Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bugün bitter çikolatalı bisküvileri yedim rahatladım valla kilom ondan da düşmüş olabilir ciddiyim
Arada böyle yiyince birden fazla çalışıyor metabolizma
Ama arada
Günlük kalorini geçirmeyecek şekilde ayarla bence hangisini istiyorsan ama çok yukarı çıkarsan aç kalırsın bir de yağ oranları çok yüksek bazılarının ona da dikkat et

az yemek mümkün mü yaa ... valla senden görünce azcık tırsıyorum açıkçası benim hedef 65ten sonra 60 olmak ama o da çok zor gibi geliyor .. ki sen kaçtan 5lere düştün valla idolümsün
Valla zayifligi sevince ve tadinca insan korkuyo almaya kuzum dikkat et hedefe gelince sakin 2 kilodan fazla almaya müsade etme kendine benim kac tanidigim zayifladi ama korumayi yapmayinca aldi hepsini geri ben cok uzuluyorum verilen kilolar geri alininca

sen zayıf eş göbekli olunca güzel olmuyor benimkide göbeklendi iyice boyu var o kapatıyor sadece ... 65 olunca bende katmer yicim canım çekti
Benim esim de zayif aslinda 1.83 boyu 76 kilo ama göbek kaldi biraz Ay katmer cok severim bende en sevdigim hashasli katmer kizim da tahinli cevizli sekerli seviyo ben yapinca küçük küçük yapıyorum cesitli yapıyorum cok gizil oliyo

Bitterli bisküvi bende azcık makarna yemiş olabilirim yarım kase kadar

Tamam kuzum bakarim bende

Eşin zayıfmış valla benimkide 1 85 boyunda göbek önde katmeri kaymaklı fıstıklı yedim tadı damağımda kızının da damak zevki güzelmiş

Bugün sen mi buki mi demişti hedefim 65 ama ben 60a kadar inmek istiyorum alırsam 1 kilo alırım hedefim de kalmış olurum

Benim de yer yön duygum berbattır

Neler yaptın, neler aldın bakalım
Hiç bisey almadım ya gezdik arkadasimla mağazalar fln saçma sapan yürüdük öyle
Noolmusss
Nicinnn okadar yurudun.
Gezdim kuzuuu napimmm alışveriş fln yapmadım yani kiyamadim parama
Ben geldim sabah 4 gibi
Deprem olduu hic demediniz parte oralardami depremi gordumu
Ay dimi yaa allah korudu herkesi siz gelmistiniz o zaman dimu kuzu perşembe doncez diyodun

SchonerDuft canim sinav sonuclari aciklanmis sanirim. Hayirlisi boyleymis. Biraz ara vermeni onericem stresten uzak kalmak icin.
Yeni gördüm kuzum ara vermem demek son hakkımı kullanmadan dosya yakmak demek maddi zararım ve zaman kaybı oluyor en önemlisi önümüzdeki sene kurallar şartlar değişecek söylentisi var bu sene olursa olur olmazsa işe de ara verecem sınava da

Bitterli bisküvi bende azcık makarna yemiş olabilirim yarım kase kadar

Kepekli miydi

Eşin zayıfmış valla benimkide 1 85 boyunda göbek önde katmeri kaymaklı fıstıklı yedim tadı damağımda kızının da damak zevki güzelmiş

Kaymaklı fısıtıklı katmer nasıl oluyor ya ben hazırını yedim onların sade ama hiç böylelisini duymamıştım

Bugün sen mi buki mi demişti hedefim 65 ama ben 60a kadar inmek istiyorum alırsam 1 kilo alırım hedefim de kalmış olurum

Demek artık hedeflerimiz de aynı

Olsun kafan dağılmıştır hem de spor olmuştur bak haftaya 1 kilo inersin

3 hafta da 6 kilo verir miyiz sence ?

İyi hafta sonları kızlar bugün eski kıyafetlerimden bazılarına girdim çok mutluyum dün de öğleden sonra dışarıdaydım baya bir yürümüşüm iyi oldu

3 hafta da 6 kilo verir miyiz sence ?

Sen verirsin canım çünkü haftalardır dinlenmedeydi vücudun bir de sağlamsın spor yaparsan çok rahat verirsin ben de seni yakalamaya çalışırım en yükseğini hedefleyelim beraberce

İyi hafta sonları kızlar bugün eski kıyafetlerimden bazılarına girdim çok mutluyum dün de öğleden sonra dışarıdaydım baya bir yürümüşüm iyi oldu

Senin adına çok sevindim senad
İnsan kendini çok mutlu hissediyor

Dün gecedir çok ağrıdı bacaklarım ben de acile gittim kızlar
Bir röntgen çekildi şükür kırık, çatlak bir şey yokmuş
Kaslardan geliyormuş ağrı
İğne oldum geldim
En azından kemiklerim sağlam, kaynaması vs onunla uğraşmayacağım

Sıkılmıştım iyi ki yazdın ya inşallah veririz 3 haftada 5 bile verirsek 65 olcaz sabah 1kilo fazla ile uyandım niye böyle oldu anlamadım

Çok sevindin kırık olmadığına ama drye de kızdım röntgeni neden zamanında çekmedi kasları dinlendirmek için spor yapmaman gerekiyor bir süre.. iğne nasıl geldi hafifletti mi ağrını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…