- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.301
tamam canim, evet toplantidaydim simdi geldim ama gec kaldim
Olursun bencedeeeeeee dugunden sonraaaabence iyi ya cok almamşsn
tm dır beraber şeederikkk ben önce takıma tekrar kaptn olurum belkilim düğünden sonra sonra listeye girerim
ayyyyy kisii hic ozlemedimmmmm gelmesnnnnnn yaz daha guzell raht rahat geziyoruz. Kisin kapali alanlara mahkum kaliyoruz yaaaaaayyy burasi yine buz kesio resmen kisliklar cikti yine bugün sadece ve sadece 11 derce ve yagmur yagio bildigin durmadan kovadan bosalircasinainsallah pazar yine 30 derceye cikcak ama suan berbat donuom resmen
tesekkürederim kuzummmmPek güzelsin sen de peri kızları gibi oldun iyice hele zayıflayınca
evet ya bende hic istemioyrum kisin gelmesini yaz cok daha güzellllllOlursun bencedeeeeeee dugunden sonraaaa
ayyyyy kisii hic ozlemedimmmmm gelmesnnnnnn yaz daha guzell raht rahat geziyoruz. Kisin kapali alanlara mahkum kaliyoruz yaaaaa
Bırakmam cnmHamileligi birak bekarken calisirken cok almistm goren bekarken daha kiloluydun diyoyoksa universitede 59 60 falandim. Sonra almistimmmmmm malesf
Senin boyun uzunmus benim 160 58 olmak istiyorm. Ikinci cocukta 58le falan kalsam iyi olur valla. Insallah yine az alirim kolay olur.
Sende dusersin burayi birakma
cok yemiyorum azar azarYok ya haftada 2 gün yaparım bunu sonra 2 gün normal kalori 2 gün de fazla yaparım geri kalan 1 güne de bakacağız artık bakalım
İnsan zayıf ve mezun olunca tabi yiyor öyle şeyler
inşallahh kuzumanliyorum seni canim ama biyerde o ev sizi bekliyo öyle düsün elbette bulacaksiniz ve inan cok sevcen hem... daha var dügüne canim sakin sikma canini
Sagol cnmoyyy daha yeni dogum yapmissin tatlim masallah allah anali babali büyütür insallah:)
Boyun harika o yüzden kesin suanda okadar asiri kilolu dürmuosundur :)
tabi ben yine göremedimYeni fotolar koydum albume izlediklerim gorebilir
bakalım kısmetOlursun bencedeeeeeee dugunden sonraaaa
ayyyyy kisii hic ozlemedimmmmm gelmesnnnnnn yaz daha guzell raht rahat geziyoruz. Kisin kapali alanlara mahkum kaliyoruz yaaaaa
Ben ilkinde cok korktum ama 9.5 kg la atlattim 7 ayda bile karnimda yemek yemis cikikligi vardi sonradan buyudu yine azdi sadece karnim vardi dua ediyorm ikincide boyle oliyim. Cok alanlar veriyo sanki ya ben az aldm ama.emzirirken geri aldimBırakmam cnm
Inan fire vermemeye gayret edıyrsam sıze karsı sorumlu hıssedıyrm kendımı ondan
Cok ıyı oluyr
Valla sen dusersın ıstedıgın kılolara, bu kadar vermıssın ya, gerrısı gelır
Ikıncı cocuk ıstıyor musun
Ikıncı cocukta 21 kılo falan aldım
Insan cok alıyor :)
Hahahahaahahahahahahahahtabi ben yine göremedim
bakalım kısmet
o zaman aa kadar poncor da yine almş olur geri kesin beraber takılırık
mevsimlik diyetciler olaraktanHahahahaahahahahahahahahkesinnn kesinnn
geçen kv dedi işte sıcak kızım diyet yapıyorsun sıcak hava yağların erir didi nasıl ters baktıysam bilinçsiz olarak suratı değiştiAy cooook sicak ya bunaldmmmmmmmmmmmmmmmm
Geceee bi uyandm su gibiyimmmm resmen suratim saclarimmmmmm su icinde. Keske yaglari yaksa ssicak
İlk hedef 60 şimdiki kilo 66başladım isveçelilipit suskunprenses @KUBAR
Hosgeldiniz kizlar
hedefler nekadar ve suan kac kilosunuuz? boylar kac? biraz tanisalim
kız kadına yazııııkgeçen kv dedi işte sıcak kızım diyet yapıyorsun sıcak hava yağların erir didi nasıl ters baktıysam bilinçsiz olarak suratı değişti
Hahahahahahahahaahhahageçen kv dedi işte sıcak kızım diyet yapıyorsun sıcak hava yağların erir didi nasıl ters baktıysam bilinçsiz olarak suratı değişti
Hesapladım öğle yemeğim 175 kalorıdiyetkolik diye bir site var ya da s health uygulamasını indir telefonuna
Bunlarda arama butonları var yediklerini ölçüleriyle seçip görebilirsin kalorilerini
kadınlarkulubu kalori hesaplamada da günlük ihtiyacını görebilirsin
Ben ona göre ayarlıyorum hep
Hiçbir şey yapmadığımda günlük ihtiyacım 1500 mesela
Bu cuma hepimiz iyi olacağız
bayıldm ben bu fotolu menü işine hafta sonu bende yapaym fırsat bulabilirsemÖğle ve akşam yemeği ni yer değiştirdim yağsız pişmiş iki yumurta ıspanak ve domates yerine köz patlıcan köz biber ve domates içine girdi akşamda yeşil salata ve meyve yerim
o da saçma şeyler demesin ne yapayım onay mı vereyimkız kadına yazıııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?