Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sıkılmıştım iyi ki yazdın ya inşallah veririz 3 haftada 5 bile verirsek 65 olcaz sabah 1kilo fazla ile uyandım niye böyle oldu anlamadım

Çok sevindin kırık olmadığına ama drye de kızdım röntgeni neden zamanında çekmedi kasları dinlendirmek için spor yapmaman gerekiyor bir süre.. iğne nasıl geldi hafifletti mi ağrını

Uğrayamadım valla bugün topice bağladım olmadı sıktım olmadı masaj yaptım olmadı en son dayanamadım gittim orası da kalabalık doktorlar lütfedip ilgileniyorlar bir şey yok spordan olmuştur dedi azcık cazgırlık yaptı annem 1 haftadır şöyle böyle diye öyle röntgen çekti sanki cebinden ödüyor röntgen parasını Aynen şu an gevşedim gülümsüyorum

Reglin mi yaklaştı kuzum? Veya dün tuz/şeker/karbonhidrat fazla kaçırdı isen ondan olabilir
Bugün 2 litre su içersen yarına düşer diye düşünüyorum

Ağustos 3 gibi olacam karbonhidrat olabilir içmeye çalışıyorum şişeyi icip içip dolduruyorum... sen tartıldın mı bugün...
....
Doktorlar bazen sinir bozucu olabiliyorlar cemkirmeden bakmıyorlar.. ek ilaç verdiler mi acilden de kasları nasıl dinlendirmen gerektiğini söylediler mi

Makarna falan yedim dedindi ya ek olarak yediysen olabilir
Senin çayı da yapacağız ya ondan sonra hep düşüyor benim sabahları wcye koştuyorum
Evet 70.3tü bugün 200 gram gitmiş görünüyordu bakalım umarım böyle devam eder ya

Aynen canım yanıyor diye inat edeceksin valla yoksa işin görülmüyor istemedim kuzu yazacaktı da zaten bir sürü var bende ilaç gerek yok dedim onun dışında bir şey demedi ama dinlenicem zaten ben oturduğum yerden kol, mekik falan devam ederim :)

Saat 10

Kaşarlı, hindi füme salamlı, domatesli tost - 283

Saat 14.30

1 dilim kek - 100
1 activia - 101
10 fındık - 88

Toplam: 289

Saat 18.30

4 kaşık barbunya -260
1 omlet - 93
1 dilim ekmeklik kadar pide - 124
Çeyrek közlenmiş biber -5

Toplam: 482

Akşam 21

??

Toplam: 1052

Bilemedim belki bir dondurma yiyebilirim algida nogger falan olabilir veya süt içerim veya hiçbir şey

Yarım kase yemiştim akşam yemeğimi erkenden yedim bugün cam sildim bugün balkon yıkadım umarım yarın eksi görürüm.. spor yapmicam sağ bobregim ağrıyor yine ayağım suda kaldı ondan sanırım....
Dikkatli ol kuzum yorma kendini fazla

Akşam omlet nasıl yiyeceksin cok mu özledin afiyet olsun menü güzel

Ayağın suda nasıl kaldı kuzum anlamadım
Bundan sonra pimpirikli olacağım valla öyle geçer bir şey olmaz demekle olmuyormuş

Ayağın suda nasıl kaldı kuzum anlamadım
Bundan sonra pimpirikli olacağım valla öyle geçer bir şey olmaz demekle olmuyormuş
Balkon yıkadım ciceklerimin saksılarını büyüttüm çamur oldu balkon fazla ıslak kaldı ayağım suya deyince birde üşüyünce bobreme vuruyor...
Tabi canım geçer diye düşünmeyeceksin tedbir iyidir

Ay dikkat et kuzum böbrek ağrısı süründürür ayaklarına çorap giy kalın olmasa bile sıcak dursun

Ya bende etki etmedi perşembe günü nedense 2 gün ara verdim bugün icecem umarım sabah eksi görürüm

Ben de sporu azaltmama rağmen (yani sadece kol, mekik falan çalışabiliyorum bacak hareketlerim kısıtlı) kilo gitmesine şaşırdım
Halbu ki hafta başı Jillian yapıyordum gram oynamamıştı
Belki de çok spor işe yaramıyor o kadar da
Belki beslenmek ve düzenli spor da yeterli
Çünkü o kadar tepinmeyle oynamamıştı kilom
Pazartesiye 200-300 oynarız kesin zaten senin diyet listesine de başlıyoruz ya o iyi gelecek

Ben geçen sene 10 kiloya yakın verdim 2 ay gibi süreçte hiç spor yapmıyordum diyet listem vardı sadece .... sporda vücutta ödem yapabiliyor belki seninde öyleydi yarın dan itibaren listeye uyarsak 1 kilo gider diye düşünüyorum sporda yaparsak -500 de ordan gitse 1.5 kilo vermemiz gerekli bu hafta

Davetiye ve fotografcida tamam
Çok yürüYP yorulduk ama istedigimiz gibi bi yer buldukkk bugün de böyle bitti

Yer derken fotoğraf iç çekim için mi ev falan mı

O zaman mühim olan abanmak değil düzenli yapmak o da sarkmamak için
Günde yarım saat jillian yeter bana bundan sonra ben ne kadar çok yakarsam o kadar kilo gider mantığıyla harap oldum biraz
Ben pazartesiden çok umutluyum kuzu bence 69u göreceğiz hatta fotosunu atacağım buraya bir göreyim

Yok kuzum fotoğrafçı bulduk yani diğerleri dış çekim ocakta diğerleri hep aynı yerde yapiyodu bi tane park var orda bu farklı bi yerde cekiyoms değişik güzel geldi onun için onu sectikkkkk SchonerDuft Sağol bebegiiimmm
Siz napiyosunuz hafta sonu sessizligi çökmüş buralara

Ya 69u bende pazartesi görmek istitorum ama zor gibi wc sıkıntılı karnım şiş ..... spor destekliyor güzelde oluyor sıkılasıyor vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…