Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay bende merak ettim napio acaba @ParteMoralll

Kolay gelsin eline sağlık kuzum

Yaaa supersin 52yi gördün
Bende 2 dk oturmam severim oynamayı ama eşimde pek sevmez çıkıp oynayım

Ben kendimi anlamıyorum dün dikkat etim bugün ettim çayı içtim tık yok kendimden şüphe ediyorum şu an acaba yedim de unuttum mu diye tuvalete de çıkmadım bugün suyu 3ltye çıkaramam lazım

Parte tatil dönüşü yerleşme telâşında olabilir @ParteMoralll ..
Ya benim 69 yalan olcak diye korkuyorum anlamadığım sebebten şişlik var wc yok napcam bilmiyorum çay işe yaramadı.....aksam süt içip uyucam

Neyin temizliği ki bu bugün
Annemin hafta ici biriktirdigi standart temizlik kuzu hafta sonu evde kalirsam bana kaliyo
Demek ki benim de 5-10 sene içinde 50 kilo falan olmam lazım dediğin iyi oldu
Yok kız boyu ayarlanır
50 ye dusmek cidden çok zormuş sıkı dur kuzu çok zorlancan
Parte kaptan nerede
Tatilden döndüm deprem oldu falan dedi gelmedi bir daha
Valla yaaa bende mesaj yazdım cevap yok dinleniyodur muhtemelen
Daş demiş sana işte bak buda bi iltifat
Ay makyaj çok önemli valla bak ben düğün için çok korkuyom saçma bi makyaj yapcaklar diye
Eferim hamarat kizima gecelik onemli guzel utule onlari
He deggmiii 2 kere ütü vurcam kirismasin

Beslenme degistirdiysen ondan olmuştur kuzu düzelir o da inşallah
Az yediginde de olabilir

Ayy misafirim var demistim ya onunda kızı var benim kizdan 1 yas küçük falan yaa anlamıyorum milletin cocugu pirana gibi ya istedigi olmayinca hemen vuruyo ciziyo falan benim kiz hic bilmez oyle kavga dövüş vuruyum yitiyim hic bilmez şiddet türü seyleri bu ara hangi cocukla arkadas olmaya kalksa bi siddet goruyo

Ben mi yanlış yaptim acaba kavga etmeyi mi ogretmeliydim o boyle üzülünce ben cok kötü oluyorum

Bak hic iltifat yönünden düşünmemiştim
Ayy gelinin makyaji hic guzel degildi ben senin yerinde olsam kuaförle anlastiktan sonra bi makyaj provası yaptirim
İpek gibim yap o gecelikleri cabuk

Sen hangi günler sapıtıyon normalde ben pazar diye planlıyorum hep o günü

Ben kendimi anlamıyorum dün dikkat etim bugün ettim çayı içtim tık yok kendimden şüphe ediyorum şu an acaba yedim de unuttum mu diye tuvalete de çıkmadım bugün suyu 3ltye çıkaramam lazım

Yok daha neler hatırlarsın tabii ki yesen kuzum
Ben de bu akşam bir şey yememeyi düşünüyorum atıştırmalık belki sadece süt içerim çok acıkırsam ama onun yerine akşam yemeğini sağlam yemek düşüncesindeyim 6 gibi

Sen yine elinden geleni yap o şişlik elbet inecek o arada verdiğin kilolar sana kar kalır hele cumaya iner bence tatlı tuzlu yedik ya ondan da olur

Ben bir 60a düşeyim de gerisini çok zorlamıcam yani yavaş yavaş haftada 100-200 gram da olur

Evden kaçacaktın işte sen de

Hayır kendini savunabiliyorsa doğru olanı yapıyor
Ama günümüz anne babalarında gördüğüm genelde çocuklarını şımarttıkları, en mükemmel, en doğru, hiç yanlış yapmayan kendi çocukları gibi davranıyorlar.
Özellikle konu öğretmenler ve diğer çocuklar olduğunda.
Hatta aklım almıyor bir çocuk anne babasına el kaldırmaya nasıl cesaret edebilir, bir anne baba bunu nasıl öğretmez
Bir canlıya zarar vermemeyi bilmesi çok önemli

Ayy evet yaa kaybetmemem lazim bu 52 yi bugünde az yiyim yarin 52.6 falan olurum inşallah
Ayy bende bek severim de oynamayi iste
Bazen inadına oynuyordum amao da gerginlik olusturuyor

Sen evlenince annen napcak merak ediyorum

Kavga değil de kendini savunması gerektiğini öğret kuzum ..bu zaman çocukları biraz değişik... sen doğrusunu yapmışsın

Tuz şeker dün yarım avuç içi kadar fırın sütlaç yedim tuzu yemeğe bile atmıyorum salçanın kendi tuzu .. şeker atmıyorum artık çay bugün de şekersiz keyifle içtim...
7den sonra sadece süt icicem o da wc için onun dışında yemem bende bir sey yarın ne olcak merak ediyorum umarim eski kiloma dönerim

Canım uzun süredir tatlı yemedik ya normaldir
Dün bir ara benim de fırladı sonra suyla falan azalttım şükür
Dondurma filan yedim ya
Sen naptın yedin mi dondurma
Şekeri vücuttan atabilmek için de fazla su gerekiyor
Bir de ah o salça, yurtdışında bulamıyorum diye çok şikayet ettimdi ama salçasız sadece domatesle yediğim yemekler bile kilo vermeme ne kadar etki etti
Çünkü çok yağlı ve tuzlu aslında
Aynen zaten o da 35-40 kalori bir şey süt onu ev içinde yürürken de yakarsın sabaha kadar

Valla kuzu benim büyük yeğen de öyle vurma fln yoktur hep dayak yiyo ablam da ortancaya sana vurana vurcaksin diye ogretiyo yapcak bişey yok yani millette düzgün yetistirse sorun kalmicakta en azından bağırıp ses çıkarları gerekiyor o gibi durumlarda
Bak hic iltifat yönünden düşünmemiştim
Ayy gelinin makyaji hic guzel degildi ben senin yerinde olsam kuaförle anlastiktan sonra bi makyaj provası yaptirim
İpek gibim yap o gecelikleri cabuk
Ay He kız bak onu diyeyim bennnn bi gider yaptırırm önden çok mantikliiii
Gecelik işi bendeee
Proteinden direk eski düzene döndüm ondanmidir acaba
Olabilir bebegimmm normal e dönersn 1 2 güne vücut ts değişikliğe ayak uydurmaua çalışıyo haliyle
60 zaten yeter sana bide okul a gitcn orda da düzenli beslendin mi seneye yaz şahane olcaksin

Pek savunamiyo kendisini hic şiddetti bilmedi nasil davranacagini bilemiyo ama bu aralar diyorum valla kizim sana vurana zarar verene sende yap diyorum okula gidince aklim hep onda kalacak

Aynen canim bu aralar cok basimiza geliyo boyle seyler bende diyorum artik sana zarar verene sana ne yapiyosa sende yap diyorum yoksa olmucak boyle cok üzülüyorum

He kiz bence kesin yaptir önceden nasil bi makyaj düşünüyosun hadi at bize

Dondurma yemedim kiloyu görünce annemler mangal yakıyorlar gelin dediler patlıcan salata yerim çok rahatlatır beni o..
Sen hangisinden yedin anneme gidince ip atlarım yer evi var mis gibi açık hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…