- 17 Nisan 2017
- 335
- 552
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.661
Gece uykusu nın kilo vermeye çok buyuk faydası varmış bir araştır istersen leptin hormonu filan duymuşsundur mutlaka..ben malesef iki ayda 1 kilo verdim 69 dum şimdide 68 im çok çabuk kilo alabiliyorum ama yemeğine hiç dikkat etmedi m hep yedim habire..diyet ve sporla inşallah başladım bugün.Al benden de o kadar ama ben çalışmıyorum ya uyurum öğlene kadar ama kızlar erken geliyorlar hafta içi topic i açarlarBen gece uyumayı beceremiyorum pek zaten
Tabii ki ameliyata gerek yok canım zaten 10 kilo bir fazlan var onu günlük yarım saat bile yapsan çok rahat verirsin 2-3 ayda takımda 20den fazla kilo verenler de var
Son 2 aydır da baya vermişsindir sen şimdi kilo
Hoş geldin kuba aramıza 2 kilo var burda beraberce zayıflarız beslenme şeklin nasılGece uykusu nın kilo vermeye çok buyuk faydası varmış bir araştır istersen leptin hormonu filan duymuşsundur mutlaka..ben malesef iki ayda 1 kilo verdim 69 dum şimdide 68 im çok çabuk kilo alabiliyorum ama yemeğine hiç dikkat etmedi m hep yedim habire..diyet ve sporla inşallah başladım bugün.
Meraba bu arada
hoşgeldin canııımArkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız
Bebegimmm evinde msn artik şükür sağsalim geldinizkizlaaar yaa allah siiizziiiii.
Onceki gun ki yazilar gitti alintilar vs kbkmayin onlara yazamadim.
Persembe otelden ciks yaptim ama aydin izmir manisa fln gezdim gecede eve yola ciktik ben fethiyeydim ya bilerek sitem ettimm niye merak etmediniz diye. Yoksa ben yoldaydim depreme yakalanmadim yani.
Ama ogun esim bodruma gidelimmi 1 gun kaliriz demisti yok demistim iyi ki gitmemism.
Cuma sabahi geldik zaten ogun yorgundum. Cumartesi yurtdisindan kuzen gelmisti onlaydik. Bugunde piknige gittik. Simdi evdeyimmmmm..
Ben bu aralar cok yasıyorum bu sorunu kizim karşılık vermiyo ve aglamiyoda sadece yanima geliyo yada karsindaki cocuga neden böyle yapiyosun diyo oynayalim diyo ne bilimm boyle olunca cok ezilicekmis gibi geliyo zarar verene karşılık verse daha mi iyi acaba diyorumCanim bazi cocuklar gercekten de cok asiri siddetli tepkiler veriyor.
Kizin da savunsun kendini illa vurarak falan degil tabi ki ama ezilmesin okulda cok uzulursunuz.
Mesela benim kiz cocuklara deli oluyo nerde cocuk gorsek hemen kosar oynamak ister sarilir oper kardiss diye bagriyo yani bayiliyo. Ama mesela gecen havuzda erkek cocugu vardi kizimdan 1 yas buyuk kizim oynamaya calisiyodu cocuk bi vurdu bu sefer bizimkide ona vurdu. Hemen kostuk kizim napiyosun kardese vurulurmu falan dedim o cocugun annesi de oglunu ikaz etti ama ne yapabilirdik ki cocuk bunlar sonucta.
Ya da bazen bisey oluyo cok kucuk paydak giden bebekkse severken itiyo bisey oluyo ozur dile kardese oyle yapma diyorum opuyo hemen ama bunlar tatilde gelisti. Mesela normalde oyle vurma zarar verme seyi yoktu biri bisey yapinca hemen buda yapistiriyo
Iyi mi kotumu bilmem ama ben zarar vermemesi gerektigini soyluyorum ki kizim daha kucuk yani 5 yasinda olsa bilincinde olurdu.
Bugun de cocuklarla oynamak icn oluyo resmen uzaktan izliyoruz. Buyuk 5 6 yaslarinda cocuk elinde kraker var mesela kizim almaya calisiyo bu kaciyi kizimi ittiriyo bildigin. Gel diyorum gelmiyo sonds cocuk kizimi baya guclu ittirdi geriye dogru bizimki de karsilik verdi
Bu konularda suan sadece ikaz ediyorum elden bisey gelmiyo. Ama ben cok byuk sorun olarak gormuyorm cnku etrafimda 4 yasinda olup cocugun kafasina bardak firlatip kanatani gordum. Cok hassas konular...
canim bunlar ince konular. Bazen gercekten ailede duzen olmadigi icin cocuklar siddet uyguluyo etrafina ama bak yukarda da anlattim bizde yuksek ses bagrma bile yok ama biri kizima vurunca oda vuruyo benmi ogrettim hayir kendi karsilik veriyo. Ama biraz bilinclendigin de karsilik dahi vermesini istemem korumasi yeterli.
Ama biri de vurunca insan cidden uzuluyo.
Yorumlamadan gecemedim
tabikide tatlııım hoşgeldiinnArkadaşlar ben de katılabilir miyim
dimik 52Günaydın kızlar
Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.8
***haftalık hedefler***(14.07-21.07)
@poncikbirgelincik :58.6=>56,9 => 58,4
senad :59.6=>59 => 59.3
Buki_89 :68,9=>68 => 68,8
@Vanillav : 70.7=> 69.7 => 70.5
Yuzlesmegunu : 86.7=> 84.7 => 87.4
SchonerDuft 71.8=>71 =>70.6
kaptinn :54.9=>53.9 => 55.6
SekerPancarii : 53.4=>52.9 => 53.4
Bu hafta denetim hariç herkes tohat yedi durumumuz hiç iç açıcı değil bu hafta düzelmeliyiz
bencede cuma 52 nettt kesin olursun bu gazlaAyhhh sonundahemen üstüne düşüp assagi inmeliyim
Merhaba canim hoşgeldin takimimizaArkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız
Ağır daşım ben biliyonbencede cuma 52 nettt kesin olursun bu gazla
az da spr yaptın mı daşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?