- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.061
Sanmıyorum kuzum yeterince su içiyorsan kayıp olmaz iyi bi şey vücut kendini bulmuştur belki
Bende özledim valla sucuklu tostu belki Şok'a girmiştir vücudun bir anda görünceİçiyorum içiyorum
Yeme düzenim değişti ondandır belki
Bir de daha normal şeyler yemeye başladım yani normal zamanda yediğim şeyler belki ondandır
Sucuklu tost
Bende özledim valla sucuklu tostu belki Şok'a girmiştir vücudun bir anda görünce
Demek daha onceeee girecekken girmedinEdeceğim bu sefer inşallah ya artık yeter
nöbetleşe dururuz arkadaşım nöbet çıkışlarında hava falan alırız napalim bizi yaylaya götürenimiz yokPeki hiç açlıktan çıldırasın gelmiyor mu ya
Ben biraz korkuyorum açıkçası isveç yapmaktan
Ben de baktım şimdi netten 15 dk yazmış internette de
Biz seninle nöbet tutarız
güncel kilon kaç kuzum ...3 gündür arka arkaya wcye çıkıyorum
En son diyet öncesi + sigara içerken böyleydim
Her ne yiyorsam işe yarıyor artık
Ama kilonun bu kadar çabuk aşağı gitmesine şaşkınım bu işte bir şeylik olabilir mi kas/su kaybı gibi?
Heeee cok komiiiiiiicMerhaba hoş geldin tabii ki katılabilirsin ama daha önce yarıştım demişsinkaptinn ın dediği gibi bir diskalifiye durumun var mı veya hangi etapta ayrıldın onu bir kontrol etmem lazım
Git git sen de git herkes tatile gitsin biz burada büroları arar dururuzSchonerDuft le
Spor olarak ne yapıyorsun canım?
Ay bence çok komik
Ben de çok severdim annemin rujlarını farlarını bulamayı ben bi de tatlarına bakmayı seviyordum ahahah
Merhaba hoş geldin, bekleriz :)
Dur buna da salça olayım ben
Nasıl yaptın bunu ben de isterim
Demek oyleee yapiyonuzzzzzzzNeden ki boşver bilsinler ya da hangi diyeti yaptığını söylemezsin ben sağlıklı besleniyorum falan dersin
Artık zaten dedikodu yapanları da takımdan atıyoruz değil mikaptinn
Ben Jillian Michaels programlarını çok seviyorum ve yapıyordum geçen haftaya kadar haftaya bacağım iyi olur diye umuyorum ona geri döneceğim
nöbetleşe dururuz arkadaşım nöbet çıkışlarında hava falan alırız napalim bizi yaylaya götürenimiz yok
güncel kilon kaç kuzum ...
kullliyeeemm yalannnnnİsim vermek istemiyom ama keptinn dedikodu yapıyormuş esas sebep bu
Bir de insana zorla yedirme çabalarına sinirim kendi diyet yapsa kessen yemez bir taneden bir şey olmaz diye ağzına sokuşturmaya çalışıyorlar
standarttttttHer zamanki şeyler yine ailenin bekarlarını everiyorlar
Demek daha onceeee girecekken girmedinseni mimledimm
heee öle diyomuşlaaa yasssaahhh imiş
keyfe bak vallaHerkesler gitti
Gideyim biraz daha yan gelip yatayım ben
Böyle yayılabilmek için son 1 ayım
Neyeee? Hangisiii
Neyeee? Hangisiiidiyeti soyleme saglikli besleniyorum de demissin.
Bugün ye yarın başlarsın var bide :-Dİsim vermek istemiyom ama keptinn dedikodu yapıyormuş esas sebep bu
Bir de insana zorla yedirme çabalarına sinirim kendi diyet yapsa kessen yemez bir taneden bir şey olmaz diye ağzına sokuşturmaya çalışıyorlar
sen gençsin yakarsınBugün ye yarın başlarsın var bide :-D
Atın ölümü arpadan olsunsen gençsin yakarsın
Uzayıp gidiyor demi neymiş bu sözlere aldanmayıp diyete devam ediyormuşuzölümlü dünya ye gitsin
yaa çok sevindim 68 olcan bu hafta desene süper14. takımın ortasına kendi yaylamızı kurarız serin serin
Koyunlar kuzular otlasın
Tokken 69.8 görünüyor
Tövbeler olsun insan bir kıllanıyor işte bu işte bir iş var diye
Kesinlikle şikayetçi değilim ama
Belki de psikolojik sınırı geçtim ya hep 70lerde kalacağım gibi geliyordu takıyordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?