- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.021
Sabahtir yaptiklari cok olduHelal helall da didi mi yirim o civcivi
Suan ben cinnetSabahtir yaptiklari cok oldudua etsin anasi sabirli
Mor ruj vardi onu yatak odasi halisina bulamis cikmiyo koslada doktm cikmiyoeller ayaklar ust bas rujjjjj komple gitmis zaten.
sonra foto makinasi vardi djital onu kurcalams simsiyah olmus elleri yuzu
Sadece ruj da nye yaptin dedm normal sekilde sordum sonra ellerini yikadim gitmis yatak odasina diyoki yaaptinnnn yaaa
dalga geciyo benlecok komiccc gercekten
Kiz vallahi hic bisey demedim neden yaptin hafif ikaz eder gibiSuan ben cinnetben harbiden cinnetttt ruja ayri cinnet haliya apayri cinnet
Valla denıcem cnmYook be canimm paylas bisey olmazzz ben cok severim bezelyepis bogazliligimdan yani :)
Mantarli cok guzel oluyo hatta benim yaptigim sultan kebabi oluyo :) en son kekik atiyorum imhhhh yemede yaninda yat
Kizim 27 aylik olcak ayin sonunda.:) senin ki kac yasinda
Hosgeldın cnmKızlar şimd ben yeni geldim ya cuma bildirim yapacak mıyım güncel kilom bu sabah 70.6 çıktı
Masallah allah bagislasin kuzucuklariniValla denıcem cnm
Bnm oğlusum 32 aylık
Kasım 2014 Doğumlu :)
Senın kızında küçücükmüş oyyy
Eveet cuma gunu aday listesinde bildirim yapacaksin.Kızlar şimd ben yeni geldim ya cuma bildirim yapacak mıyım güncel kilom bu sabah 70.6 çıktı
Dereye at kendini
Birazcık spor yapıp geldim :-D
aa listeye girdin mi pkei eğer girdiysen diskalifiye listesinde adın vardr ve yarışamam durumun var kontrol eder haber veririrz sanaaaAçıkçası yarışmadım katıldım ama pek devam edemedim ama bu sefer kararlıyım aslındaokuyorum evet Ne güzel
yumurta patates tereyağı in diğerleri aaaaauuuuuttttDoğal olarak D vitamini bulunan besinler ise şu şekildedir:
diyetisyenin neden ton balığı verdiğini anladım şimdi d vitamini içeriyor
- Peynir
- Tereyağı
- Yağlı balıklar
- Ton balığı
- Somon
- Uskumru
- İstiridye
- Balık yağı
- Yumurta
- Patates
taaammmmKiskanma spor yap
aynen tatlım cumaları sizinde lsiteniz oluyo(aday listesi) orda bildirim yapıyosunuzKızlar şimd ben yeni geldim ya cuma bildirim yapacak mıyım güncel kilom bu sabah 70.6 çıktı
aa cok sevindim cnm baya vermişsiiinnnmerhabalar kızlar nasılsınız.?? Diyetler nasıl gidiyor?? Ben 55.8'e düştüm ve sizlerle paylaşmak istedim. 54'e düşünce gruba geri dönmeyi planlıyorum bakalım :)))
Kahve icerken findik yedimm bogazimda kaldi resmenoksuruyorum kizim da ufacik koluyla sirtima vuruyo
Halaaa cigeerim yaniyo sankikimin gozu kaldii
yukarı bak yukarı aa bak kuş geçiyo
unutmuşun demke kahve fındık keyfi yapmayı ondan olmşturyooosam hiç gözüm kalmadı bende kahve yanında bitter yidimdi
Bağışıklık kazandım
d vitamini çok önemli benim için o da kısmen güneşten alınıyor gıda da çok az var d vitamini geçen bakmıştım ciğerde çok onu da yiyemiyorum
Seyyy bu aday lıstelerı ve dıskalıfıye lıstelerı neredeaa listeye girdin mi pkei eğer girdiysen diskalifiye listesinde adın vardr ve yarışamam durumun var kontrol eder haber veririrz sanaaaVelvette
yumurta patates tereyağı in diğerleri aaaaauuuuuttttD
taaammmm
aynen tatlım cumaları sizinde lsiteniz oluyo(aday listesi) orda bildirim yapıyosunuzve günlük menüleride unutma paylaşımında cok olsn ki sonra listeye almaz kaptan
aa cok sevindim cnm baya vermişsiiinnn
Selam kızlar gruba katılabilir miyim ben de
rabbim hepimize nasip etsinnnn ens evmediğimiz şeyleri bile yeriz onlar için
gidiyorum ben akdeniz eay orası da sıcaktır yaylaya cıkaym bende serin serin dere de var hem
hoşgeldin canıııım :) tabikide tanıt kendini bizeve ilk sayfa kurallarını oku sonrasında Velvette kaptanımız yardımcı olur sana
Birazcık spor yapıp geldim :-D
Sabahtir yaptiklari cok oldudua etsin anasi sabirli
Mor ruj vardi onu yatak odasi halisina bulamis cikmiyo koslada doktm cikmiyoeller ayaklar ust bas rujjjjj komple gitmis zaten.
