Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Göbek ve basen eriten hareketler cnm

Ögle raporu ile birlikte geldim ögle ve akşam öğününü yer değiştirdim biftek yerine tavuk göğsü ve bolca marul maydanoz acır ve yarım domates ve azıcık tuz ve zeytinyağı içerikli salata.akşama kayın validem de olacagım orada da yoğurt ve bi dilimcik salam yerim ve bir porsiyon meyve olur

,

zamanla alışıyorsun kuzum
çıkıyorum 15 dakika günde belki daha fazla ama yeterli geliyor mu acaba

biz bir tatil yapamadık kaptinn sen nere yaylaya çıkıyorsun çeyiz ne olcek

Peki hiç açlıktan çıldırasın gelmiyor mu ya
Ben biraz korkuyorum açıkçası isveç yapmaktan

zamanla alışıyorsun kuzum
çıkıyorum 15 dakika günde belki daha fazla ama yeterli geliyor mu acaba

Ben de baktım şimdi netten 15 dk yazmış internette de

Biz seninle nöbet tutarız

Peki hiç açlıktan çıldırasın gelmiyor mu ya
Ben biraz korkuyorum açıkçası isveç yapmaktan

Ben de baktım şimdi netten 15 dk yazmış internette de

Biz seninle nöbet tutarız
Önceden denediğim için galiba vücut alıştı bu diyete toplamda 4yapışım olacak bu ama hepsi tam anlamıyla İsveç olmadı kaçamak lı yani biraz biride yarım kaldı ondan evde oldugum sürece korkmuyorum bu diyetten dışarı çıktığımda da şu diyeti yapıyorum demek istemiyorum insanlara ondan o zaman kaçamak oluyor zatrn

İyi bari ben ders çalışıyor olucam zaten bence çok eğlenceli senin tatile 10 yıldız basar hiç özenmedim

Tamam yazıyorum seni aday listesine umarım bu kez devam edersin ve kilolarından kurtulursun
darısı basına o zaman beybiiiii

Kızlar bugün sabah erkenden kalktım ve teyzemlere geldim annemle dedikodu yaptık azıcık ee neler yapıyorsunuz kızlar
ay ne dedikodular varmış anlatsana kııııııızzz
yok be ne yaylası anca günü birlik gider gelirim yürüyüş yapmaya o da ama vakit yooohhh çeyizlerim beni bekliy evde
Abovvv vallahi mi bu beni üzdü
yasssaaahh bacııım yasssaaaaaahhh Velvette

Neden ki boşver bilsinler ya da hangi diyeti yaptığını söylemezsin ben sağlıklı besleniyorum falan dersin
Abovvv vallahi mi bu beni üzdü

Artık zaten dedikodu yapanları da takımdan atıyoruz değil mi kaptinn

Tamam o zaman verelim inşallah Siz spor olarak ne yapıyorsunuz ben Leslie düşündüm de

Ben Jillian Michaels programlarını çok seviyorum ve yapıyordum geçen haftaya kadar haftaya bacağım iyi olur diye umuyorum ona geri döneceğim

evet öyle bi karar aldık dedikodu yokgizliden yapılanlar da yasaklandı
ismini vermek istemiyorum ama özge arkamdan gonusmus gibi polemiklerde yok

En İyi si öyle demek gerçekten

evet öyle bi karar aldık dedikodu yokgizliden yapılanlar da yasaklandı
ismini vermek istemiyorum ama özge arkamdan gonusmus gibi polemiklerde yok

İsim vermek istemiyom ama keptinn dedikodu yapıyormuş esas sebep bu

En İyi si öyle demek gerçekten

Bir de insana zorla yedirme çabalarına sinirim kendi diyet yapsa kessen yemez bir taneden bir şey olmaz diye ağzına sokuşturmaya çalışıyorlar

3 gündür arka arkaya wcye çıkıyorum
En son diyet öncesi + sigara içerken böyleydim
Her ne yiyorsam işe yarıyor artık
Ama kilonun bu kadar çabuk aşağı gitmesine şaşkınım bu işte bir şeylik olabilir mi kas/su kaybı gibi?

Her zamanki şeyler yine ailenin bekarlarını everiyorlar

Sanmıyorum kuzum yeterince su içiyorsan kayıp olmaz iyi bi şey vücut kendini bulmuştur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…