- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.461
Kitabı var bende nefes egzersizlerinin aslında ara ara yapıyorum 3 4 ayda bir odabiliyorum canim su korkulari bi yensek zaten gerisi gelcekde iste zor, bidaha girme hakin olursa eger hic stress yapmadan girmeyi dene, onun icin bazi yapman gereken seyler var nefes alma verme teknikleriyle kendini rahatlata biliosun hep birlikde onlari arstiririz:)
ödem aatıyorsun kuzumne etkisi var maydonozun Kiz?
benim daha yeni baslıyooooo
son 2 ay kaldı artık oldugu kadar eksik varsa da düğünden sonra alınır kapatıyorum çeyiz defterini
yetiştiremiceksiiinnnn
o ıvır zıvır dediğin ömür törpüsü ben diyim1 sene var kızımçoğusu tamam zaten ıvır zıvırlar var
o ıvır zıvır dediğin ömür törpüsü ben diyim
çok özle bizi poncik takipteyim seniben erken çıkıcam ya patronum gelir
evet var kütüphaneye gidicem cumartesi günleri 9 - 17 arası belki daha düzenli olur hafatda 2 3 günde evde çalışırım napim
tamam canim bakarim bende arada ama dedigim gibi carsambadan sonra burdayim iki Saat Kadar sonra isden cikcam bidaha giremem
ne etkisi var maydonozun Kiz?
Velvette Buki_89
bu hafta kahvaltı şeklimiz
1. seçenek / 1 tost tahıllı ekmek /domates salatalık biber yeşillik / şekersiz çay / yeşil çay
2. seçenek / 50 gr kadar teneke peynir yada 2 yk lor peynir / 1 yumurta ( peynirli omlet olur ) 1 dilim ekmek domates salatalık yeşillik
ara öğün
türk kahvesi yada sade nescafe yanına kuru kayısı
öğlen
6 yk kaşığı ana yemek ( fasulye/barbunya/bamya/börülce/nohut vb) / 150 gr ızgara türü yemek yanına 1 bardak ayran ve salata
ara
1 meyve / akşam ile yer değiştirilebilir
akşam
ölürücü darbe olarak
1 kase cacık / bol salata akşam 9 da tarçınlı süt ve 2 ceviz/ 6 çiğ badem
yada
1 kase çorba salata 1 bardak ayran / 9 gibi yine süt ve ceviz / badem olacak
ödem varsa kahvaltıdan önce 10 dk önce kimyonlu ılık su içiyoruz
haftada 3 gün yeşil çay karışımı yapıyoruz 1,5 kilo vermiş oluruz sanırım özellikle protein diyetinden sonra
sizce nasıl
ben erken çıkıcam ya patronum gelir
sağol kuzumİyi yolculuklar ve iyi eğlenceler poncuh
Sporsuz yaptım kuzum bunu harmanladım kendim oluşturdum listeyi gideri var bencede ...Ben beğendim bence gideri var
Tostun içine ne koyacağız bir de yarın mı başlıyoruz buna
Bir de 1.5 verdirir mi dersin sen bunu sporsuz mu yaptındı
Sporsuz yaptım kuzum bunu harmanladım kendim oluşturdum listeyi gideri var bencede ...
tostun içine kaşar ve salam koyarız kalorisini yarın gram gram tartıp hesaplayacam yetersiz gelirse ekleme yaparız pazartesi ve salıya diğer günler uyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?