- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.541
Yok kuzum fotoğrafçı bulduk yanidiğerleri dış çekim ocakta diğerleri hep aynı yerde yapiyodu bi tane park var orda bu farklı bi yerde cekiyoms değişik güzel geldi onun için onu sectikkkkk SchonerDuft Sağol bebegiiimmm
Siz napiyosunuz hafta sonu sessizligi çökmüş buralara
Ya 69u bende pazartesi görmek istitorum ama zor gibi wc sıkıntılı karnım şiş ..... spor destekliyor güzelde oluyor sıkılasıyor vücut
O karda kısta kimse beni cikartamaz dışarı fotoğraf için flnBence dış çekim her zaman daha güzel duruyor çok yaratıcı şeyler çıkıyor ortaya
Ben hele sonbahar-kış temalı olanları çok seviyorum
Sen yine senin mucize çayı iç bak olmadı üzerine kavun atarsın ben gibi
İki haftada sarkmam bence ya
O karda kısta kimse beni cikartamaz dışarı fotoğraf için fln:d
Ay yok ben kabarık kocaman istiyorum prenses olanlardan oynayamadigim belli olmasın diyeYa gelinliği seçtin mi nasıl bir şey düşünüyorsun
Benim gelinliklere ilgim var biraz
Şey olanları çok seviyorum böyle kolları tül falan oluyor ya dar ama peri kızı gibi uzanıyor
Gerçi benim de peri kızı gibi olmam lazım öyle giyinmek için
Günaydın tatlım temizlik yapıyorum cam kapi yerler girmedim pekYok kuzum fotoğrafçı bulduk yanidiğerleri dış çekim ocakta diğerleri hep aynı yerde yapiyodu bi tane park var orda bu farklı bi yerde cekiyoms değişik güzel geldi onun için onu sectikkkkk SchonerDuft Sağol bebegiiimmm
Siz napiyosunuz hafta sonu sessizligi çökmüş buralara
Sarkmazsın kuzum rahat ol ... kavun denicim sanirim balon gibi oldum karnim ayaklarım ellerim sis 1 anda nasıl böyle oldumBence dış çekim her zaman daha güzel duruyor çok yaratıcı şeyler çıkıyor ortaya
Ben hele sonbahar-kış temalı olanları çok seviyorum
Sen yine senin mucize çayı iç bak olmadı üzerine kavun atarsın ben gibi
İki haftada sarkmam bence ya
Ben daha yeni uyandımGünaydın tatlım temizlik yapıyorum cam kapi yerler girmedim pek
Sen verirsin canım çünkü haftalardır dinlenmedeydi vücudun bir de sağlamsın spor yaparsan çok rahat verirsin ben de seni yakalamaya çalışırım en yükseğini hedefleyelim beraberce
Senin adına çok sevindim senad
İnsan kendini çok mutlu hissediyor
bende de büyük bir aşk var gelinliklere karşı da daha erken erken olmasa da aday bile yok daha meydandaYa gelinliği seçtin mi nasıl bir şey düşünüyorsun
Benim gelinliklere ilgim var biraz
Şey olanları çok seviyorum böyle kolları tül falan oluyor ya dar ama peri kızı gibi uzanıyor
Gerçi benim de peri kızı gibi olmam lazım öyle giyinmek için
günaydın kuzumGünaydın bibiklerimmm
Nasıl uyudun bana da öğret kuzum ben portluyom erkenden yatak odam ve çocuk odam kaldı onları da hafta içi yapacam bugünlük yeter ancak çamaşır yemek yaparım...sen napcan bugünBen daha yeni uyandım
Gunaydin kuzuummm çok yorma kendini dinlen tatil bugün
Düğün nasıl geçti ... kaçamak yapmadın umarımGunaydin kizlar düğün vardi oradaydım dün hic giremedim düğünden sonra da misafirim vardi hala var misafirimoturuyoruz
Çok az kalmış kuzum prensese kavuşmaya...selam güzelliklerr
naasılsınız??
Benim ağrılarımla başım dertte
Bebişimizin hazırlıklarına devam kendime hastane çantası vs hazırlamam lazım henüz hiç bişi alamadım
sizlerde ne var ne yok
Gelinlik her bekar kızın hayalı ya neler istiyoruz sonuç çok başka bişey secicez eminimSağol kuzum darısı başına inşallah giremediklerim de var onlara da girersem bitecek diyet faslı benim için ama baya bir var vermem gereken bir tanesi için
bende de büyük bir aşk var gelinliklere karşı da daha erken erken olmasa da aday bile yok daha meydanda
günaydın kuzum
Günaydın beybiii oynadn mi naptin neler yedin anlatGunaydin kizlar düğün vardi oradaydım dün hic giremedim düğünden sonra da misafirim vardi hala var misafirimoturuyoruz
Bn uykuyu severim valla biraksalar bütün gün uyurum o dereceNasıl uyudun bana da öğret kuzum ben portluyom erkenden yatak odam ve çocuk odam kaldı onları da hafta içi yapacam bugünlük yeter ancak çamaşır yemek yaparım...sen napcan bugün
Bebegiiimm napiyosunnnnselam güzelliklerr
naasılsınız??
Benim ağrılarımla başım dertte
Bebişimizin hazırlıklarına devam kendime hastane çantası vs hazırlamam lazım henüz hiç bişi alamadım
sizlerde ne var ne yok
Guzeldi ama ben hep oturdugum icin pek keyif alamıyorum dugunlerden esim izin vermiyo oynamamaDüğün nasıl geçti ... kaçamak yapmadın umarım
evet cnmm korkular heyecanlar tırsmalar başladıııÇok az kalmış kuzum prensese kavuşmaya...
Biz ayniyiz kilo vermeye devam
evet cnm çok az kaldııı sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar gelinliği naptınnnnnGelinlik her bekar kızın hayalı ya neler istiyoruz sonuç çok başka bişey secicez eminimGünaydın kuzuummm bu arda
Günaydın beybiii oynadn mi naptin neler yedin anlat
Bn uykuyu severim valla biraksalar bütün gün uyurum o derecebende temizlik yapcam bugün kuzu kV ler gelcek ev aldı başını gidiyor böyle gormesinler
Bebegiiimm napiyosunnnn
Çok az kaldı tadını çıkarın stres yapma bebisini alcan kucağına yakinda
Ayy yok kiz esim oynatmiyo ki beni sandalyede otur otur belim kırıldıGelinlik her bekar kızın hayalı ya neler istiyoruz sonuç çok başka bişey secicez eminimGünaydın kuzuummm bu arda
Günaydın beybiii oynadn mi naptin neler yedin anlat
Bn uykuyu severim valla biraksalar bütün gün uyurum o derecebende temizlik yapcam bugün kuzu kV ler gelcek ev aldı başını gidiyor böyle gormesinler
Bebegiiimm napiyosunnnn
Çok az kaldı tadını çıkarın stres yapma bebisini alcan kucağına yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?