- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.041
en güzeliyoh ben karataycı değilim poncikciyim ben
evetpilavdami yidinnn yoksam?
ayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domateshahah ozaman iyi:) bizimki habire birseyler ismarlaisti o dönembide biz evin boyasinida kendimiz yaptik esimle ikimiz tek:) sürekli yorulup acikiodu biraz yemege düskündürde beyfendi
[/QUOTE]Buki_89 ya umarım senin bu hafta gidecektir. cünkü sabit kalır kalır en fazla iki üç hafta kalır. eninde sonunda gidecektir sen sabırlı ol. sonra yollar birden akar gider bakmışsın ard arda iki haftada üç beş kilon gitmiş <3
cok zevkli oluo canim yorucu ama zevkli, hee tamam öyle yap ama börekde tehlike aslindaayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domatesbide temosa çayy o bize bütün gün yeter
en güzelibana göre en dogrusu herseyden kendine uyanları derleyip uygulamak
evetyoksa aç kalırdım akşam 6 ya kadar
acaba ekmek mi pilav mı daha uygundur öğle menüsü için
ayy ne güzelll bizde kendimiz yapıcaz ben önceki gün börek fln yaparım belki peynir zeytin domatesbide temosa çayy o bize bütün gün yeter
Yuzlesmegunu perşembe fln ödem atıcı çay içersin gider o şişlik fln sen şimdi agrılarını sporla hafifletmeye bak boşver şişliği fln
aaa niye öyle yaaa
bak bu gece eğer cok geç saate kalırsan hiç uyuma yarında oyalancak seyler bul kendine gün içinde de uyuma akşam erkenden uyursun 10 gibinişanlımında dengesi cabuk bozulur ben ona öyle yaptırıyorum uyutmuyorum e o kadar saat ayakta olunca da ertesi gün erkenden bayılıyo
ne kadar sonra diceksin işte işi bilmiyon sen
sen kim köpeksinde beni başındana tıyon dicenay tövbeeee sonra eğitim hayatına burdur işletme fakültesinde devam edersin
hazır yufkayla yaparım ince olıuyo ya bide peynirli yada otlu yaptm mı tamamdırcok zevkli oluo canim yorucu ama zevkli, hee tamam öyle yap ama börekde tehlike aslinda... temizligi kimlerle yapcan canim?
hersey sizin içinkızlar selamlar :) nasıl gidiyor diyetler kilolar. bugün de cok sıcak sporu ve suyu eksik etmeyin. kaptan cok güzel paylaşımda bulunmuş valla , canım nasıl da düşünüyor bizi :)
menümü yazayım. regl malum ağrım var
Kahvaltı:
Bir kase yoğurtlu müsli, içerisinde biraz kuru üzüm ve çilek kattım.
on adet badem yedim yanına
portakal suyu
Öğlen: ( iştahım yok )
Bir tabak bulgur pilavı salçalı
bir bardak naneli ayran
Ara: Bir büyük fincan damla sakızlı kahve
Akşam:
Yarım kase ezo çorbası
Çerkes tavuğu küçük tabak
Kuru kayısı (dört adet )
Spor:
valla eve gidince bisiklete binmeyi düşünüyorum. ve abs calısırım. hiç atlayacak zıplayacak halim yok
[/QUOTE]şşşşiiiievrene güzel mesajlar gönderiyoruzzz olumlama yapıyoruzzz eksi cıkıcaz cumaya
kaptinn kaptanım verelim mesaj da yani görünen köy klavuz istemiyor ölüyorum ağrıdan şişlikten
Velvette Spora devam canım. haklısın :) sana inanıyorum ben ya 1.8 kilo için önünde daha üç dört gün var ve sen müsaitsin akşam yemeğini beşte kesmeye calıs. o da işe yarar bu süreçte ve bol kayısı ile su
Buki_89 ya umarım senin bu hafta gidecektir. cünkü sabit kalır kalır en fazla iki üç hafta kalır. eninde sonunda gidecektir sen sabırlı ol. sonra yollar birden akar gider bakmışsın ard arda iki haftada üç beş kilon gitmiş <3
canim müsli olarak ne yiyosun? yani marka verebilcenmi? baizlari cok zararli oldugu icin soruyorum:)kızlar selamlar :) nasıl gidiyor diyetler kilolar. bugün de cok sıcak sporu ve suyu eksik etmeyin. kaptan cok güzel paylaşımda bulunmuş valla , canım nasıl da düşünüyor bizi :)
menümü yazayım. regl malum ağrım var
Kahvaltı:
Bir kase yoğurtlu müsli, içerisinde biraz kuru üzüm ve çilek kattım.
