Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Piyaz güzel değil mi ama
Pilav yerine ekmek yiyeydin keşke gerçi orada beyaz ekmek vardır
Yanına tam tahıllı alsana kuzu
Ben de kepekli makarna yedim bugün

yarar tabikiiii suyunuda içtin mi tamamdır saat 3 oldu 2 saat sonra yemek o zman

Aynen şimdi bir şeyler atıştırayım ara badem fındık falan, çünkü kalori de çok düşük kaldı bugün

Dişçiye gidip geleyim yiyeceğim hemen börülce var, salata yaparım bir de yoğurt tamam mis işte

Peki akşam kefir içeyim mi yoksa hepten her şeyi kaldırayım mı

Piyaz güzel değil mi ama
Pilav yerine ekmek yiyeydin keşke gerçi orada beyaz ekmek vardır
Yanına tam tahıllı alsana kuzu
Ben de kepekli makarna yedim bugün
ekmek veriyolarda fasulye hiç iç acıcı değildi o yüzden begenmem ac kalırım diye düşündm
neyse olsun akşam dengelerim
o makarnalardan haala denicem

ekmek veriyolarda fasulye hiç iç acıcı değildi o yüzden begenmem ac kalırım diye düşündm
neyse olsun akşam dengelerim
o makarnalardan haala denicem

Dayanabilirsen sen de biz gibi 5te ye madem sende daha çabuk sonuç verir
Erken de uyuyorsun sıkıntı olmaz
Eh işte fena değil tat olarak çok farklı değil ya da ben normal makarnanın tadını unuttum

bu akşamlık iç bebeğim alışma olarak düşün yarın 5 te tamamen bırakırsn yeme içmeyi hem yarın daha iyi ayarlarsın sabahtn akşama menünü araları falan

aynen öyle tatlim ooooh mis gibi yaparsiniz... heheh evet o iyimis karisma yapsinlar bosver

hahahaha pilav yemeyeydin iyidi kizzzz

bu akşamlık iç bebeğim alışma olarak düşün yarın 5 te tamamen bırakırsn yeme içmeyi hem yarın daha iyi ayarlarsın sabahtn akşama menünü araları falan

Mantıklı dedin kaptanım yarın kefiri sabaha çekerim

Ay resmen kendime büyük bir meydan okuma bu akşam hiçbir şey yememek/içmemek

Dayanabilirsen sen de biz gibi 5te ye madem sende daha çabuk sonuç verir
Erken de uyuyorsun sıkıntı olmaz
Eh işte fena değil tat olarak çok farklı değil ya da ben normal makarnanın tadını unuttum
ben zaten 5.45 te işten cıkıyorum kuzu nasıl yapim onu

aynen öyle tatlim ooooh mis gibi yaparsiniz... heheh evet o iyimis karisma yapsinlar bosver

hahahaha pilav yemeyeydin iyidi kizzzz
ay dimi iyiydi yaaa dur ben yeşil çay içeyim
Mantıklı dedin kaptanım yarın kefiri sabaha çekerim

Ay resmen kendime büyük bir meydan okuma bu akşam hiçbir şey yememek/içmemek
5 te yiceksin sonra açlık hissetmeye başladıgın an su şişeni alıp at kendini dısarı eve geldiğinde de spor yparsın aha da btti bütün akşam

ara dediyseler ara kuzu ama demediyseler 1 2 gün sonra ararsın

ho maşallahhh senin liste işi bu hafta da hayal oldu galiba
bilmiyorum kuzum şoklarım kendimi belki eşim gece nöbetine geçiyor toparlıcam .... ama wc şişkinlik regli nasıl olcak bilmiyorum .. iyi ki diyetisyn var 5 kilo alırdım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…