- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.621
Öğrenir kuzum küçük daha farkında değildir o şimdiEvet canim ben guzel yetistirdim diye düşünüyorum çocuğumu bide kendini korumayi ogrense cok iyi olacak
Bugün et yedim benÇok fasulye de gaz tutar diye biliyorum
Aynen sporu da salladıysan ondan da gitmemiş olabilir
Bu akşam yarım saatlik bir şey koy şöyle bir 200-300 yak mesela
Senin çayın kokusu yetiyor bana sanırım artık hazırladım daha içmeden işe yaradı
En azından üstünden itip höst dese yeter bir daha cesaret edemez kimse de yanaşmaya ama öbür türlü o da kavgaya karışmış olur pata küte girişirse
Kız çocuklarına dövüş sanatı öğretilmesi taraftarıyım unuttum hangi şehirdeydi ama bir yerde adamın biri gece takip ederken boksör bir kız dönüp bir yumruk vurmuştu ay ne eğlenmiştim o habereoh olsun
Kriz yapmaya yetecek kilo yok bacım bizde biz hep planlı
Ekmek dışında güzel olmuş 14 te yemissin ekmek zatenSabah 9
1 activia - 101
10 fındık - 88
Toplam: 189
Saat 14.00
Kaşarlı, hindi füme salamlı, domatesli tost - 283
Saat 16
1 avuç tropical kuru meyve + 1 avuç karışık çerez - 200 (??)
Saat 18
5 yk kaşığı semizotu - 40
1 kase çorba - 85
1 kase salata - 10
Yarım su bardağı yoğurt - 50
1 dilim ekmek - 75
Toplam: 260
Saat 21
1 bardak süt - 46
Gün toplam: 978
Sürekli eşimi beni birileri ile kiyasliyor birde çocuk konusuna takmış olmuyorsa ben napayım dimi anlamıyor herkesin önünde tembel bunlar diyor psikilojim yıkılmış görmüyor önceden susuyordum şimdi cvb veriyorum olay büyüyor olan yine bana
Bugün et yedim bendemekki sıkılmamışım daha fasulye yemem bu hafta artık bamya yapacam yarına öbür günler çorba ile gecisriririm
Ekmek dışında güzel olmuş 14 te yemissin ekmek zaten
Yok kuzum anlamıyor anne ya herşey diyebilitmiş... bende konuşmuyorum artık küs değilim ama konuşmuyorum da ..Bence bir kez şöyle düzgün bir cevap ver uzatma o cevap yetsin yani ona
Uzatırsan kavga olur
Etten sıkılınmıyor da yumurta işleri bozuyor
Bence de ben o kadar gün fasulye yesem şiş dolaşırım
Ay çok özlemişim tostu ya
Neden daha önce düşünemedim onu bilmiyorum
Çok güzel oluyor sucuklu yesem çok mu kaçar acaba
Ellerine sağlık kuzumVe Ütü bittiiii çok sevincliyim şu an
Yok kuzum anlamıyor anne ya herşey diyebilitmiş... bende konuşmuyorum artık küs değilim ama konuşmuyorum da ..
Bende çok özlemişim tostu dün salam ve kaşar li yaptık eşimle tadına doyum olmadı ama yumurta kadar tok tutmadı beni...
Fasulyeyi bir dün akşam ve bugün öğlen yedim
Sucuklu olur neden olmasın ki kuzum kalori değerine bak ona göre ayarla menünü
Ben 1 hafta yemedim sadece4 ince dilim atarsam içine 350 kaloriye çıkıyor
Bir öğünlük yenebilir tabi
Ben de babama öyle yapıyorum heğ heğ diyorum genelde ya da onu boşver de baba şu şöyle şöyle deyip lafı değiştiriyorum
Bir yerden sonra sallamıyorsun ya alışıyorsun tarzına
Beni çok tok tutuyor tost ya belki özlediğimdendir 2 ay olmuştu malum
Az yiyince de depo yapıyor heh aslında en güzeli 1200 civarı + spor
Ya da kilo korumak için biraz daha yukarısı tabi kalori
Kilo korurken 2200e kadar çıkabilirmişim o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Tabi her gün spor yaparsam bu
Gerçi normal yemek yiyince 2200ü dolduramazsın ya abur cuburla hep böyle kalori alıyoruz biz
Biz deSchonerDuft ile bu hafta 69a düşeceğiz
Evet canım yakınlarmış egede deprem olan yere sanırım
Yani öyle yazmış sonra bir şey yazmayınca merak ettim ben de @ParteMoralll
Ay bende merak ettim napio acaba @ParteMoralll
kizlaaar yaa allah siiizziiiii.Parte tatil dönüşü yerleşme telâşında olabilir @ParteMoralll ..