on adet badem yedim yanına
portakal suyu
Öğlen: ( iştahım yok )
Bir tabak bulgur pilavı salçalı
bir bardak naneli ayran
Ara: Bir büyük fincan damla sakızlı kahve
Akşam:
Yarım kase ezo çorbası
Çerkes tavuğu küçük tabak
Kuru kayısı (dört adet )
Spor:
valla eve gidince bisiklete binmeyi düşünüyorum. ve abs calısırım. hiç atlayacak zıplayacak halim yok
ay insallah canim, b akalim buhafta aksamlari cok az yemek istiyorum is yerinde zaten cok yemiyorum önüne gectim onun, Sabah bi yogurt ögle bi haslanmis yumurta tamamdir
evet aynen biraz biseyler yiyorum zatenay hava tıkıyor ki insanı yeme zatenama enerjisiz bırakma kendini sonra kaslar eriyor. illa ki biraz karbonhidrat almak gerekiyor. onlara dikkat et canım kaslardan gitmesin :)
saat farkıda vardır tabiiiiii amannn ne ugrastırıyolar insanı yaaaAhahahahahahahshdfgh yıkıldım şu anBen Sütçü İmam düşünüyordum oysa ki
Hoff gerilmicem derin nefes hofff elbet ulaşırım yani sonsuza kadar ulaşamıcak değilim
Gitmeden başladık daha ya
Türkiyedeki bürokrasiden şikayet edenler öpsün başına koysun
Bir şeyi halletmek için 10 kere gidip geliyorsun bir yere İtalyada
7-8 kez aradım yok meşgul daha açtıramadım ki teli
Bu saatten sonra kimse kalmamıştır zaten yine yarına kaldı
Uykuyu da bilemiyorum ya sevmiyorum erken uyumayı oldum olası zaten o yüzden benim için zor bir şey erken uyumak
ne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin
aynen bende onu dicektim, kimse olmadimi cok daha iyi bizde öyle yapmistik en azindan kafamiz rahat oldu öyle tek dügüne yakin annem yengem ve bi arkadasim son defa gidip heryeri bi dip köse yapmistik ama geri kalan herseyi esimle yaptik mobilyalari yerlestirme kurma boya badana hep ikimiz yaptik... inan cok daha rahat etrafindakiler istedigi Kadar iyi olsun hep bi karismaca oluohazır yufkayla yaparım ince olıuyo ya bide peynirli yada otlu yaptm mı tamamdır
aslında ben temizliğe karşmayı düşünmüyodum kuzu erkek tarafı yapsın diyodum ama nişanlımla yaparız biz kimseyi istememem kalabalıkta daha zor olur
ay bende anlamadim bi an gördüm sonra kayboldu mesajimne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin
ay dimi yaaa tatlış tatlışşşşaynen bende onu dicektim, kimse olmadimi cok daha iyi bizde öyle yapmistik en azindan kafamiz rahat oldu öyle tek dügüne yakin annem yengem ve bi arkadasim son defa gidip heryeri bi dip köse yapmistik ama geri kalan herseyi esimle yaptik mobilyalari yerlestirme kurma boya badana hep ikimiz yaptik... inan cok daha rahat etrafindakiler istedigi Kadar iyi olsun hep bi karismaca oluo
bnmde sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek öğle 4 kaşık pilav yarım tabak k.fasulye corba cacıkay bende anlamadim bi an gördüm sonra kayboldu mesajimvallah Kantine gitmedim bi haslanmis yumurta yedim okadar sabahda protein yogurdu yedim simdilik menüm bu
saat farkıda vardır tabiiiiii amannn ne ugrastırıyolar insanı yaaa
ne nolmş nerde karışmş ben niye görmedim öğle yemeğinde ne yedin
yarar tabikiiii suyunuda içtin mi tamamdırYok bunlar Türkiyedeki konsolosluk canım
Heğ hiç sevmiyorum ya bürokratik işlerde ben çok geriliyorum
Dişçiye de gitmem lazım hala dişçiye gidiyorum
Bugün 5te yiyeceğim ama bakalım yapabilirsem bu hafta devam ettireceğim umarım işe yarar da 1.8 veririm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?