- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #216.961
hedefleri bilelim ona göre başlayalım haftaya
***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>57.9
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>52.5
1,5 vermem gerekiyo
tm düzelttim hadi sende spor listesini düzenlefarkettim
olmasını istediğin gibi geçirmişin
üfffff tamam Corba icerim ama oda kilo yaparki benim buhafta hicbisey yememem ve icmemem lazim sulu seylerle yasiyayim ben en iyisi, c orbada yag var tuz var salca var olmazzzzzzcorbaaaa
nerde ev yemekleriiiii
yok tatlim buhafta kinasi var ama oraya gidip gidemiyecegim daha belli degil, dügün 22.07 deolan olmuş kuzum ama düğün bu hafta sonu muydu bu hafta cok dikkatli gidersin bende öyle yapcam kamptayım su andan itibaren
aa canııımm diyetisyenlr niye corba veriyo madem menülereüfffff tamam Corba icerim ama oda kilo yaparki benim buhafta hicbisey yememem ve icmemem lazim sulu seylerle yasiyayim ben en iyisi, c orbada yag var tuz var salca var olmazzzzzz
düzenledim ya ekledim onlarıdatm düzelttim hadi sende spor listesini düzenlebnm sporlarımıda eklemeyi unutma
bende öyle düşünüyooorrum
oo tm varmış daha kuzuu niye acele ediyosun bu kadarrryok tatlim buhafta kinasi var ama oraya gidip gidemiyecegim daha belli degil, dügün 22.07 de
onlarin verdigi corbalar ama bizim bildimiz CORBA degilki hihihihi yagsiz tuzsuz igrenc tatda neyse onlardan yaptim mademaa canııımm diyetisyenlr niye corba veriyo madem menülere
aç gezilmez bak sonra fazla fazla geri döner verdiklerin
yazmaya basladi ama durumlar cok zor hepsine girip gecmesi gerekio ya cok stress olduk fena bi sekilde... 17.07 bitio sinavlaroo tm varmış daha kuzuu niye acele ediyosun bu kadarrr
eşinin sınavları noldu bu arada
ay evet cok tatsız oluyoonlarin verdigi corbalar ama bizim bildimiz CORBA degilki hihihihi yagsiz tuzsuz igrenc tatda neyse onlardan yaptim madem
sen neden kamptasin bakalim buhafta önemli birseymi var`?
yaa rabbim yardım etsin sende dua et bol bolyazmaya basladi ama durumlar cok zor hepsine girip gecmesi gerekio ya cok stress olduk fena bi sekilde... 17.07 bitio sinavlar
anladim canim evet ipin ucunu kacirmamak lazim dimi:)ay evet cok tatsız oluyo
yok kuzum sürekli alıyorum veremiyorum sıkı tutayım ki midem toparlansın artıkkk
yaa rabbim yardım etsin sende dua et bol bol
hafıza kuvvetlendirici besinleri araştır onlardan yedir bu hafta bol bol sınavlarda faydası olur
ay bilmiyorum ki ama iyiki tiksindim
evet kolay anlaşılır güzel ama onada alışmıştıkdı
ben hiççç sevmem hiçta kalkmışlığım yoktur nişanım varya stres yapıyodum kalktım oldu iyide oldu
azıcık öyle oldu zaten hiç durmadım spor yapmadım ama sürekli hareket halindeydim
yaparsin tabikide eksiyle baslaman cok cok cok iyi
hedefleri bilelim ona göre başlayalım haftaya
***haftalık hedefler***(07.07-14.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>57.9
@senad :60=>59.5
@Buki_89 :69,8=>68,9
@justholdmetight :72=>69.9
@Yuzlesmegunu :88,6=> 85.9
@denetim :71,80=>70
keptinn:55.1=>53.9
@SekerPancarii :53.4=>52.5
1,5 vermem gerekiyo
verirsin canım ya
Çikolatalı sütü buldum
Umarım bakalım canım
Benim 1.8
yaaa çok güzel dimi ben istanbula gitceğim gün hepsini diktim içtim accık ağır oldutikkat
veririz be nolcakÇikolatalı sütü buldum
Umarım bakalım canım
Benim 1.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?