Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Helal helall da didi mi yirim o civcivi
Sabahtir yaptiklari cok oldu dua etsin anasi sabirli

Mor ruj vardi onu yatak odasi halisina bulamis cikmiyo koslada doktm cikmiyo eller ayaklar ust bas rujjjjj komple gitmis zaten.
sonra foto makinasi vardi djital onu kurcalams simsiyah olmus elleri yuzu
Sadece ruj da nye yaptin dedm normal sekilde sordum sonra ellerini yikadim gitmis yatak odasina diyoki yaaptinnnn yaaa
dalga geciyo benle cok komiccc gercekten

Suan ben cinnet ben harbiden cinnetttt ruja ayri cinnet haliya apayri cinnet

Suan ben cinnet ben harbiden cinnetttt ruja ayri cinnet haliya apayri cinnet
Kiz vallahi hic bisey demedim neden yaptin hafif ikaz eder gibi ne biliyim ama hali oyle olmayaydi neyse yollarim yikasinlar cikar elbet rujjj seyimi bilirsin ama napalim giden ruj olsun. Otel de cok sevdigim koyu mat bordo rujum vardi onu yapti dolaplara yedirmis bide onlari sildim orda. Bi anlik boslukta gitti rujummmmmmmm

Mac dan bir ruj hahettimm bence

Valla denıcem cnm
Bnm oğlusum 32 aylık
Kasım 2014 Doğumlu :)
Senın kızında küçücükmüş oyyy

merhabalar kızlar nasılsınız.?? Diyetler nasıl gidiyor?? Ben 55.8'e düştüm ve sizlerle paylaşmak istedim. 54'e düşünce gruba geri dönmeyi planlıyorum bakalım :)))

Dereye at kendini

Birazcık spor yapıp geldim :-D

Açıkçası yarışmadım katıldım ama pek devam edemedim ama bu sefer kararlıyım aslında okuyorum evet Ne güzel
aa listeye girdin mi pkei eğer girdiysen diskalifiye listesinde adın vardr ve yarışamam durumun var kontrol eder haber veririrz sanaaa Velvette
yumurta patates tereyağı in diğerleri aaaaauuuuutttt D
Kiskanma spor yap
taaammmm

Kızlar şimd ben yeni geldim ya cuma bildirim yapacak mıyım güncel kilom bu sabah 70.6 çıktı
aynen tatlım cumaları sizinde lsiteniz oluyo(aday listesi) orda bildirim yapıyosunuz ve günlük menüleride unutma paylaşımında cok olsn ki sonra listeye almaz kaptan

merhabalar kızlar nasılsınız.?? Diyetler nasıl gidiyor?? Ben 55.8'e düştüm ve sizlerle paylaşmak istedim. 54'e düşünce gruba geri dönmeyi planlıyorum bakalım :)))
aa cok sevindim cnm baya vermişsiiinnn

Kahve icerken findik yedimm bogazimda kaldi resmen oksuruyorum kizim da ufacik koluyla sirtima vuruyo

Halaaa cigeerim yaniyo sanki kimin gozu kaldii

Benim kalmış olabilir gecedir kahve sayıklıyordum

yukarı bak yukarı aa bak kuş geçiyo
unutmuşun demke kahve fındık keyfi yapmayı ondan olmştur yooosam hiç gözüm kalmadı bende kahve yanında bitter yidimdi

Bir de utanmadan itiraf ediyor

Bağışıklık kazandım

Bana da öğret ya valla gerçi sen çok içli dışlısın galiba bürokrasi işleriyle sürekli muhatttapsın normaldir
Ben başka bir insana dönüşüp geirliyorum

d vitamini çok önemli benim için o da kısmen güneşten alınıyor gıda da çok az var d vitamini geçen bakmıştım ciğerde çok onu da yiyemiyorum

Ne gerek var ciğere güneşe çık işte
Ama cam arkasından olmaz direkt temas etmesi lazım cam filtreliyormuş

Seyyy bu aday lıstelerı ve dıskalıfıye lıstelerı nerede

Selam kızlar gruba katılabilir miyim ben de

Merhaba hoş geldin tabii ki katılabilirsin ama daha önce yarıştım demişsin kaptinn ın dediği gibi bir diskalifiye durumun var mı veya hangi etapta ayrıldın onu bir kontrol etmem lazım

Git git sen de git herkes tatile gitsin biz burada büroları arar dururuz @denetim le

Birazcık spor yapıp geldim :-D

Spor olarak ne yapıyorsun canım?

Ay bence çok komik
Ben de çok severdim annemin rujlarını farlarını bulamayı ben bi de tatlarına bakmayı seviyordum ahahah

Merhaba hoş geldin, bekleriz :)

Eki Görüntüle 2025705 Temmuz kılo grafıgım
O cızgı asagı ınecek o kadar

Dur buna da salça olayım ben
Nasıl yaptın bunu ben de isterim

Womanlog dıye adet takıp edılen program cnm
Senelerdir kullanırım
Gunluk olarak agırlık yazılabılıyor
Oda ıstatıstıl tutuyor
Adım sayan guzel program bılıyomusınuz

Sabit konular içerisinde sonuç listeleri yazıyor canım en yukarıdaki konularda orada :)

Womanlog dıye adet takıp edılen program cnm
Senelerdir kullanırım
Gunluk olarak agırlık yazılabılıyor
Oda ıstatıstıl tutuyor
Adım sayan guzel program bılıyomusınuz

Tam adamına sordun
Pek severdim yürüyüşü koşuyu ben
S Health kullanıyorum canım ben onda kalori cetveli de var yemeğin adını yazıp kalorisini görebilirsin de
Kafein, su, uyku gibi düzenlemeleri de var

Eki Görüntüle 2025705 Temmuz kılo grafıgım
O cızgı asagı ınecek o kadar

he yidim ama bitterdi 1 karecik minicik

bak seeennnn

ben ekimde gitcem sen göremicen bile bnm tatile gittiğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…