- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.281
69,2ama gidecek ben cumaya kadar bir kilo veririm kesin
yarın denerim limonu onu garanti olsun dimianladim canim bendede var siskinlik ben vanillavin önerdigi maydonoz suyunu yapiyorum sanki iyi geldi gibi baskada bi karisim denemedim hic, bazilari sabah sicak suya limon katip icin diyolar hem ödeme iyi geliomus hemde wx sorununa ama hic denemedim
yok kiYeni fotolar koydum albume izlediklerim gorebilir
Cnm normal de de kola içmem yılda 4 yane kutu kola ancaaslında uzun süre içmediysen içmemek daha iyi sadece soda iç içine limon sık hem diyete faydasıda var ....
rezene ne işe yaryor
Sagol cnm sende hoşgeldınlilipit @suskunprenses @KUBAR
Hosgeldiniz kizlar
hedefler nekadar ve suan kac kilosunuuz? boylar kac? biraz tanisalim
Kactiii sen gelene kadaryok ki
Su kalorı hesabını bende ogrenmek ıstyrmBen de bir dilim hellim peyniri yedim öğleyi geçiştirip akşam da hafif yemek istiyorum aralarda türk kahvesi, kayısı falan öyle şeylerle geçiştireceğim bugünkü kalori düşük olsun istiyorum
vercem canim kaptanim sen hiiic merak etmeHele verme zaten
Vay hamılelıkten oncesınden de daha dusuk kıloya ulastın superr yaaben 78.5 le hamile kaldimm 88.5 le dogurdum.
Sonra dogumdan 3 4 gun sonra 83 e dustum. Ama 8 ay da yeyeyeyeyeyey.emzirdigim halde 88 e ciktimkizim sonra iste bi basladim 5 ayda gitmisti.
yok ki
bende görmedim fistikYeni fotolar koydum albume izlediklerim gorebilir
dene canim sonucda bi zarari olmaz olsa olsa faydasi oluryarın denerim limonu onu garanti olsun dimi
Hamileligi birak bekarken calisirken cok almistm goren bekarken daha kiloluydun diyoVay hamılelıkten oncesınden de daha dusuk kıloya ulastın superr yaa
Ben ılk dogumumda 68 kılo ıle hamıle kalmıstım
Ikıncısınde 73
Ilk etap 73 e ulassam bakalım
Su kalorı hesabını bende ogrenmek ıstyrm
vercem canim kaptanim sen hiiic merak etme
Sen beni izlemiyosun goremezdin. Beni izleyenler goruyo fotolarimi.bende görmedim fistik
oyyy daha yeni dogum yapmissin tatlim masallah allah anali babali büyütür insallah:)Sagol cnm sende hoşgeldın
Ben dogum yapalı 45 gun oldu
Boyum 180
Dıgerlerı yukarıda yazıyor
8 eylulde işe baslayacagım
Ozaman a kadar verebıldıgım kadar vermek ıstyrm:)
tamam canim, evet toplantidaydim simdi geldim ama gec kaldimSen beni izlemiyosun goremezdin. Beni izleyenler goruyo fotolarimi.
Ama kaldirdim yaa vanillav gormemisti hic beni ondan sizede haber vermistim.
ayyy burasi yine buz kesio resmen kisliklar cikti yine bugün sadece ve sadece 11 derce ve yagmur yagio bildigin durmadan kovadan bosalircasinaAy cooook sicak ya bunaldmmmmmmmmmmmmmmmm
Geceee bi uyandm su gibiyimmmm resmen suratim saclarimmmmmm su icinde. Keske yaglari yaksa ssicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?