- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.001
he öleturşu sevmem
bir kaç öneriiii
he öleacı biber tursuna bayılırım bnm nişanlımda sevmez ama bn cok secdiğim için bi sürü yapıcam bu sene
hıı kuru fasulye pilav vardınefret ediyorum yaa her pazartesi aynı menü bıktım artık pazartesileri evdeen getiriccem yemeğimi
şuan etkisini görmedim wc soru bitmiyor y gece de üşüyorum gaz oldum pırtta yapamıyorum
cinsi ne ki kuzum anlamam pek burda çarli sivri biber oluyor
şuan+500 wc yok birde 13.de regli olcamkilon ne alemde peki
olaydı bende yerdimde yoktucok sinir oluyorum ya ama acı fındık biberi yedim 4 tane cok acıydı
umarım canım ya yada difrizi kavun doldurcaksın eritip yiceksiBari arada gününü değiştirselerdi
Valla kavun olmasa bende de geçmiyor o sorun
Kışın ne yapıcam bilmiyorum
O zaman düzene girer umarım
bu hafta bende 18 den sonra yemek yemezsen nasıl olur yada hafif atıştırmalık doates salatalık 1 meyve ve 1 bardak süt içeyim belki 2 kilo giderbir kaç öneriiii
bu hafta bende 18 den sonra yemek yemezsen nasıl olur yada hafif atıştırmalık doates salatalık 1 meyve ve 1 bardak süt içeyim belki 2 kilo gider
karataya bende güldm6
Teşekkürler kaptanım bu arada paylaştığın kısa bilgiler çok faydalı oluyor
En sondaki karatayı görünce güldüm ama istemsiz
ok bysana afiyet olsun canısııtişikirlir bin ilmiyim
hayıırrr her pazartesi aynı menü haftaya yanımda tavuk yada et sote getircemBari arada gününü değiştirselerdi
Valla kavun olmasa bende de geçmiyor o sorun
Kışın ne yapıcam bilmiyorum
O zaman düzene girer umarım
acı bbier kuzum hani tantuni yada dürüm yanında veriliyo ya ondancinsi ne ki kuzum anlamam pek burda çarli sivri biber oluyor
şuan+500 wc yok birde 13.de regli olcam
eve kaçta gidiyosun kuzumbu hafta bende 18 den sonra yemek yemezsen nasıl olur yada hafif atıştırmalık doates salatalık 1 meyve ve 1 bardak süt içeyim belki 2 kilo gider
ben 4 te çıkarsan 5 te yemeğimi yiyodum sonra hiç bişey yemiyodm çay ve su hariç cok etkiliiiiiBen artık öyle yapıyorum
18den sonra sadece akşam kefir var
ben 4 te çıkarsan 5 te yemeğimi yiyodum sonra hiç bişey yemiyodm çay ve su hariç cok etkiliiiii
yok yok alışıyo insanO zaman da açlıktan ölmez miyiz
yok yok alışıyo insansağlam yiyodum ama koca bi tabak salatam muhakkak oluyodu yogurt ta oluyodu yemkete annem ne yapmıssa onlardan yiyodum deneyiiiinn
son desene şuna kuzum saydırdın bana yukarıdan aşağıya8. madde
çok iyi aslında ben evden bişiler ayarlrım çantama koyrım yerim çıkarım işten yiyemezsem de 1 bardak süt içerim protein sütBen artık öyle yapıyorum
18den sonra sadece akşam kefir var
erken yatmaya alıştıgın için sorun olmaz diye düşünüyorum bnde genelde 11 i geçirdim mi acıkıyorum o yüzden 11 de uyumu olmam gerekBugün deneyeceğim bakalım gece kaç civarı açlıktan ölüyorum diye ağlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?