- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.041
he yidim ama bitterdi 1 karecik minicik
bak seeennnn
ben ekimde gitcem sen göremicen bile bnm tatile gittiğimi
Evet doğru:)
Edeceğim bu sefer inşallah ya artık yeterİyi bari ben ders çalışıyor olucam zaten bence çok eğlenceli senin tatile 10 yıldız basar hiç özenmedim
Tamam yazıyorum seni aday listesine umarım bu kez devam edersin ve kilolarından kurtulursun
Edeceğim bu sefer inşallah ya artık yeter
Kızlar bugün sabah erkenden kalktım ve teyzemlere geldim annemle dedikodu yaptık azıcıkee neler yapıyorsunuz kızlar
Göbek ve basen eriten hareketler cnmMerhaba hoş geldin tabii ki katılabilirsin ama daha önce yarıştım demişsinkaptinn ın dediği gibi bir diskalifiye durumun var mı veya hangi etapta ayrıldın onu bir kontrol etmem lazım
Git git sen de git herkes tatile gitsin biz burada büroları arar dururuzSchonerDuft le
Spor olarak ne yapıyorsun canım?
Ay bence çok komik
Ben de çok severdim annemin rujlarını farlarını bulamayı ben bi de tatlarına bakmayı seviyordum ahahah
Merhaba hoş geldin, bekleriz :)
Dur buna da salça olayım ben
Nasıl yaptın bunu ben de isterim
zamanla alışıyorsun kuzumBenim kalmış olabilir gecedir kahve sayıklıyordum
Bir de utanmadan itiraf ediyor
Bana da öğret ya valla gerçi sen çok içli dışlısın galiba bürokrasi işleriyle sürekli muhatttapsın normaldir
Ben başka bir insana dönüşüp geirliyorum
Ne gerek var ciğere güneşe çık işte
Ama cam arkasından olmaz direkt temas etmesi lazım cam filtreliyormuş
biz bir tatil yapamadıkMerhaba hoş geldin tabii ki katılabilirsin ama daha önce yarıştım demişsinkaptinn ın dediği gibi bir diskalifiye durumun var mı veya hangi etapta ayrıldın onu bir kontrol etmem lazım
Git git sen de git herkes tatile gitsin biz burada büroları arar dururuzSchonerDuft le
Spor olarak ne yapıyorsun canım?
Ay bence çok komik
Ben de çok severdim annemin rujlarını farlarını bulamayı ben bi de tatlarına bakmayı seviyordum ahahah
Merhaba hoş geldin, bekleriz :)
Dur buna da salça olayım ben
Nasıl yaptın bunu ben de isterim
Ögle raporu ile birlikte geldim ögle ve akşam öğününü yer değiştirdim biftek yerine tavuk göğsü ve bolca marul maydanoz acır ve yarım domates ve azıcık tuz ve zeytinyağı içerikli salata.akşama kayın validem de olacagım orada da yoğurt ve bi dilimcik salam yerim ve bir porsiyon meyve olur
,
zamanla alışıyorsun kuzum
çıkıyorum 15 dakika günde belki daha fazla ama yeterli geliyor mu acaba
Önceden denediğim için galiba vücut alıştı bu diyete toplamda 4yapışım olacak bu ama hepsi tam anlamıyla İsveç olmadı kaçamak lı yani biraz biride yarım kaldı ondan evde oldugum sürece korkmuyorum bu diyetten dışarı çıktığımda da şu diyeti yapıyorum demek istemiyorum insanlara ondan o zaman kaçamak oluyor zatrnPeki hiç açlıktan çıldırasın gelmiyor mu ya
Ben biraz korkuyorum açıkçası isveç yapmaktan
Ben de baktım şimdi netten 15 dk yazmış internette de
Biz seninle nöbet tutarız
Abovvv vallahi miKilomuz hemen hemen aynı ben de 70im
60 hedefliyorum veririz beraber
Biz artık takımda dedikoduyu yasakladık değ mi keptinnkaptinn
Tamam o zaman verelim inşallah Siz spor olarak ne yapıyorsunuz ben Leslie düşündüm deKilomuz hemen hemen aynı ben de 70im
60 hedefliyorum veririz beraber
Biz artık takımda dedikoduyu yasakladık değ mi keptinnkaptinn
darısı basına o zaman beybiiiiiİyi bari ben ders çalışıyor olucam zaten bence çok eğlenceli senin tatile 10 yıldız basar hiç özenmedim
Tamam yazıyorum seni aday listesine umarım bu kez devam edersin ve kilolarından kurtulursun
ay ne dedikodular varmış anlatsana kııııııızzzKızlar bugün sabah erkenden kalktım ve teyzemlere geldim annemle dedikodu yaptık azıcıkee neler yapıyorsunuz kızlar
yok be ne yaylası anca günü birlik gider gelirim
yasssaaahh bacııım yasssaaaaaahhhAbovvv vallahi mibu beni üzdü
Önceden denediğim için galiba vücut alıştı bu diyete toplamda 4yapışım olacak bu ama hepsi tam anlamıyla İsveç olmadı kaçamak lı yani biraz biride yarım kaldı ondan evde oldugum sürece korkmuyorum bu diyetten dışarı çıktığımda da şu diyeti yapıyorum demek istemiyorum insanlara ondan o zaman kaçamak oluyor zatrn
Abovvv vallahi mibu beni üzdü
Tamam o zaman verelim inşallah Siz spor olarak ne yapıyorsunuz ben Leslie düşündüm de
evet öyle bi karar aldıkNeden ki boşver bilsinler ya da hangi diyeti yaptığını söylemezsin ben sağlıklı besleniyorum falan dersin
Artık zaten dedikodu yapanları da takımdan atıyoruz değil mikaptinn
Ben Jillian Michaels programlarını çok seviyorum ve yapıyordum geçen haftaya kadar haftaya bacağım iyi olur diye umuyorum ona geri döneceğim
En İyi si öyle demek gerçektenNeden ki boşver bilsinler ya da hangi diyeti yaptığını söylemezsin ben sağlıklı besleniyorum falan dersin
Artık zaten dedikodu yapanları da takımdan atıyoruz değil mikaptinn
Ben Jillian Michaels programlarını çok seviyorum ve yapıyordum geçen haftaya kadar haftaya bacağım iyi olur diye umuyorum ona geri döneceğim
evet öyle bi karar aldıkdedikodu yok gizliden yapılanlar da yasaklandı
ismini vermek istemiyorum ama özge arkamdan gonusmus gibi polemiklerde yok
En İyi si öyle demek gerçekten
Her zamanki şeyler yine ailenin bekarlarını everiyorlardarısı basına o zaman beybiiiii
ay ne dedikodular varmış anlatsana kııııııızzz
yok be ne yaylası anca günü birlik gider gelirimyürüyüş yapmaya o da ama vakit yooohhh çeyizlerim beni bekliy evde
yasssaaahh bacııım yasssaaaaaahhhVelvette
Sanmıyorum kuzum yeterince su içiyorsan kayıp olmaz iyi bi şey vücut kendini bulmuştur belki3 gündür arka arkaya wcye çıkıyorum
En son diyet öncesi + sigara içerken böyleydim
Her ne yiyorsam işe yarıyor artık
Ama kilonun bu kadar çabuk aşağı gitmesine şaşkınım bu işte bir şeylik olabilir mi kas/su kaybı gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?