- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.101
Kuzum afiyet olsun ne kadar yoğurt yedin menemen ne kadar yedin onları da yazarsan güzel olur but yemissin fırın mı kizartmami ? Meyve derken hangi meyve ne kadar küçük ama önemli ayrıntıSabah kahvaltı melemen ve salata ekmek yemiyorum
Öğlen meyve yedim
Akşam bir but tavuk ve yogurt
Saat 11
Sucuklu, kaşarlı tost - 336
Saat 13
2 avuç karışık çerez - 120
Saat 15
1 çubuk kraker - 120
Saat 17
1 activia - 101
Saat 18
4 yk kepekli makarna - 100
5 köfte - 250
Yarım kaşık patlıcan salatası - 9
Toplam: 359
Saat 21
1 bardak light süt - 46
Gün toplam: 1082
Sütün yanına iki kuru kayısı yiyebilirim ama henüz kararımı vermedim
menünüz güzel olmuş acıkmadınız mı biraz az geldi deSabah kahvaltı melemen ve salata ekmek yemiyorum
Öğlen meyve yedim
Akşam bir but tavuk ve yogurt
Meraba teşekkür ederim 1 biber ve bir domatesle yaptın melemen üzerine 2 yumurta kırdım yumurta tok tutar diye .yoğurt um bir kase doluydu .meyve olarakta 1 şeftali 1 tane elma yedim elmanın üzerinede tarçın dökmüştüm eti suda haşladım sonra tabağına alınca üzerin e acı biber ve karabiber dökerek yedimKuzum afiyet olsun ne kadar yoğurt yedin menemen ne kadar yedin onları da yazarsan güzel olur but yemissin fırın mı kizartmami ? Meyve derken hangi meyve ne kadar küçük ama önemli ayrıntı
G
menünüz güzel olmuş acıkmadınız mı biraz az geldi de
Bende beğendim bu kadar planlı yemeniz ayrı bi olay tebriklerMenünüz güzel beğendim
6 köfte miKahvaltı öncesi limonlu su
Sabah (malesef 11 de erken kalkma önerilerine açığım) iki ince dilim beyaz peynir 7 zeytin yarım Rafadan yumurta çay
Hastaneye gittiğimiz için ara biraz çok uzadı
Sade soda ve karpuz bir dilim kadar
Akşam 6 köfte , yaklaşık 6-7 yk sebzeli bulgur pilavı bir kase semiz otlu cacik
Akşam arasında yoğurt ve meyve yemeyi yeşil çay içmeyi planlıyorum
Su şu anlık 1.3 litre en az 2 litre olur
Bir mil Leslie yaptım başlangiç için mekik çekmeyi de düşünüyorum
6 köfte mi
Köfte bu yaaaatatlı değil Bişi tamam bişey demedim arkadasim afiyet olsun.bol yağ yakmalar
Su an ekmek yemediğini farkettim afedersin bana biraz fazla geldi açıkçası yani 6 7 kaşık bulgurda fazla geliyor sanki 3 4 kaşık olmalıydı ama arkadaşım ben emin ol pek anlamam sana afiyetler olsun6 köfte mi
1 yumurta değeri 93 kalori protein degeri 6.48 yağ 7.33 gr bunu 2 ile çarpınca günlük alman gereken proteinin bir.kısmını almış oluyorsun akşam haşlama yemişsin butun da protein değeri yüksek keşke öğlen de yoğurt var seftalinin protein değeri yüksek ara da yağsız süt içsen günlük protein 40ın üstüne çıkar geçen hafta vanillav ile protein ağırlıklı beslendik çok iyi kilo verdim.. beğendim afiyet olsunMeraba teşekkür ederim 1 biber ve bir domatesle yaptın melemen üzerine 2 yumurta kırdım yumurta tok tutar diye .yoğurt um bir kase doluydu .meyve olarakta 1 şeftali 1 tane elma yedim elmanın üzerinede tarçın dökmüştüm eti suda haşladım sonra tabağına alınca üzerin e acı biber ve karabiber dökerek yedim
Inşallah bir saat 200 kalori mı bu arada kalori hesabı yapmakta çok başarılısın
Yaptım 15 dk pişer duduklude eşim hadi hamburger yiyelim dedi çok cazip bir teklifti bana soğan soy paramız cepte kalsın didim....
Sporumu yaptım dün bugün de yapacam bakalım yarın ne olcak
Bu arada.zero kolanın kalorisi sıfır mış şok oldum
Ben tost olduğunu anladim leb demeden sen leblebi dedimben yarın yumurta peynir yicem tok tutor ve özledim sanki
Menünüz güzel beğendim
Kahvaltı öncesi limonlu su
Sabah (malesef 11 de erken kalkma önerilerine açığım) iki ince dilim beyaz peynir 7 zeytin yarım Rafadan yumurta çay
Arkadaşlar galiba pek beceremiyorum yediklerimi yazmayı ama zaman la alisirim insallah
Bende beğendim bu kadar planlı yemeniz ayrı bi olay tebrikler
Şimdi dumbell calısıcam arkadaşlar dambıll lee 5 kg lik aceba kaç dakika çalışmalıyım bi bilgisi olan varmı
Köfte bu yaaaatatlı değil Bişi değil
Bulgur pilavı olmamış ne kadar diyeti destekler denilse bile sabah 8 de kahvaltı 10 da ara 12 12.30 gibi öğlen yemeği yesen 15 gibi ara öğün 18 gibi de aksam yemeği 20 gibi de düşük kalorili ara yapsan güzel ama düzenin de geç uyanmak var sanırım yazdığım saatler arası gibi öğün yapsan güzel kilo verirsinKahvaltı öncesi limonlu su
Su an ekmek yemediğini farkettim afedersin bana biraz fazla geldi açıkçası yani 6 7 kaşık bulgurda fazla geliyor sanki 3 4 kaşık olmalıydı ama arkadaşım ben emin ol pek anlamam sana afiyetler olsun
Bu arada koşu bandında yürürken elektrik çarpar gibi oluyor neden oluyor sizce sizdede oluyormu öyle birşey koşu bandına dokunamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?