Ya benim 69 yalan olcak diye korkuyorum anlamadığım sebebten şişlik var wc yok napcam bilmiyorum çay işe yaramadı.....aksam süt içip uyucam
Canim bazi cocuklar gercekten de cok asiri siddetli tepkiler veriyor.Ayy misafirim var demistim ya onunda kızı var benim kizdan 1 yas küçük falan yaa anlamıyorum milletin cocugu pirana gibi ya istedigi olmayinca hemen vuruyo ciziyo falan benim kiz hic bilmez oyle kavga dövüş vuruyum yitiyim hic bilmez şiddet türü seyleri bu ara hangi cocukla arkadas olmaya kalksa bi siddet goruyo
Ben mi yanlış yaptim acaba kavga etmeyi mi ogretmeliydim o boyle üzülünce ben cok kötü oluyorum
canim bunlar ince konular. Bazen gercekten ailede duzen olmadigi icin cocuklar siddet uyguluyo etrafina ama bak yukarda da anlattim bizde yuksek ses bagrma bile yok ama biri kizima vurunca oda vuruyo benmi ogrettim hayir kendi karsilik veriyo. Ama biraz bilinclendigin de karsilik dahi vermesini istemem korumasi yeterli.Sen hangi günler sapıtıyon normalde ben pazar diye planlıyorum hep o günü
Yok daha neler hatırlarsın tabii ki yesen kuzum
Ben de bu akşam bir şey yememeyi düşünüyorum atıştırmalık belki sadece süt içerim çok acıkırsam ama onun yerine akşam yemeğini sağlam yemek düşüncesindeyim 6 gibi
Sen yine elinden geleni yap o şişlik elbet inecek o arada verdiğin kilolar sana kar kalır hele cumaya iner bence tatlı tuzlu yedik ya ondan da olur
Ben bir 60a düşeyim de gerisini çok zorlamıcam yani yavaş yavaş haftada 100-200 gram da olur
Evden kaçacaktın işte sen de
Hayır kendini savunabiliyorsa doğru olanı yapıyor
Ama günümüz anne babalarında gördüğüm genelde çocuklarını şımarttıkları, en mükemmel, en doğru, hiç yanlış yapmayan kendi çocukları gibi davranıyorlar.
Özellikle konu öğretmenler ve diğer çocuklar olduğunda.
Hatta aklım almıyor bir çocuk anne babasına el kaldırmaya nasıl cesaret edebilir, bir anne baba bunu nasıl öğretmez
Bir canlıya zarar vermemeyi bilmesi çok önemli
Kızlar selam yıllık izne çıkıyorum yarın. 15 gün yokum ben. Liste işini nasıl yapalım
kizlaaar yaa allah siiizziiiii.
Onceki gun ki yazilar gitti alintilar vs kbkmayin onlara yazamadim.
Persembe otelden ciks yaptim ama aydin izmir manisa fln gezdim gecede eve yola ciktik ben fethiyeydim ya bilerek sitem ettimm niye merak etmediniz diye. Yoksa ben yoldaydim depreme yakalanmadim yani.
Ama ogun esim bodruma gidelimmi 1 gun kaliriz demisti yok demistim iyi ki gitmemism.
Cuma sabahi geldik zaten ogun yorgundum. Cumartesi yurtdisindan kuzen gelmisti onlaydik. Bugunde piknige gittik. Simdi evdeyimmmmm..
Canim bazi cocuklar gercekten de cok asiri siddetli tepkiler veriyor.
Kizin da savunsun kendini illa vurarak falan degil tabi ki ama ezilmesin okulda cok uzulursunuz.
Mesela benim kiz cocuklara deli oluyo nerde cocuk gorsek hemen kosar oynamak ister sarilir oper kardiss diye bagriyo yani bayiliyo. Ama mesela gecen havuzda erkek cocugu vardi kizimdan 1 yas buyuk kizim oynamaya calisiyodu cocuk bi vurdu bu sefer bizimkide ona vurdu. Hemen kostuk kizim napiyosun kardese vurulurmu falan dedim o cocugun annesi de oglunu ikaz etti ama ne yapabilirdik ki cocuk bunlar sonucta.
Ya da bazen bisey oluyo cok kucuk paydak giden bebekkse severken itiyo bisey oluyo ozur dile kardese oyle yapma diyorum opuyo hemen ama bunlar tatilde gelisti. Mesela normalde oyle vurma zarar verme seyi yoktu biri bisey yapinca hemen buda yapistiriyo
Iyi mi kotumu bilmem ama ben zarar vermemesi gerektigini soyluyorum ki kizim daha kucuk yani 5 yasinda olsa bilincinde olurdu.
Bugun de cocuklarla oynamak icn oluyo resmen uzaktan izliyoruz. Buyuk 5 6 yaslarinda cocuk elinde kraker var mesela kizim almaya calisiyo bu kaciyi kizimi ittiriyo bildigin. Gel diyorum gelmiyo sonds cocuk kizimi baya guclu ittirdi geriye dogru bizimki de karsilik verdi
Bu konularda suan sadece ikaz ediyorum elden bisey gelmiyo. Ama ben cok byuk sorun olarak gormuyorm cnku etrafimda 4 yasinda olup cocugun kafasina bardak firlatip kanatani gordum. Cok hassas konular...
canim bunlar ince konular. Bazen gercekten ailede duzen olmadigi icin cocuklar siddet uyguluyo etrafina ama bak yukarda da anlattim bizde yuksek ses bagrma bile yok ama biri kizima vurunca oda vuruyo benmi ogrettim hayir kendi karsilik veriyo. Ama biraz bilinclendigin de karsilik dahi vermesini istemem korumasi yeterli.
Ama biri de vurunca insan cidden uzuluyo.
Yorumlamadan gecemedim
Arkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?