- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.481
Burda seni birlikde hazirlariz canim sen hic merak etme hiccc korkusuz gircen o sinava ve basaracaksin ben inaiyorumKitabı var bende nefes egzersizlerinin aslında ara ara yapıyorum 3 4 ayda bir oda...
gircem kuzum son hakkım işte o canımı sıkıyor
naaaabıyonuzzzz
Kizlar ben simdi cikiyorum carsambaya yine aranizdayimbelki arada firsatim olursa yazarim öptm siziiii
Kixlar nabersinizzz benim ayaklarima Kara sular indii çok yürüdüm hatta bide kayboldu küçücük ilçe de nasıl başardım bilmem
Ben anladim'Ne diyeceğim size kızlar
SchonerDuft
Buki_89
@SekerPancarii
Ben hep buradayım neredeyse, 5dkda bir sayfa yeniliyorum ama olur ya çarşıda evrak işim olduğunda veya doktora gittiğimde gibi zamanlarda olmayabilirim siz yeni üye görürseniz davet eder misiniz
İzne ayrılanlarla beraber yeni üyeye ihtiyaç var birkaç tane
1 seneden küçük bebeği olmayanlar mümkünse
Zaten siz bence anlayabilirsiniz kim uyar takıma kim uymaz
En çok siz buradasınız, diğerleri çok gelmiyor/izinde diye sizi etiketledim yanlış anlama olmasın
Edit: @poncikbirgelincik de izne ayrılmadan önceki son gününde bugün bakabilirse çok sevinirim
Ben anladim'
Nicinnn okadar yurudun.Kixlar nabersinizzz benim ayaklarima Kara sular indii çok yürüdüm hatta bide kayboldu küçücük ilçe de nasıl başardım bilmem
Ben geldim sabah 4 gibiKaptanım sen tatildesin giremiyorsun deyi dedim
SchonerDuft canim sinav sonuclari aciklanmis sanirim. Hayirlisi boyleymis. Biraz ara vermeni onericem stresten uzak kalmak icin.
Pazar günü başlayalım o zaman kuzum olur mu 2 gün mola vermiş oluyoruzValla senin diyet bilgilerine kendikilerimden çok güveniyorum ben istedi mi takır takır kilo veriyon
Bence hemen yarın da başlayabiliriz ama bir gün ara vermek de olabilir belki azcık karbonhidrat yerik
Bitti mi tatil kuzumBen geldim sabah 4 gibi
Deprem olduu hic demediniz parte oralardami depremi gordumu
Pazar günü başlayalım o zaman kuzum olur mu 2 gün mola vermiş oluyoruz
Dondurmama ortak.oldunTamam pazar günü iyidir yarın son hazırlıklarını yap artık bu hafta diyeti bozmak hiç yok 69lu rakamlara düşeceğiz
Her gün düzenli spor yapacaksan olur söz mü
Neyli yiyelim
Öyle karamelli falan olmasın
Dondurma neyli olsun ben karar veremedimTamam pazar günü iyidir yarın son hazırlıklarını yap artık bu hafta diyeti bozmak hiç yok 69lu rakamlara düşeceğiz
Her gün düzenli spor yapacaksan olur söz mü
Neyli yiyelim
Öyle karamelli falan olmasın
Dondurmama ortak.oldunannem yine sinirimi bozdu bir an evvel kilo vermek istiyorum spor yapacam yarın sabah yürüyüşe çıkma planım var sabah olmazsa akşam üstü çıkarım 5.gün spor yaparım sonra zor oluyor birde ders programı yapacam spora çok yönelmem sanırım
Dondurma neyli olsun ben karar veremedim
Oreolu oluyor ya yuvarlak onun kalorisine bakalım ben ondan istiyorum sanki öğle yemeği yemeyebiliriz gerekirse ara öğündePazar-perşembe arası hep yaparız işte
Ben de çok ağır yapamıyorum zaten merak etme bugün hepi topu 200-250 kalori yakabildim
Ama tokken 70lerde çıkıyorum
Ne dedi annen
Baktım hepsi hemen hemen aynı ama çikolata, frambuaz, limon bunlar 100ün altındaydı
Genelde 1 topu 100 civarında seyrediyor
2 toptan ötesi bozar ve diğer yerlerden kısmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?