- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.581
Ay bende merak ettim napio acaba @ParteMoralllAz yiyince de depo yapıyor heh aslında en güzeli 1200 civarı + spor
Ya da kilo korumak için biraz daha yukarısı tabi kalori
Kilo korurken 2200e kadar çıkabilirmişim o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Tabi her gün spor yaparsam bu
Gerçi normal yemek yiyince 2200ü dolduramazsın ya abur cuburla hep böyle kalori alıyoruz biz
Biz deSchonerDuft ile bu hafta 69a düşeceğiz
Evet canım yakınlarmış egede deprem olan yere sanırım
Yani öyle yazmış sonra bir şey yazmayınca merak ettim ben de @ParteMoralll
Kolay gelsin eline sağlık kuzumGelinlik her bekar kızın hayalı ya neler istiyoruz sonuç çok başka bişey secicez eminimGünaydın kuzuummm bu arda
Günaydın beybiii oynadn mi naptin neler yedin anlat
Bn uykuyu severim valla biraksalar bütün gün uyurum o derecebende temizlik yapcam bugün kuzu kV ler gelcek ev aldı başını gidiyor böyle gormesinler
Bebegiiimm napiyosunnnn
Çok az kaldı tadını çıkarın stres yapma bebisini alcan kucağına yakinda
Yaaa supersin 52yi gördünGuzeldi ama ben hep oturdugum icin pek keyif alamıyorum dugunlerden esim izin vermiyo oynamamaama dans ettik dayisi kızdı kalk artik dedi kalktik dans ittik bek guzeldi yok kuzum ikram azdi zaten 2 kurabiye cok az cerez yedim bi catalda pastadan aldim aksam yemek yememistim cok acıktım ama eve gelincede yemedim sabah tartildim 52.9 dum 52 yi kaybetmemem lazim
Kuzum korkacak birşey yoktur eminim relax olevet cnmm korkular heyecanlar tırsmalar başladııı
Ben kendimi anlamıyorum dün dikkat etim bugün ettim çayı içtim tık yok kendimden şüphe ediyorum şu an acaba yedim de unuttum mu diye tuvalete de çıkmadım bugün suyu 3ltye çıkaramam lazımAlınca göster ama bak
Ben de bugün kaloriyi abartmayacağım bakalım yarına 200-300 ne giderse kardır
Şimdi senin mucize çayı da hazırlayayım yarına 69.9a yakın olacağız
Bende de aday maday yok bu gidişle biraz zor olacak aday da
Kendi kendimle evlenicem ben şeyde bir kadın vardı bir ülkede öyle yapmıştı onun gibi
Tebrik ederim kuzum hadi şimdi hedef 51 istiyordun
Parte tatil dönüşü yerleşme telâşında olabilir @ParteMoralll ..Az yiyince de depo yapıyor heh aslında en güzeli 1200 civarı + spor
Ya da kilo korumak için biraz daha yukarısı tabi kalori
Kilo korurken 2200e kadar çıkabilirmişim o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Tabi her gün spor yaparsam bu
Gerçi normal yemek yiyince 2200ü dolduramazsın ya abur cuburla hep böyle kalori alıyoruz biz
Biz deSchonerDuft ile bu hafta 69a düşeceğiz
Evet canım yakınlarmış egede deprem olan yere sanırım
Yani öyle yazmış sonra bir şey yazmayınca merak ettim ben de @ParteMoralll
Ayy evetYaaa supersin 52yi gördün
Bende 2 dk oturmam severim oynamayı ama eşimde pek sevmez çıkıp oynayım
Annemin hafta ici biriktirdigi standart temizlik kuzu hafta sonu evde kalirsam bana kaliyoNeyin temizliği ki bu bugün
50 ye dusmek cidden çok zormuşDemek ki benim de 5-10 sene içinde 50 kilo falan olmam lazım dediğin iyi oldu
Yok kız boyu ayarlanır
Valla yaaa bende mesaj yazdım cevap yok dinleniyodur muhtemelenParte kaptan nerede
Tatilden döndüm deprem oldu falan dedi gelmedi bir daha
Daş demiş sana işte bak buda bi iltifatBi o kaldi inanayy bek guzeldim kiz saç makyaj o biçimdi yani gelin dahil en guzel makyaj bendeydi guzel yaparim bilirsin övdürttürme gendimi surda bana kiyafetim boldu acik 38 beden oldugu icin ama olur o kadar hic bi dugunde oynatmiyi beni oturuyom kös kös agır taş her zaman iyidir boşver diye teselli ediyo bide beni ama dansimiz cok guzeldi uzun zaman sonra dans edince bi romantik geldi
He deggmiii 2 kere ütü vurcamEferim hamarat kizimagecelik onemli guzel utule onlari
Beslenme degistirdiysen ondan olmuştur kuzu düzelir o da inşallahParte tatil dönüşü yerleşme telâşında olabilir @ParteMoralll ..
