temizlik ev yerleştirme oooo baya veriririm dimi dimiiii he deeee
ay yok muhtemelen yemeyi unuturuz bizkiz temizlik yaparken habire disardan biseyler siparis edersen veremez alirsin
aaa niye öyle yaaa
bak bu gece eğer cok geç saate kalırsan hiç uyuma yarında oyalancak seyler bul kendine gün içinde de uyuma akşam erkenden uyursun 10 gibinişanlımında dengesi cabuk bozulur ben ona öyle yaptırıyorum uyutmuyorum e o kadar saat ayakta olunca da ertesi gün erkenden bayılıyo
he yok bebeğim ondan değil bular daha değişik ve daha acı
hepsini oku ve uygulamaya cılış bibiğiiiimm
ne kadar sonra diceksin işte işi bilmiyon sen
sen kim köpeksinde beni başındana tıyon dicenay tövbeeee sonra eğitim hayatına burdur işletme fakültesinde devam edersin
pilavdami yidinnn yoksam?hıı kuru fasulye pilav vardınefret ediyorum yaa her pazartesi aynı menü bıktım artık pazartesileri evdeen getiriccem yemeğimi
hahah ozaman iyi:) bizimki habire birseyler ismarlaisti o dönemay yok muhtemelen yemeyi unuturuz biz
baya yemissin canimetli pide yedim tereyğı yedim bal yedim 2 çay bardağı kola içtim 1 ince dilim kek 1 avuç cips 2 avuç patlamış mısır 1,5 porsiyon laz böreği yedim yedimde yedim ama midem kaldırmadı bir daha yemem böyle abur cubur şunu gördüm özlememişim
Burda yazmissin canim kilonu simdi gördüm:)az az yedim yani bana göre az şoklama olmuş olsunşuan wcye çıkamadığımdan +500 e çıktım 3 gün sonra regli olcam şişkinlik var ellerim bile şiş
Yok daha neler sen çok güzel kilo veriyorsun artı çıkacağını sanmam
Regl biter bitmez gidiyor onlar merak etme
Sen spora devam
Off keşke ama Cumadan beri sadece 300 gram yani daha 1.8 kilo vermem lazım hedef için
Umudu kaybetmemeye çalışıyorum
ay ayni gecen hafta bendeki durum, bi yapisti sonra kilo gitmediinsallah sende öyle olmaz tatlim cok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?