- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.941
Amin kuzum bu devirde insanlara guven olmuyo Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Evet canim kendim kol göğüs bacak kalca karin sırt hepsini çalıştırıyorum guzel sonuclar aliyorum doğru yoldayim bencesihee soyle herkesler incecik olsun yaparken topuguna baski yaparak yapsin ki arka bacak çalışsın
hafta sonu menülerimmmm
çok yedim evet biliyorum hiç yakışmadı bana
cumartesi
sabah: 2dilim ekmek zeytin peynir domates reçel(erik receli cok severimde 1 kavanoz buldm onu actm
ara:soslu mısır(çok az)
öğle:çorba 1 pide 1 ayran
akşam:tavuk ciğer 3 kaşık pilav salata
pazar
sabah:2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta+sucuklu yumurta reçel zeytin peynir
öğle:1 kaşık tavuk çiğer 1 dilim ekmek
akşam(saat 5 gibi):1 poğaca 3 sarma
saat 7de: yarım közde mısır
günaydııınnn gezenti haanımlaaa
günaydın bebeğiiim aynen öyle oluyo bakıyorum ama yazmaya bi türlü elim gitmiyo oa karmaşada
ben bu alıntıya şimdi nasıl cevap vereyim toparlayamadım
hedefin 57.5 değiştirmem olmaz
tebrik ediyorumhep soğandan bunlar
görmedim kietiketlemis miydin beni sonuç zaten değismiyodu
sevınmıstımmmüzdün
ben kilo verdim ya hep ondan bunlartebrik ediyorum ve başarılarımızın devamını diliyorommmm
benim hedefim 57,9 yu yalnız
o neyn ki ben mi yazdım
ben olsam almazdım canım senin sorunun zaten sıkılasmak youtubedaki videolar daha etkili olur bence yürüyüs bandına milyarlarca para verip o kadar yer kaplattırtmazdım heralde
kfcben çok severdim önceden en son bi kere yedim bi soğuma geldi iyikide geldi
iyi tatiller iyi eğlenceler canımbol bol fotoğraf çekin
harikasin tatlim masallah insallah devam gelirse buhafta 70 görürsün sende
Düğünlerde oynamayı severimgördümama olsundu 100 gramcıktan bişey olmaz duymasınlaa
bende iyiyim canım güzel geçti beslenme dışında ama abartmadım kilo vermesem bile almamışımdır ona eminim ama vermişte olabiliiriim yarın sabah tartılcam sürprüsss
hayatımda ilk kez bi düğünde oynadım
iyiyim kuzuumm sen nasılsınGünaydin tatlim aynen benimde cok yogun gecti hafta sonum napion nasilsin bakalim
Cumaya -800olur helalleşiriz hadipazartesi güncellemesi
Güncel kilo:60.1
Yani +100 bu beni üzdü
Neden tiksindin ki
Öff sanmam daha 300 gram gitmiş ama bakalım cumaya depar atabilecek miyim sağ ol kuzuş
Teşekkürler kuzuş nasıl kolay olmuş mu
Düğünlerde oynamayı severimgerçi son zamanlarda gittiğim düğünler hep oynamasızdı enerjini atmışsındır spor olmuştur süper
aaa aaaa komplooooyaa gellll sende yedin öle miiiiiGünaydin kizlar, napiosunuz bakalim
Pazartesi kilom 69,9 arti 100 var hep esimin yüzünden heppp kircam kafasini o olcakdün bana cips yedirdi zorla az yedim ama al iste tartida geldi arti 100 bugünden sonra ac geziyorum kizlar cumaya benim 68 görmem lazim yoksa idaami tuturamicammmmmmm kesin ondan yapti zaten nasil anlamadim bennnnnn
bilmiyorum artık kuzu neyse olan oldu bugün toparlarımArkandan geliyorum takipçinim pıncır idolümsün
Ay çok görünmedi bana o kadar da normal yemişsin gibi
Ara bile yok yani
Belki de ondan hala eriyemedim ben de
Su mu içmedin de öyle + oldun acaba
tutturcaaasıınnntutturamazsam görürsün 1,1
aaa aaaa komplooooyaa gellll sende yedin öle miiiii
bilmiyorum artık kuzu neyse olan oldu bugün toparlarım
tutturcaaasıınnn
vericeksin o kiloları hazır başlamılken hızlı hızlıııı
bideee
cumartesi:60dk
pazar:130dk spor ekleyiver
yidim ve en kötüsüde suan dank etti kompo oldugu size yazarken dün saf saf yedimmmmmaaa aaaa komplooooyaa gellll sende yedin öle miiiii
yaparsin tabikide eksiyle baslaman cok cok cok iyiÖff sanmam daha 300 gram gitmiş ama bakalım cumaya depar atabilecek miyim sağ ol kuzuş
Cuma ve cumartesi cok iyidi bi dün acik dagildi ama bugün toparlicam,iyiyim kuzuumm sen nasılsınmenülerin nasıldıı takip edemedim cok
oooo oynadın mııı nasıldı becerebildin miiiben hiççç sevmem hiçta kalkmışlığım yoktur nişanım varya stres yapıyodum kalktım oldu iyide oldu
azıcık öyle oldu zaten hiç durmadım spor yapmadım ama sürekli hareket halindeydim
spor yarışması(08-14)
PEMBE TAKİM
() poncikbirgelincik :
(30) Buki_89: 30
(234) justholdmetight: 142 + 92
() denetim:
MOR TAKİM
()Keptinn:
() senad :
() SekerPancarii:
(467) Yuzlesmegunu : 180 dk + 287
PEMBE TAKİM: 264
MOR TAKIM: 467
@Yuzlesmegunu ben senin yerine ekledim
yidim ve en kötüsüde suan dank etti kompo oldugu size yazarken dün saf saf yedimmmmm
corbaaaaCuma ve cumartesi cok iyidi bi dün acik dagildi ama bugün toparlicam,
sadece protein yogurdum var yanimda ve bir haslanmis yumurta, ara ögün icinde kiraz getirdim yanimda... eve gidincede sadece salata yicem yada belki sadece kavun Karpuz yerim:)
hani nerde yazmışın hani yookkkoooo oynadın mııı nasıldı becerebildin miii
inş canım yaama o hedef benim değil yani tuttutraasamda şeetmeyin
temem yazdım
allah allah ben onu nasıl öyle geçirmişim ki listeye
allah allah ben onu nasıl öyle geçirmişim ki listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?