Ya benim 69 yalan olcak diye korkuyorum anlamadığım sebebten şişlik var wc yok napcam bilmiyorum çay işe yaramadı.....aksam süt içip uyucam
Bak hic iltifat yönünden düşünmemiştimAnnemin hafta ici biriktirdigi standart temizlik kuzu hafta sonu evde kalirsam bana kaliyo
50 ye dusmek cidden çok zormuşsıkı dur kuzu çok zorlancan
Valla yaaa bende mesaj yazdım cevap yok dinleniyodur muhtemelen
Daş demiş sana işte bak buda bi iltifat
Ay makyaj çok önemli valla bak ben düğün için çok korkuyom saçma bi makyaj yapcaklar diye
He deggmiii 2 kere ütü vurcamkirismasin
Proteinden direk eski düzene döndüm ondanmidir acabaBeslenme degistirdiysen ondan olmuştur kuzu düzelir o da inşallah
Az yediginde de olabilir
Ayy hic oturmuyom bu aralar ne yedigimi bilmiyom bile yoksa benim hic tarzim degildir az ve sağlıksız yiyerek kilo vermek3 4 gune izini bitiyo esimin sonra duzene girer diyetim ve sporum kiz korumaya gecince kalori saymaya üşenmicen mi korumada en guzel sporcu beslenmesi oluyo protein ve karbonhidrat yemek guzel geliyo insana hele haftada bir gün sapıtacaği gunleri iple cekiyo insan
Ben kendimi anlamıyorum dün dikkat etim bugün ettim çayı içtim tık yok kendimden şüphe ediyorum şu an acaba yedim de unuttum mu diye tuvalete de çıkmadım bugün suyu 3ltye çıkaramam lazım
Parte tatil dönüşü yerleşme telâşında olabilir @ParteMoralll ..
Ya benim 69 yalan olcak diye korkuyorum anlamadığım sebebten şişlik var wc yok napcam bilmiyorum çay işe yaramadı.....aksam süt içip uyucam
Annemin hafta ici biriktirdigi standart temizlik kuzu hafta sonu evde kalirsam bana kaliyo
Ay makyaj çok önemli valla bak ben düğün için çok korkuyom saçma bi makyaj yapcaklar diye
Ayy misafirim var demistim ya onunda kızı var benim kizdan 1 yas küçük falan yaa anlamıyorum milletin cocugu pirana gibi ya istedigi olmayinca hemen vuruyo ciziyo falan benim kiz hic bilmez oyle kavga dövüş vuruyum yitiyim hic bilmez şiddet türü seyleri bu ara hangi cocukla arkadas olmaya kalksa bi siddet goruyo
Ben mi yanlış yaptim acaba kavga etmeyi mi ogretmeliydim o boyle üzülünce ben cok kötü oluyorum
Bazen inadına oynuyordum amao da gerginlik olusturuyorAyy evetyaa kaybetmemem lazim bu 52 yi bugünde az yiyim yarin 52.6 falan olurum inşallah
Ayy bende bek severim de oynamayi iste
Sen evlenince annen napcak merak ediyorumAnnemin hafta ici biriktirdigi standart temizlik kuzu hafta sonu evde kalirsam bana kaliyo
Kavga değil de kendini savunması gerektiğini öğret kuzum ..bu zaman çocukları biraz değişik... sen doğrusunu yapmışsınAyy misafirim var demistim ya onunda kızı var benim kizdan 1 yas küçük falan yaa anlamıyorum milletin cocugu pirana gibi ya istedigi olmayinca hemen vuruyo ciziyo falan benim kiz hic bilmez oyle kavga dövüş vuruyum yitiyim hic bilmez şiddet türü seyleri bu ara hangi cocukla arkadas olmaya kalksa bi siddet goruyo
Ben mi yanlış yaptim acaba kavga etmeyi mi ogretmeliydim o boyle üzülünce ben cok kötü oluyorum
Tuz şeker dün yarım avuç içi kadar fırın sütlaç yedim tuzu yemeğe bile atmıyorum salçanın kendi tuzu .. şeker atmıyorum artık çay bugün de şekersiz keyifle içtim...Sen hangi günler sapıtıyon normalde ben pazar diye planlıyorum hep o günü
Yok daha neler hatırlarsın tabii ki yesen kuzum
Ben de bu akşam bir şey yememeyi düşünüyorum atıştırmalık belki sadece süt içerim çok acıkırsam ama onun yerine akşam yemeğini sağlam yemek düşüncesindeyim 6 gibi
Sen yine elinden geleni yap o şişlik elbet inecek o arada verdiğin kilolar sana kar kalır hele cumaya iner bence tatlı tuzlu yedik ya ondan da olur
Ben bir 60a düşeyim de gerisini çok zorlamıcam yani yavaş yavaş haftada 100-200 gram da olur
Evden kaçacaktın işte sen de
Hayır kendini savunabiliyorsa doğru olanı yapıyor
Ama günümüz anne babalarında gördüğüm genelde çocuklarını şımarttıkları, en mükemmel, en doğru, hiç yanlış yapmayan kendi çocukları gibi davranıyorlar.
Özellikle konu öğretmenler ve diğer çocuklar olduğunda.
