- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #219.681
yavaş yavaş olsun bi anda inince hemen geri gelyio zati denedik gördükAğır daşım ben biliyonayy inşallah sapıtmam da iner kilom 52.3 falan olsam yeter bu hafta sonra cok zorlayinca bi haller olaayii
Aynen haftada 500 gr versem yeteryavaş yavaş olsun bi anda inince hemen geri gelyio zati denedik gördük
Supppeercuma:55.6
pazartesi54.7
fark:0,9
dün yemek yemeye pek vaktim olmadı ondan galiba
Aynen haftada 500 gr versem yeteryeterki her hafta gitsin
Beni beğeniyi@ParteMoralll bebeğim geldi
Hee ilk hafta gibi coşup sonra vermemektense gr gr gitsin 300 400 e de raziyim500de az değil kuzu 1 aya 50 e düşüyon
denicem kuzum bugün diyet menü yapabilcem mi bakayımSupppeervermisken az yemeye devam et 53e in beby
he benide beğeniyiBeni beğeniyi
bana herkes kilo verdin diyoHee ilk hafta gibi coşup sonra vermemektense gr gr gitsin 300 400 e de raziyim
Az az yi ne yirsendenicem kuzum bugün diyet menü yapabilcem mi bakayım
Hee hoslaniyi bencedehe benide beğeniyib,zden hoşlanıyo zaar
bana herkes kilo verdin diyoyok aldım diyorum hayır inceldin sen verdin baya diyolar bunu diyenlerde beni 53,5 le gören insanlar
ayy yoook canimmmmmm pardon merak ettirdiysem azcik naz yapiyim dedim :)Bildirim yapamayacaksan izne ayırabiliriz canım?
Ay ne bileyim ben de sandım ki oradaydınız sonra mahsur falan kaldınız bdvde öyle konular vardı insanın aklına geliyor iyi olmanıza sevindim kaptanım
Ben de onu diyorum zaten kaptanım saldırmasın ama kendini korumayı da bilsin
:) cok sukur canm hala yorgunlk var ustumde sabah zor kalktim. Ikigundur disardayim gene yorgunlugu atamadm.Bebegimmm evinde msn artik şükür sağsalim geldiniz
yok canim vurmasin ama tepki verebilir mesela bir buyugune soyleyebilir. Okulda ogretmenine soyler.Ben bu aralar cok yasıyorum bu sorunu kizim karşılık vermiyo ve aglamiyoda sadece yanima geliyo yada karsindaki cocuga neden böyle yapiyosun diyo oynayalim diyo ne bilimm boyle olunca cok ezilicekmis gibi geliyo zarar verene karşılık verse daha mi iyi acaba diyorum
tam adamına didinAz az yi ne yirsen
2kilo ödemHee hoslaniyi bencede
Kilo oturunca insan inceliyo ama ondan belkimdeodem onlar odem sen 53 sün hala
@ParteMoralll bebeğim geldi
Evet seni begeniyimmBeni beğeniyi
he benide beğeniyib,zden hoşlanıyo zaar
Hoslaniyorummmm tabisi
bana herkes kilo verdin diyoyok aldım diyorum hayır inceldin sen verdin baya diyolar bunu diyenlerde beni 53,5 le gören insanlar
Bir haftaya anca gider o yorgunluk bebegim ozlemissindir eviniayy yoook canimmmmmm pardon merak ettirdiysem azcik naz yapiyim dedim :)
:) cok sukur canm hala yorgunlk var ustumde sabah zor kalktim. Ikigundur disardayim gene yorgunlugu atamadm.
yok canim vurmasin ama tepki verebilir mesela bir buyugune soyleyebilir. Okulda ogretmenine soyler.
Ama vuruldugunda susup oturursa ezilir karsilik olarak sesli tepki verebilir. Cocuklar arasinda oluyo istee..
ya tebrik ederim seni nasıl hallettin ben halen artıGünaydın kızlar
Cuma kilom: 53.4
Guncel kilom: 52.8
Beni en coh beniigeldim ben geldimmmm
Evet seni begeniyimm
hoş geldin zerdecal hedef kilon ?Adım Tuğba
Yaş 29
Evli
Kilo 81.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?