Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar ben simdi cikiyorum carsambaya yine aranizdayim belki arada firsatim olursa yazarim öptm siziiii

Kitabı var bende nefes egzersizlerinin aslında ara ara yapıyorum 3 4 ayda bir oda ...
gircem kuzum son hakkım işte o canımı sıkıyor
Burda seni birlikde hazirlariz canim sen hic merak etme hiccc korkusuz gircen o sinava ve basaracaksin ben inaiyorum

Saat 12

Kaşarlı, hindi füme salamlı, domatesli tost - 283

Saat 14.30

1 paket bitter çikolatalı form bisküvi - 224

Saat 16.30

10 fındık - 88
2 kayısı - 16

Toplam: 104

Saat 18

1 biftek -176
2 yk barbunya- 130
Salata - 9

Toplam: 315

Saat 21

1 bardak light süt - 46
1 avuç karışık çerez - 100 (??)

Gün toplam: 1072

Hesaplamıcam dedim yine hesapladım
Tartıda tokken 70.8 görünce bir ümit geldi bana belki 69a düşmüş olabilirim deyi

Kixlar nabersinizzz benim ayaklarima Kara sular indii çok yürüdüm hatta bide kayboldu küçücük ilçe de nasıl başardım bilmem

Ben anladim'

Valla senin diyet bilgilerine kendikilerimden çok güveniyorum ben istedi mi takır takır kilo veriyon

Bence hemen yarın da başlayabiliriz ama bir gün ara vermek de olabilir belki azcık karbonhidrat yerik
Pazar günü başlayalım o zaman kuzum olur mu 2 gün mola vermiş oluyoruz

Dondurmama ortak.oldun annem yine sinirimi bozdu bir an evvel kilo vermek istiyorum spor yapacam yarın sabah yürüyüşe çıkma planım var sabah olmazsa akşam üstü çıkarım 5.gün spor yaparım sonra zor oluyor birde ders programı yapacam spora çok yönelmem sanırım

Pazar-perşembe arası hep yaparız işte
Ben de çok ağır yapamıyorum zaten merak etme bugün hepi topu 200-250 kalori yakabildim
Ama tokken 70lerde çıkıyorum
Ne dedi annen

Dondurma neyli olsun ben karar veremedim

Baktım hepsi hemen hemen aynı ama çikolata, frambuaz, limon bunlar 100ün altındaydı
Genelde 1 topu 100 civarında seyrediyor
2 toptan ötesi bozar ve diğer yerlerden kısmamız lazım

Oreolu oluyor ya yuvarlak onun kalorisine bakalım ben ondan istiyorum sanki öğle yemeği yemeyebiliriz gerekirse ara öğünde ya da kazandibimi yesek o daha az kalorilidir ya da keşkül ya nasıl krizim gelmiş
Herkes kilo verebilmiş ben verememişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…