- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #217.061
ay dimi yaaa tatlış tatlışşşşaçarız müziğimizi mis gibi yaparız işimizi ayak altında kimse olsun istemiyorum zaten badana yapılcak sonra camlar kapılar silincek mutfak dolapları banyo wc temizlencek boş ev basit olur 1 hafta sonunda biter ceyiz sermeye isteyen gelsin ona karısmam zaten ben işte yapmam onda gezerm boş boş
bnmde sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek öğle 4 kaşık pilav yarım tabak k.fasulye corba cacıkesna lokantası gibi yemekhane ya bi piyaz eksikti
yarar tabikiiii suyunuda içtin mi tamamdırsaat 3 oldu 2 saat sonra yemek o zman
ekmek veriyolarda fasulye hiç iç acıcı değildi o yüzden begenmem ac kalırım diye düşündmPiyaz güzel değil mi ama
Pilav yerine ekmek yiyeydin keşke gerçi orada beyaz ekmek vardır
Yanına tam tahıllı alsana kuzu
Ben de kepekli makarna yedim bugün
ekmek veriyolarda fasulye hiç iç acıcı değildi o yüzden begenmem ac kalırım diye düşündm
neyse olsun akşam dengelerim
o makarnalardan haala denicem
canim müsli olarak ne yiyosun? yani marka verebilcenmi? baizlari cok zararli oldugu icin soruyorum:)
bu akşamlık iç bebeğim alışma olarak düşün yarın 5 te tamamen bırakırsn yeme içmeyi hem yarın daha iyi ayarlarsın sabahtn akşama menünü araları falanAynen şimdi bir şeyler atıştırayım ara badem fındık falan, çünkü kalori de çok düşük kaldı bugün
Dişçiye gidip geleyim yiyeceğim hemen börülce var, salata yaparım bir de yoğurt tamam mis işte
Peki akşam kefir içeyim mi yoksa hepten her şeyi kaldırayım mı
aynen öyle tatlim ooooh mis gibi yaparsiniz... heheh evet o iyimis karisma yapsinlar bosveray dimi yaaa tatlış tatlışşşşaçarız müziğimizi mis gibi yaparız işimizi ayak altında kimse olsun istemiyorum zaten badana yapılcak sonra camlar kapılar silincek mutfak dolapları banyo wc temizlencek boş ev basit olur 1 hafta sonunda biter ceyiz sermeye isteyen gelsin ona karısmam zaten ben işte yapmam onda gezerm boş boş
bnmde sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek öğle 4 kaşık pilav yarım tabak k.fasulye corba cacıkesna lokantası gibi yemekhane ya bi piyaz eksikti
he tamam canim bazilarinin Seker orani cok yüksek oluo ondan sordum, öyle sade yulaf ezmesi tabi en iyi olancanım nerodan aldım ya. ama normalde yulaf ezmesi tüketiyorum o da lialif etinin.
bu akşamlık iç bebeğim alışma olarak düşün yarın 5 te tamamen bırakırsn yeme içmeyi hem yarın daha iyi ayarlarsın sabahtn akşama menünü araları falan
ben zaten 5.45 te işten cıkıyorum kuzu nasıl yapim onuDayanabilirsen sen de biz gibi 5te ye madem sende daha çabuk sonuç verir
Erken de uyuyorsun sıkıntı olmaz
Eh işte fena değil tat olarak çok farklı değil ya da ben normal makarnanın tadını unuttum
ay dimi iyiydi yaaaaynen öyle tatlim ooooh mis gibi yaparsiniz... heheh evet o iyimis karisma yapsinlar bosver
hahahaha pilav yemeyeydin iyidi kizzzz
5 te yiceksin sonra açlık hissetmeye başladıgın an su şişeni alıp at kendini dısarı eve geldiğinde de spor yparsın aha da btti bütün akşamMantıklı dedin kaptanım yarın kefiri sabaha çekerim
Ay resmen kendime büyük bir meydan okuma bu akşam hiçbir şey yememek/içmemek
yooohh artıııııhhhcanım çok fena tatlı abur cubur ıvır zıvır istiyo hoooooooooooffffffff
bnde çay içiyorum şekersiz oh misform çubuk kemiriyorumçok lezzetli
cünkülüm bugün @ParteMoralll yokbnde çay içiyorum şekersiz oh mis
valla bugün pek sıkıcı geçti niye böyle olduuu
ARA TABİ Kİ ... DOYRIM SÜT İLE BENCE TARÇIN KTARIM İÇİNEBir çıktır git demedi mi
Resmi kurumdaki insanlar bir de agresif olurlar ya ne bileyim ha bağırdı bağıracak şimdi diye tırsıyorum
Arayayım mı yani
EVET BUNDAN KUZUM
Bundan mı
bilmiyorum kuzum şoklarım kendimi belki eşim gece nöbetine geçiyor toparlıcam .... ama wc şişkinlik regli nasıl olcak bilmiyorum .. iyi ki diyetisyn var 5 kilo alırdım yoksaara dediyseler ara kuzu ama demediyseler 1 2 gün sonra ararsın
ho maşallahhhsenin liste işi bu hafta da hayal oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?