Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün et yedim ben demekki sıkılmamışım daha fasulye yemem bu hafta artık bamya yapacam yarına öbür günler çorba ile gecisriririm

Ekmek dışında güzel olmuş 14 te yemissin ekmek zaten

Bence bir kez şöyle düzgün bir cevap ver uzatma o cevap yetsin yani ona
Uzatırsan kavga olur

Bugün et yedim ben demekki sıkılmamışım daha fasulye yemem bu hafta artık bamya yapacam yarına öbür günler çorba ile gecisriririm

Etten sıkılınmıyor da yumurta işleri bozuyor
Bence de ben o kadar gün fasulye yesem şiş dolaşırım

Ekmek dışında güzel olmuş 14 te yemissin ekmek zaten

Ay çok özlemişim tostu ya
Neden daha önce düşünemedim onu bilmiyorum
Çok güzel oluyor sucuklu yesem çok mu kaçar acaba

Yok kuzum anlamıyor anne ya herşey diyebilitmiş... bende konuşmuyorum artık küs değilim ama konuşmuyorum da ..
Bende çok özlemişim tostu dün salam ve kaşar li yaptık eşimle tadına doyum olmadı ama yumurta kadar tok tutmadı beni...
Fasulyeyi bir dün akşam ve bugün öğlen yedim
Sucuklu olur neden olmasın ki kuzum kalori değerine bak ona göre ayarla menünü

4 ince dilim atarsam içine 350 kaloriye çıkıyor
Bir öğünlük yenebilir tabi
Ben de babama öyle yapıyorum heğ heğ diyorum genelde ya da onu boşver de baba şu şöyle şöyle deyip lafı değiştiriyorum
Bir yerden sonra sallamıyorsun ya alışıyorsun tarzına
Beni çok tok tutuyor tost ya belki özlediğimdendir 2 ay olmuştu malum

Ben 1 hafta yemedim sadece bugün yumurta yedim mesela yanına peynir çok güzel oldu valla 2 de ceviz yarına ne yicem bilmiyorum ekmeğim bitmişti almadık şimdi aklıma geldi

Sabah
1 omlet
30 gr kadar süzme peynir
Salatalık 2 ceviz 1 tk kadar bal
Ara
Yok
Öğlen
3 yk yeşil fasulye
2 yk yoğurt
Domates salatalık
Ara
300 gr kadar karpuz
Akşam
4 şiş et
5 6 yk kadar babagannuş
Ara
Yok
Spor yapmadım 2 gündür cam kapı siliyorum kollarım kalkmıyor

Kızlar selam yıllık izne çıkıyorum yarın. 15 gün yokum ben. Liste işini nasıl yapalım

Nee deprem mi @ParteMoralll kuzumnapiyosun

Ay bende merak ettim napio acaba @ParteMoralll

kizlaaar yaa allah siiizziiiii.

Onceki gun ki yazilar gitti alintilar vs kbkmayin onlara yazamadim.

Persembe otelden ciks yaptim ama aydin izmir manisa fln gezdim gecede eve yola ciktik ben fethiyeydim ya bilerek sitem ettimm niye merak etmediniz diye. Yoksa ben yoldaydim depreme yakalanmadim yani.
Ama ogun esim bodruma gidelimmi 1 gun kaliriz demisti yok demistim iyi ki gitmemism.
Cuma sabahi geldik zaten ogun yorgundum. Cumartesi yurtdisindan kuzen gelmisti onlaydik. Bugunde piknige gittik. Simdi evdeyimmmmm..

Canim bazi cocuklar gercekten de cok asiri siddetli tepkiler veriyor.
Kizin da savunsun kendini illa vurarak falan degil tabi ki ama ezilmesin okulda cok uzulursunuz.
Mesela benim kiz cocuklara deli oluyo nerde cocuk gorsek hemen kosar oynamak ister sarilir oper kardiss diye bagriyo yani bayiliyo. Ama mesela gecen havuzda erkek cocugu vardi kizimdan 1 yas buyuk kizim oynamaya calisiyodu cocuk bi vurdu bu sefer bizimkide ona vurdu. Hemen kostuk kizim napiyosun kardese vurulurmu falan dedim o cocugun annesi de oglunu ikaz etti ama ne yapabilirdik ki cocuk bunlar sonucta.
Ya da bazen bisey oluyo cok kucuk paydak giden bebekkse severken itiyo bisey oluyo ozur dile kardese oyle yapma diyorum opuyo hemen ama bunlar tatilde gelisti. Mesela normalde oyle vurma zarar verme seyi yoktu biri bisey yapinca hemen buda yapistiriyo
Iyi mi kotumu bilmem ama ben zarar vermemesi gerektigini soyluyorum ki kizim daha kucuk yani 5 yasinda olsa bilincinde olurdu.
Bugun de cocuklarla oynamak icn oluyo resmen uzaktan izliyoruz. Buyuk 5 6 yaslarinda cocuk elinde kraker var mesela kizim almaya calisiyo bu kaciyi kizimi ittiriyo bildigin. Gel diyorum gelmiyo sonds cocuk kizimi baya guclu ittirdi geriye dogru bizimki de karsilik verdi
Bu konularda suan sadece ikaz ediyorum elden bisey gelmiyo. Ama ben cok byuk sorun olarak gormuyorm cnku etrafimda 4 yasinda olup cocugun kafasina bardak firlatip kanatani gordum. Cok hassas konular...
canim bunlar ince konular. Bazen gercekten ailede duzen olmadigi icin cocuklar siddet uyguluyo etrafina ama bak yukarda da anlattim bizde yuksek ses bagrma bile yok ama biri kizima vurunca oda vuruyo benmi ogrettim hayir kendi karsilik veriyo. Ama biraz bilinclendigin de karsilik dahi vermesini istemem korumasi yeterli.
Ama biri de vurunca insan cidden uzuluyo.
Yorumlamadan gecemedim

Kızlar selam yıllık izne çıkıyorum yarın. 15 gün yokum ben. Liste işini nasıl yapalım

Bildirim yapamayacaksan izne ayırabiliriz canım?

Ay ne bileyim ben de sandım ki oradaydınız sonra mahsur falan kaldınız bdvde öyle konular vardı insanın aklına geliyor iyi olmanıza sevindim kaptanım

Ben de onu diyorum zaten kaptanım saldırmasın ama kendini korumayı da bilsin

Arkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız

Merhaba KUBAR hoş geldin
Kilo hedefi yazmayı gösterecektim ancak gelene kadar bulmuşsun sanırım
İlk sayfada bazı kurallarımız var yarışmaya katılmak için onları okursan ve o kurallara hep beraber uyarsak sağlıklı bir şekilde kilo vereceğimize eminim
Diğer arkadaşlar da sabah olunca selamlarlar seni eminim aramıza hoş geldin, kalıcı olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…