- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.501
Oreolu oluyor ya yuvarlak onun kalorisine bakalım ben ondan istiyorum sanki öğle yemeği yemeyebiliriz gerekirse ara öğündeya da kazandibimi yesek o daha az kalorilidir ya da keşkül ya nasıl krizim gelmiş
Herkes kilo verebilmiş ben verememişim
Valla zayifligi sevince ve tadinca insan korkuyo almaya kuzum dikkat et hedefe gelince sakin 2 kilodan fazla almaya müsade etme kendine benim kac tanidigim zayifladi ama korumayi yapmayinca aldi hepsini geriaz yemek mümkün mü yaa ... valla senden görünce azcık tırsıyorum açıkçasıbenim hedef 65ten sonra 60 olmak ama o da çok zor gibi geliyor .. ki sen kaçtan 5lere düştün valla idolümsün
Benim esim de zayif aslinda 1.83 boyu 76 kilo ama göbek kaldi birazsen zayıf eş göbekli olunca güzel olmuyor benimkide göbeklendi iyice boyu var o kapatıyor sadece ... 65 olunca bende katmer yicim canım çekti
Bitterli bisküvi bende azcık makarna yemiş olabilirimBen bugün bitter çikolatalı bisküvileri yedim rahatladım valla kilom ondan da düşmüş olabilir ciddiyim
Arada böyle yiyince birden fazla çalışıyor metabolizma
Ama arada
Günlük kalorini geçirmeyecek şekilde ayarla bence hangisini istiyorsan ama çok yukarı çıkarsan aç kalırsın bir de yağ oranları çok yüksek bazılarının ona da dikkat et
Tamam kuzum bakarim bendeNe diyeceğim size kızlar
SchonerDuft
@Buki_89
SekerPancarii
Ben hep buradayım neredeyse, 5dkda bir sayfa yeniliyorum ama olur ya çarşıda evrak işim olduğunda veya doktora gittiğimde gibi zamanlarda olmayabilirim siz yeni üye görürseniz davet eder misiniz
İzne ayrılanlarla beraber yeni üyeye ihtiyaç var birkaç tane
1 seneden küçük bebeği olmayanlar mümkünse
Zaten siz bence anlayabilirsiniz kim uyar takıma kim uymaz
En çok siz buradasınız, diğerleri çok gelmiyor/izinde diye sizi etiketledim yanlış anlama olmasın
Edit: @poncikbirgelincik de izne ayrılmadan önceki son gününde bugün bakabilirse çok sevinirim
Eşin zayıfmış valla benimkide 1 85 boyunda göbek öndeBenim esim de zayif aslinda 1.83 boyu 76 kilo ama göbek kaldi birazAy katmer cok severim bende en sevdigim hashasli katmer kizim da tahinli cevizli sekerli seviyo ben yapinca küçük küçük yapıyorum cesitli yapıyorum cok gizil oliyo
Ay ondan yemedim hic kaymakEşin zayıfmış valla benimkide 1 85 boyunda göbek öndekatmeri kaymaklı fıstıklı yedim tadı damağımda kızının da damak zevki güzelmiş
Bugün sen mi buki mi demişti hedefim 65 ama ben 60a kadar inmek istiyorum alırsam 1 kilo alırım hedefim de kalmış olurumValla zayifligi sevince ve tadinca insan korkuyo almaya kuzum dikkat et hedefe gelince sakin 2 kilodan fazla almaya müsade etme kendine benim kac tanidigim zayifladi ama korumayi yapmayinca aldi hepsini geriben cok uzuluyorum verilen kilolar geri alininca
Hiç bisey almadım ya gezdik arkadasimla mağazalar fln saçma sapan yürüdük öyleBenim de yer yön duygum berbattır
Neler yaptın, neler aldın bakalım
NoolmusssBen anladim'
Gezdim kuzuuu napimmm alışveriş fln yapmadım yani kiyamadim paramaNicinnn okadar yurudun.
Ay dimi yaa allah korudu herkesiBen geldim sabah 4 gibi
Deprem olduu hic demediniz parte oralardami depremi gordumu
Yeni gördüm kuzum ara vermem demek son hakkımı kullanmadan dosya yakmak demek maddi zararım ve zaman kaybı oluyor en önemlisi önümüzdeki sene kurallar şartlar değişecek söylentisi var bu sene olursa olur olmazsa işe de ara verecem sınava daSchonerDuft canim sinav sonuclari aciklanmis sanirim. Hayirlisi boyleymis. Biraz ara vermeni onericem stresten uzak kalmak icin.
Bitterli bisküvi bende azcık makarna yemiş olabilirimyarım kase kadar
Eşin zayıfmış valla benimkide 1 85 boyunda göbek öndekatmeri kaymaklı fıstıklı yedim tadı damağımda kızının da damak zevki güzelmiş
Bugün sen mi buki mi demişti hedefim 65 ama ben 60a kadar inmek istiyorum alırsam 1 kilo alırım hedefim de kalmış olurum
Hiç bisey almadım ya gezdik arkadasimla mağazalar fln saçma sapan yürüdük öyle
Noolmusss
Gezdim kuzuuu napimmm alışveriş fln yapmadım yani kiyamadim parama
Ay dimi yaa allah korudu herkesisiz gelmistiniz o zaman dimu kuzu perşembe doncez diyodun
3 hafta da 6 kilo verir miyiz sence ?Kepekli miydi
Kaymaklı fısıtıklı katmer nasıl oluyor ya ben hazırını yedim onların sade ama hiç böylelisini duymamıştım
Demek artık hedeflerimiz de aynı
Olsun kafan dağılmıştır hem de spor olmuştur bak haftaya 1 kilo inersin
3 hafta da 6 kilo verir miyiz sence ?
İyi hafta sonları kızlar bugün eski kıyafetlerimden bazılarına girdimçok mutluyum dün de öğleden sonra dışarıdaydım baya bir yürümüşüm iyi oldu
Sıkılmıştım iyi ki yazdın ya inşallah veririz 3 haftada 5 bile verirsek 65 olcaz sabah 1kilo fazla ile uyandım niye böyle oldu anlamadımSen verirsin canım çünkü haftalardır dinlenmedeydi vücudun bir de sağlamsın spor yaparsan çok rahat verirsin ben de seni yakalamaya çalışırım en yükseğini hedefleyelim beraberce
Senin adına çok sevindim senad
İnsan kendini çok mutlu hissediyor
Çok sevindin kırık olmadığına ama drye de kızdım röntgeni neden zamanında çekmedi kasları dinlendirmek için spor yapmaman gerekiyor bir süre.. iğne nasıl geldi hafifletti mi ağrınıDün gecedir çok ağrıdı bacaklarım ben de acile gittim kızlar
Bir röntgen çekildi şükür kırık, çatlak bir şey yokmuş
Kaslardan geliyormuş ağrı
İğne oldum geldim
En azından kemiklerim sağlam, kaynaması vs onunla uğraşmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?