Hatta aklım almıyor bir çocuk anne babasına el kaldırmaya nasıl cesaret edebilir, bir anne baba bunu nasıl öğretmez
Bir canlıya zarar vermemeyi bilmesi çok önemli
Tuz şeker dün yarım avuç içi kadar fırın sütlaç yedim tuzu yemeğe bile atmıyorum salçanın kendi tuzu .. şeker atmıyorum artık çay bugün de şekersiz keyifle içtim...
7den sonra sadece süt icicem o da wc için onun dışında yemem bende bir sey yarın ne olcak merak ediyorum umarim eski kiloma dönerim
Valla kuzu benim büyük yeğen de öyle vurma fln yoktur hep dayak yiyo ablam da ortancaya sana vurana vurcaksin diye ogretiyo yapcak bişey yok yani millette düzgün yetistirse sorun kalmicakta en azından bağırıp ses çıkarları gerekiyor o gibi durumlardaAyy misafirim var demistim ya onunda kızı var benim kizdan 1 yas küçük falan yaa anlamıyorum milletin cocugu pirana gibi ya istedigi olmayinca hemen vuruyo ciziyo falan benim kiz hic bilmez oyle kavga dövüş vuruyum yitiyim hic bilmez şiddet türü seyleri bu ara hangi cocukla arkadas olmaya kalksa bi siddet goruyo
Ay He kız bak onu diyeyim bennnn bi gider yaptırırm önden çok mantikliiiiBak hic iltifat yönünden düşünmemiştim
Ayy gelinin makyaji hic guzel degildi ben senin yerinde olsam kuaförle anlastiktan sonra bi makyaj provası yaptirim
İpek gibim yap o gecelikleri cabuk
Olabilir bebegimmm normal e dönersn 1 2 güne vücut ts değişikliğe ayak uydurmaua çalışıyo haliyleProteinden direk eski düzene döndüm ondanmidir acaba
60 zaten yeter sana bide okul a gitcn orda da düzenli beslendin mi seneye yaz şahane olcaksinSen hangi günler sapıtıyon normalde ben pazar diye planlıyorum hep o günü
Ben de bu akşam bir şey yememeyi düşünüyorum atıştırmalık belki sadece süt içerim çok acıkırsam ama onun yerine akşam yemeğini sağlam yemek düşüncesindeyim 6 gibi
Sen yine elinden geleni yap o şişlik elbet inecek o arada verdiğin kilolar sana kar kalır hele cumaya iner bence tatlı tuzlu yedik ya ondan da olur
Ben bir 60a düşeyim de gerisini çok zorlamıcam yani yavaş yavaş haftada 100-200 gram da olur
Ama günümüz anne babalarında gördüğüm genelde çocuklarını şımarttıkları, en mükemmel, en doğru, hiç yanlış yapmayan kendi çocukları gibi davranıyorlar.
Hatta aklım almıyor bir çocuk anne babasına el kaldırmaya nasıl cesaret edebilir, bir anne baba bunu nasıl öğretmez
Sen hangi günler sapıtıyon normalde ben pazar diye planlıyorum hep o günü
Pek savunamiyo kendisini hic şiddetti bilmedi nasil davranacagini bilemiyo ama bu aralar diyorum valla kizim sana vurana zarar verene sende yap diyorumBazen inadına oynuyordum amao da gerginlik olusturuyor
Sen evlenince annen napcak merak ediyorum
Kavga değil de kendini savunması gerektiğini öğret kuzum ..bu zaman çocukları biraz değişik... sen doğrusunu yapmışsın
Aynen canim bu aralar cok basimiza geliyo boyle seyler bende diyorum artik sana zarar verene sana ne yapiyosa sende yap diyorum yoksa olmucak boyle cok üzülüyorumValla kuzu benim büyük yeğen de öyle vurma fln yoktur hep dayak yiyo ablam da ortancaya sana vurana vurcaksin diye ogretiyo yapcak bişey yok yani millette düzgün yetistirse sorun kalmicakta en azından bağırıp ses çıkarları gerekiyor o gibi durumlarda
Ay He kız bak onu diyeyim bennnn bi gider yaptırırm önden çok mantikliiii
Gecelik işi bendeee
Olabilir bebegimmm normal e dönersn 1 2 güne vücut ts değişikliğe ayak uydurmaua çalışıyo haliyle
60 zaten yeter sana bide okul a gitcn orda da düzenli beslendin mi seneye yaz şahane olcaksin
Dondurma yemedim kiloyu görünceCanım uzun süredir tatlı yemedik ya normaldir
Dün bir ara benim de fırladı sonra suyla falan azalttım şükür
Dondurma filan yedim ya
Sen naptın yedin mi dondurma
Şekeri vücuttan atabilmek için de fazla su gerekiyor
Bir de ah o salça, yurtdışında bulamıyorum diye çok şikayet ettimdi ama salçasız sadece domatesle yediğim yemekler bile kilo vermeme ne kadar etki etti
Çünkü çok yağlı ve tuzlu aslında
Aynen zaten o da 35-40 kalori bir şey süt onu ev içinde yürürken de yakarsın sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?