Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dondurma yemedim kiloyu görünce annemler mangal yakıyorlar gelin dediler patlıcan salata yerim çok rahatlatır beni o..
Sen hangisinden yedin anneme gidince ip atlarım yer evi var mis gibi açık hava
Kuzum arti mi oldun sen

Evet ya dünden bir artı zararli bir sey yediğim yarım kase makarna idi cidden yarım kase idi onun üstüne v.dairesine yürüdüm niye oldu çözemedim çay falanda yaptım gerçi wcde bir sorun 2 gündür
Ayy o kadarcık makarnadan nolur ki bence wcden dolayi bi arti olabilir ayy verirken gr gr gelirken kilo kilone sinir şu diyet işi ya

Ayy o kadarcık makarnadan nolur ki bence wcden dolayi bi arti olabilir ayy verirken gr gr gelirken kilo kilone sinir şu diyet işi ya
Evet kendimi sorguluyorum şuan neden oldu diye cuma günü cenazeye gittim orda üzüldüm vefat eden 36 yaşında ordan büyük hala var gidici dünya gözü ile görelim dedik annem ile atıştık birde sınav olmadı şiştim sanırım

Bileydim işte kışın gelirdim topice şimdiye 15 kilo vermiştim valla ocakta falan gelsem

Pek savunamiyo kendisini hic şiddetti bilmedi nasil davranacagini bilemiyo ama bu aralar diyorum valla kizim sana vurana zarar verene sende yap diyorum okula gidince aklim hep onda kalacak

Yok öyle de deme o da sonra başka sıkıntılara yol açar, şiddete meyilli olsun veya hakkını böyle yollardan arasın istemezsin sonuçta ona da zarar verir ama kendini savunmayı bilsin hatta bir büyüğüne şikayet etse daha iyi
Dondurma yemedim kiloyu görünce annemler mangal yakıyorlar gelin dediler patlıcan salata yerim çok rahatlatır beni o..
Sen hangisinden yedin anneme gidince ip atlarım yer evi var mis gibi açık hava

Sadece patlıcan salata mı yiyeceksin
Ben de pek aç değilim ya çorba, semiz otu, salata ve yoğurt yerim bu kadar
Ben oreolu cornetto yedim
Ben de bugün kol çalışacağım azcık da mekik çekerim
Oradan bir 100-200 kalori yaksam yarına hazırım bence

Bende haftasonunu seviyom genelde ama haftaici kriz gelirse haftaici yiyom 1 gün hakkim vağ sadicik

Hafta sonu daha güzel olur hem mesela krizde de kontrollü mü yiyorsun ne bileyim bu krizimde pizza yiyeceğim bidahakinde iskender gibi yoksa ne bulursan mı

DiZide carrie bradshaw kendiyle evlendiydi benimde aklıma o geldi ilk ben artık umudu kestim gibi olursa bir anda olur bana da sürpriz olur inşallah

Şimdi ki düşüncem o orda ne var bilmiyorum yeşil fasulye de götürüyorum yanimda
Ben sporumu toparlamalıyım saldım biraz sporu

Ayy ayni seyi yaptim ben ama o zamanda cok zarar görüyo kuzum simdiki cocuklar cok siddet canlısı en azindan kendine vurulduğunda o da karşılık versin istiyorum artik Hatta karete falan gondermek bile istiyorum kendini savunmayi bilsin diye
Ayy bana bazen bi kriz geliyo o zaman evdeki abur cuburlari tika basa yiyorum sonra üzülüyorum keske bunlari yiceme baska bisey yeseydim diye ama kriz gelmedigi normal insan oldugum zamanlarda dışarda yemek arti kunefe falan gibi seylerle yapıyorum şokumu

Ayy cok stres olduysan belki sismissinidir kuzum Annenle hep tartisiyonuz

Şimdi ki düşüncem o orda ne var bilmiyorum yeşil fasulye de götürüyorum yanimda
Ben sporumu toparlamalıyım saldım biraz sporu

Çok fasulye de gaz tutar diye biliyorum
Aynen sporu da salladıysan ondan da gitmemiş olabilir
Bu akşam yarım saatlik bir şey koy şöyle bir 200-300 yak mesela
Senin çayın kokusu yetiyor bana sanırım artık hazırladım daha içmeden işe yaradı

En azından üstünden itip höst dese yeter bir daha cesaret edemez kimse de yanaşmaya ama öbür türlü o da kavgaya karışmış olur pata küte girişirse
Kız çocuklarına dövüş sanatı öğretilmesi taraftarıyım unuttum hangi şehirdeydi ama bir yerde adamın biri gece takip ederken boksör bir kız dönüp bir yumruk vurmuştu ay ne eğlenmiştim o habere oh olsun
Kriz yapmaya yetecek kilo yok bacım bizde biz hep planlı

Okula baslayinca böyle bi derdin kalmaz kuzu öz güveni yerine gelsin savunur kendini merak etme sen bizde çok dayak yerdik küçükken
Makyaj daha düşünmedm ki ben ya
Bi bakayım netten dur

Sabah 9

1 activia - 101
10 fındık - 88

Toplam: 189

Saat 14.00

Kaşarlı, hindi füme salamlı, domatesli tost - 283

Saat 16

1 avuç tropical kuru meyve + 1 avuç karışık çerez - 200 (??)

Saat 18

5 yk kaşığı semizotu - 40
1 kase çorba - 85
1 kase salata - 10
Yarım su bardağı yoğurt - 50
1 dilim ekmek - 75

Toplam: 260

Saat 21

1 bardak süt - 46

Gün toplam: 978

Ayy cok stres olduysan belki sismissinidir kuzum Annenle hep tartisiyonuz
Sürekli eşimi beni birileri ile kiyasliyor birde çocuk konusuna takmış olmuyorsa ben napayım dimi anlamıyor herkesin önünde tembel bunlar diyor psikilojim yıkılmış görmüyor önceden susuyordum şimdi cvb veriyorum olay büyüyor olan yine bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…