Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Arkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız

Kendimden de bahsedeyim
Ben namı diğer vanilya
Çalışmıyorum ama hayırlısıyla yüksek lisansa başlayacağım eylülde
Yuvarlak hesap 80den 70e düştüm 2 ay içerisinde
Spor çok severim bir de çok hırslıyımdır

Son düzenleme:
Artık doğamla kavga etmekten vazgeçtim, uyku tutmuyor geceleri napayım

Siz sabah beklemeyin, erken yazmak isteyen olursa diye böyle sabaha karşı atayım dedim listeleri

Son düzenleme:
Boyum
Cokk teşekkür ederim umarım devamlı olur dediginiz gibi .benim çok farklı bir alanı m var burada dile getirmek istemiyorum kendinden bahsettigin içind e tessekkurler memnun oldum . Ben evliyim 2 yıl oldu ve çok fazla kilo alınca bu takıma girmek müstehak oldu.bu arada 2 ayda 10 kilo kadar vermen muazzam bi olay Allah nazardan saklasın:)umarım bende veririm haftalık hedefler kısmına benide yazacakmısın.?

Senin de düzenli beslenme ve sporla 2 ayda kurtulman işten bile değil çok rahat gider yaz sonuna eski haline dönersin

Herkes kilo almış bu hafta

Ya da hedefe ulaşamamış, ilk rakam başlangıç kiloları ve ikinci rakam ulaşmak istedikleri kilo bir sonraki ise ulaşılan kilo

Aa benim ismimde var yeni gördüm bi haftada nekadar verebileceğimi bilmiyorum ki oraya 67 yazsan mı :)

Haftada 1 kilo bence çok makul
Şimdilerde bacaklarım sakatlandı yoksa 1den fazla hedefliyorum ama

Allah şifalar versin çok geçmiş olsun umarım toparlarsın maşallah dedim ama nazar çoktan değmiş umarım eski halime dönerim haftaya 67 olmak bana hoş geliyor ama kimbilir belki daha fazla veririm

Allah şifalar versin çok geçmiş olsun umarım toparlarsın maşallah dedim ama nazar çoktan değmiş umarım eski halime dönerim haftaya 67 olmak bana hoş geliyor ama kimbilir belki daha fazla veririm

Eksik olma canım sağ ol daha iyiyim ilk haline göre
67 yazıyorum o zaman
Hedefe 1 kilo daha yaklaşmış olacaksın bu cuma
İlk sayfayı okudun değil mi kuzum o kurallara 2 hafta uyduğun ve ekside olduğun sürece takıma giriyorsun

Evet okudum inşallah olur unutsamda bildirimler hatırlatıyor Allahın izniyle umarım aksatmam bu kuralları

Evet insallah 67 .Evde esimin spor aletleri var dumbell gibi agirliklar benimde koşu bandı m var onlarla muhakkak spor yapmadan rahat bırakmıyorum kendimi yoksa vicdan azabı çekiyorum

Seni 2-3 aya mezun edeceğiz bu hırsla sporla
Ay aynı ben de öyleyim ben bekarım ama spor yapmayınca içim rahat etmiyor
Şimdi kalkamıyorum ya sandalyeden spor yapıyorum ağırlıkla

Evet okudum inşallah olur unutsamda bildirimler hatırlatıyor Allahın izniyle umarım aksatmam bu kuralları

Aksatmazsın canım zaten kilo vermek için burada takılan herkes için kolay şeyler

Cumaya 4 gün var ama ödem felan atarak veririm Allahın izniyle degilmi nasıl olsa ilk hafta

Yeni başladıysan ilk birkaç kilo çok kolay gidiyor ödemle evet
Sen neden uyumadın bu saatte bakalım uyku mu tutmadı

Aslında spor yapmayı sevenlerden değilim ama eşim yapinca ben yapmayınca biraz kendimi değişik ezik hissediyorum o yapinca mecbur hissediyorum kendimi bide ece atmaca yi bilmiyorum duydunuzmu kadın kendi azmiyle ameliyat olmadan spor yaparak 40 kilo vermiş o beni çok motive etti öyle şeyler izleyerek spora heveslendim yaklaşık 2 aydır herhafta mutlaka 4 5 gün yapıyorum. Uykumun gelmeme sebebi de benim hatam buraya takildim uykum kaçtı sabah ezanı okunur birazdan eşim beni uyanık görünce ne dice m bilmiyorum ve yarın saat dokuzda ayakta olmam lazım gram uykuda yok

Al benden de o kadar ama ben çalışmıyorum ya uyurum öğlene kadar ama kızlar erken geliyorlar hafta içi topic i açarlar Ben gece uyumayı beceremiyorum pek zaten
Tabii ki ameliyata gerek yok canım zaten 10 kilo bir fazlan var onu günlük yarım saat bile yapsan çok rahat verirsin 2-3 ayda takımda 20den fazla kilo verenler de var
Son 2 aydır da baya vermişsindir sen şimdi kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…