sonra foto makinasi vardi djital onu kurcalams simsiyah olmus elleri yuzu
Sadece ruj da nye yaptin dedm normal sekilde sordum sonra ellerini yikadim gitmis yatak odasina diyoki yaaptinnnn yaaa
dalga geciyo benlecok komiccc gercekten
merhabalar kızlar nasılsınız.?? Diyetler nasıl gidiyor?? Ben 55.8'e düştüm ve sizlerle paylaşmak istedim. 54'e düşünce gruba geri dönmeyi planlıyorum bakalım :)))
Womanlog dıye adet takıp edılen program cnmMerhaba hoş geldin tabii ki katılabilirsin ama daha önce yarıştım demişsinkaptinn ın dediği gibi bir diskalifiye durumun var mı veya hangi etapta ayrıldın onu bir kontrol etmem lazım
Git git sen de git herkes tatile gitsin biz burada büroları arar dururuz @denetim le
Spor olarak ne yapıyorsun canım?
Ay bence çok komik
Ben de çok severdim annemin rujlarını farlarını bulamayı ben bi de tatlarına bakmayı seviyordum ahahah
Merhaba hoş geldin, bekleriz :)
Dur buna da salça olayım ben
Nasıl yaptın bunu ben de isterim
Seyyy bu aday lıstelerı ve dıskalıfıye lıstelerı nerede
Womanlog dıye adet takıp edılen program cnm
Senelerdir kullanırım
Gunluk olarak agırlık yazılabılıyor
Oda ıstatıstıl tutuyor
Adım sayan guzel program bılıyomusınuz
yildizlariyakalamak
Canım senin takım geçmişini kontrol ettim sanırım daha önce 4. ve 9. takıma girmek istemişsin ama listeye girmemişsin doğru mudur
he yidim ama bitterdi 1 karecik minicikBenim kalmış olabilir gecedir kahve sayıklıyordum
Bir de utanmadan itiraf ediyor
Bana da öğret ya valla gerçi sen çok içli dışlısın galiba bürokrasi işleriyle sürekli muhatttapsın normaldir
Ben başka bir insana dönüşüp geirliyorum
Ne gerek var ciğere güneşe çık işte
Ama cam arkasından olmaz direkt temas etmesi lazım cam filtreliyormuş
bak seeennnn
Seyyy bu aday lıstelerı ve dıskalıfıye lıstelerı nerede
ben ekimde gitcem sen göremicen bile bnm tatile gittiğimiMerhaba hoş geldin tabii ki katılabilirsin ama daha önce yarıştım demişsinkaptinn ın dediği gibi bir diskalifiye durumun var mı veya hangi etapta ayrıldın onu bir kontrol etmem lazım
Git git sen de git herkes tatile gitsin biz burada büroları arar dururuz @denetim le
Spor olarak ne yapıyorsun canım?
Ay bence çok komik
Ben de çok severdim annemin rujlarını farlarını bulamayı ben bi de tatlarına bakmayı seviyordum ahahah
Merhaba hoş geldin, bekleriz :)
Dur buna da salça olayım ben
Nasıl yaptın bunu ben de isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?