Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet cnm çok az kaldııı sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar gelinliği naptınnnnn

evet cnm çok az kaldııı sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar gelinliği naptınnnnn
Sen dogurcan ben evlencm hemen arkasından
İyi bebeğim ev bakiyoruz işte ona bslicaz yerleştirme fln derken biticek zaten gelsin artık düğün günü daha gelinlik bakmadikk en sona onu bıraktık ev olsun da direk eve gecirriz dedik

Ayy yok kiz esim oynatmiyo ki beni sandalyede otur otur belim kırıldı ama dans ettik düğünümüzden sonra ilk defa guzeldi cok yemedim kiz ikram azdi cok olsa yicektim yalan yok cok açtim cunku
Keşke seni cam faanusta saklasa kocisin şaka tabisi benimki de kiziyo anlıyorum seni
Bende akşam düğün deydim oturdum uturdum geldim

aynen canımmm lohusa olcem düğüne gelemicem
gelinliğini hazır mı alacaksın diktirmeyeceksin anladığım kadarıylaaa evi annene yakın istiyordun değişmedi dimiii

Ay yok ben kabarık kocaman istiyorum prenses olanlardan oynayamadigim belli olmasın diye
Sen kısmet bulmadan önce zayiflarsin kuzu Kuğu gibi olursun

Alınca göster ama bak

Sarkmazsın kuzum rahat ol ... kavun denicim sanirim balon gibi oldum karnim ayaklarım ellerim sis 1 anda nasıl böyle oldum

Ben de bugün kaloriyi abartmayacağım bakalım yarına 200-300 ne giderse kardır
Şimdi senin mucize çayı da hazırlayayım yarına 69.9a yakın olacağız

Bende de aday maday yok bu gidişle biraz zor olacak aday da
Kendi kendimle evlenicem ben şeyde bir kadın vardı bir ülkede öyle yapmıştı onun gibi

Tebrik ederim kuzum hadi şimdi hedef 51 istiyordun

aynen canımmm lohusa olcem düğüne gelemicem
gelinliğini hazır mı alacaksın diktirmeyeceksin anladığım kadarıylaaa evi annene yakın istiyordun değişmedi dimiii
10 günlük bebisle nereye geliyon
Hazır alcam kuzu ugrasamam didim diktirmeyle fln tam ortada olcak ev kimseye yakın olmicak öyle karar aldıkk en son

He hayirlisiylan bi alayım da atcam size de

Keşke seni cam faanusta saklasa kocisin şaka tabisi benimki de kiziyo anlıyorum seni
Bende akşam düğün deydim oturdum uturdum geldim
Bi o kaldi inan ayy bek guzeldim kiz saç makyaj o biçimdi yani gelin dahil en guzel makyaj bendeydi guzel yaparim bilirsin övdürttürme gendimi surda bana kiyafetim boldu acik 38 beden oldugu icin ama olur o kadar hic bi dugunde oynatmiyi beni oturuyom kös kös agır taş her zaman iyidir boşver diye teselli ediyo bide beni ama dansimiz cok guzeldi uzun zaman sonra dans edince bi romantik geldi

Ayy saol bebegim kaybetmeden bu 52 yi hemen inmem lazim sıkıldım diyetten çünkü bu ara menulerim benim eski menulerim gibi sağlıklı degil maalesef ama hep cok az yiyorum esim izinli evde düğün yatili misafir falan derken hic duzenli yiyemedim yine de verebilmisim şükür

Az yiyince de depo yapıyor heh aslında en güzeli 1200 civarı + spor
Ya da kilo korumak için biraz daha yukarısı tabi kalori
Kilo korurken 2200e kadar çıkabilirmişim o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Tabi her gün spor yaparsam bu
Gerçi normal yemek yiyince 2200ü dolduramazsın ya abur cuburla hep böyle kalori alıyoruz biz
Biz de @denetim ile bu hafta 69a düşeceğiz

Nee deprem mi @ParteMoralll kuzumnapiyosun

Evet canım yakınlarmış egede deprem olan yere sanırım
Yani öyle yazmış sonra bir şey yazmayınca merak ettim ben de @ParteMoralll

Ayy hic oturmuyom bu aralar ne yedigimi bilmiyom bile yoksa benim hic tarzim degildir az ve sağlıksız yiyerek kilo vermek 3 4 gune izini bitiyo esimin sonra duzene girer diyetim ve sporum kiz korumaya gecince kalori saymaya üşenmicen mi korumada en guzel sporcu beslenmesi oluyo protein ve karbonhidrat yemek guzel geliyo insanahele haftada bir gün sapıtacaği gunleri iple cekiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…