Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gece uykusu nın kilo vermeye çok buyuk faydası varmış bir araştır istersen leptin hormonu filan duymuşsundur mutlaka..ben malesef iki ayda 1 kilo verdim 69 dum şimdide 68 im çok çabuk kilo alabiliyorum ama yemeğine hiç dikkat etmedi m hep yedim habire..diyet ve sporla inşallah başladım bugün.

Hoş geldin kuba aramıza 2 kilo var burda beraberce zayıflarız beslenme şeklin nasıl

Arkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız
hoşgeldin canııım :)) kilo verdikce kendini cok daha iyi hissediceksin emin olabilirsin
evliymişsin evlenirken kaç kiloydun ?
bende 93 lüyüm nişanlıyım 55 kiloyum

Bebegimmm evinde msn artik şükür sağsalim geldiniz

Ben bu aralar cok yasıyorum bu sorunu kizim karşılık vermiyo ve aglamiyoda sadece yanima geliyo yada karsindaki cocuga neden böyle yapiyosun diyo oynayalim diyo ne bilimm boyle olunca cok ezilicekmis gibi geliyo zarar verene karşılık verse daha mi iyi acaba diyorum

Arkadaşlar 93 lüyüm kilom 68 hedefim 58 çok rahatsız olmaya başladım etrafımdaki insanlar bana değişik bakıyorlar kendimi kötü hissediyorum umarım bu grupta beraber zayıflarız
Merhaba canim hoşgeldin takimimiza hep beraber kurtulcaz kilolardan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…