Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yoh ben karataycı değilim poncikciyim ben
en güzeli bana göre en dogrusu herseyden kendine uyanları derleyip uygulamak

pilavdami yidinnn yoksam?
evet yoksa aç kalırdım akşam 6 ya kadar
acaba ekmek mi pilav mı daha uygundur öğle menüsü için

hahah ozaman iyi:) bizimki habire birseyler ismarlaisti o dönem bide biz evin boyasinida kendimiz yaptik esimle ikimiz tek:) sürekli yorulup acikiodu biraz yemege düskündürde beyfendi
ayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domates bide temosa çayy o bize bütün gün yeter

[/QUOTE]
ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir

Yuzlesmegunu perşembe fln ödem atıcı çay içersin gider o şişlik fln sen şimdi agrılarını sporla hafifletmeye bak boşver şişliği fln

ayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domates bide temosa çayy o bize bütün gün yeter
cok zevkli oluo canim yorucu ama zevkli, hee tamam öyle yap ama börekde tehlike aslinda... temizligi kimlerle yapcan canim?

bencede

kızlar selamlar :) nasıl gidiyor diyetler kilolar. bugün de cok sıcak sporu ve suyu eksik etmeyin. kaptan cok güzel paylaşımda bulunmuş valla , canım nasıl da düşünüyor bizi :)

menümü yazayım. regl malum ağrım var

Kahvaltı:

Bir kase yoğurtlu müsli, içerisinde biraz kuru üzüm ve çilek kattım.
on adet badem yedim yanına
portakal suyu

Öğlen: ( iştahım yok )

Bir tabak bulgur pilavı salçalı
bir bardak naneli ayran

Ara: Bir büyük fincan damla sakızlı kahve

Akşam:

Yarım kase ezo çorbası
Çerkes tavuğu küçük tabak
Kuru kayısı (dört adet )

Spor:

valla eve gidince bisiklete binmeyi düşünüyorum. ve abs calısırım. hiç atlayacak zıplayacak halim yok

ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir[/QUOTE]

ay hava tıkıyor ki insanı yeme zaten ama enerjisiz bırakma kendini sonra kaslar eriyor. illa ki biraz karbonhidrat almak gerekiyor. onlara dikkat et canım kaslardan gitmesin :)

Yuzlesmegunu perşembe fln ödem atıcı çay içersin gider o şişlik fln sen şimdi agrılarını sporla hafifletmeye bak boşver şişliği fln

Ölüyorum diyorum. kaptanın gözü dönmüş tamam kaptan akşam gelcem yazcam. zaten göreceksin bu haftaki sporlarımı. bu hafta tartıda ne cıkarım bilmiyorum ama ona göre değerlendirirsin beni elimden geleni yaptım diyeceğim cünkü büyük ihtimalle ödem atıcı cay ne ola ki, papatya mı içeyim.

Ahahahahahahahshdfgh yıkıldım şu an Ben Sütçü İmam düşünüyordum oysa ki

Hoff gerilmicem derin nefes hofff elbet ulaşırım yani sonsuza kadar ulaşamıcak değilim

Gitmeden başladık daha ya

Türkiyedeki bürokrasiden şikayet edenler öpsün başına koysun

Bir şeyi halletmek için 10 kere gidip geliyorsun bir yere İtalyada

7-8 kez aradım yok meşgul daha açtıramadım ki teli

Bu saatten sonra kimse kalmamıştır zaten yine yarına kaldı

Uykuyu da bilemiyorum ya sevmiyorum erken uyumayı oldum olası zaten o yüzden benim için zor bir şey erken uyumak

cok zevkli oluo canim yorucu ama zevkli, hee tamam öyle yap ama börekde tehlike aslinda... temizligi kimlerle yapcan canim?
hazır yufkayla yaparım ince olıuyo ya bide peynirli yada otlu yaptm mı tamamdır
aslında ben temizliğe karşmayı düşünmüyodum kuzu erkek tarafı yapsın diyodum ama nişanlımla yaparız biz kimseyi istememem kalabalıkta daha zor olur

hersey sizin için
ip mi atlıyodun sen kuzu ne zaman başladıydın kiiiii

[/QUOTE]

Tamam onu yapacağım bugün zaten 6da yiyorum zaten açım ne fark edecek ki dimi

canim müsli olarak ne yiyosun? yani marka verebilcenmi? baizlari cok zararli oldugu icin soruyorum:)

ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir

ay hava tıkıyor ki insanı yeme zaten ama enerjisiz bırakma kendini sonra kaslar eriyor. illa ki biraz karbonhidrat almak gerekiyor. onlara dikkat et canım kaslardan gitmesin :)

Ölüyorum diyorum. kaptanın gözü dönmüş tamam kaptan akşam gelcem yazcam. zaten göreceksin bu haftaki sporlarımı. bu hafta tartıda ne cıkarım bilmiyorum ama ona göre değerlendirirsin beni elimden geleni yaptım diyeceğim cünkü büyük ihtimalle ödem atıcı cay ne ola ki, papatya mı içeyim. [/QUOTE]

aa ne demke gözü dönmüş hiç alakası yok yeşil çaylı karışımlar oluyo kuzu ama şimdi içme düzenini bozmasın son günler içersin daha iyi olur

saat farkıda vardır tabiiiiii amannn ne ugrastırıyolar insanı yaaa

kaptinn pardon deminki mesaj yanlis oldu karisti bana yazilmis bi mesaj gibi gördüm
ne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin

aynen bende onu dicektim, kimse olmadimi cok daha iyi bizde öyle yapmistik en azindan kafamiz rahat oldu öyle tek dügüne yakin annem yengem ve bi arkadasim son defa gidip heryeri bi dip köse yapmistik ama geri kalan herseyi esimle yaptik mobilyalari yerlestirme kurma boya badana hep ikimiz yaptik... inan cok daha rahat etrafindakiler istedigi Kadar iyi olsun hep bi karismaca oluo

ay dimi yaaa tatlış tatlışşşş açarız müziğimizi mis gibi yaparız işimizi ayak altında kimse olsun istemiyorum zaten badana yapılcak sonra camlar kapılar silincek mutfak dolapları banyo wc temizlencek boş ev basit olur 1 hafta sonunda biter ceyiz sermeye isteyen gelsin ona karısmam zaten ben işte yapmam onda gezerm boş boş

ay bende anlamadim bi an gördüm sonra kayboldu mesajim vallah Kantine gitmedim bi haslanmis yumurta yedim okadar sabahda protein yogurdu yedim simdilik menüm bu
bnmde sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek öğle 4 kaşık pilav yarım tabak k.fasulye corba cacık esna lokantası gibi yemekhane ya bi piyaz eksikti

saat farkıda vardır tabiiiiii amannn ne ugrastırıyolar insanı yaaa

ne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin

Yok bunlar Türkiyedeki konsolosluk canım

Heğ hiç sevmiyorum ya bürokratik işlerde ben çok geriliyorum

Dişçiye de gitmem lazım hala dişçiye gidiyorum

Bugün 5te yiyeceğim ama bakalım yapabilirsem bu hafta devam ettireceğim umarım işe yarar da 1.8 veririm ya

yarar tabikiiii suyunuda içtin mi tamamdır saat 3 oldu 2 saat sonra yemek o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…