Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence iyi ya cok almamşsn
tm dır beraber şeederikkk ben önce takıma tekrar kaptn olurum belkilim düğünden sonra sonra listeye girerim
Olursun bencedeeeeeee dugunden sonraaaa
ayyy burasi yine buz kesio resmen kisliklar cikti yine bugün sadece ve sadece 11 derce ve yagmur yagio bildigin durmadan kovadan bosalircasina insallah pazar yine 30 derceye cikcak ama suan berbat donuom resmen
ayyyyy kisii hic ozlemedimmmmm gelmesnnnnnn yaz daha guzell raht rahat geziyoruz. Kisin kapali alanlara mahkum kaliyoruz yaaaaa

Bırakmam cnm
Inan fire vermemeye gayret edıyrsam sıze karsı sorumlu hıssedıyrm kendımı ondan
Cok ıyı oluyr

Valla sen dusersın ıstedıgın kılolara, bu kadar vermıssın ya, gerrısı gelır
Ikıncı cocuk ıstıyor musun
Ikıncı cocukta 21 kılo falan aldım
Insan cok alıyor :)

Yok ya haftada 2 gün yaparım bunu sonra 2 gün normal kalori 2 gün de fazla yaparım geri kalan 1 güne de bakacağız artık bakalım

İnsan zayıf ve mezun olunca tabi yiyor öyle şeyler
cok yemiyorum azar azar ekmeğide abartmıyorm
ama 2 akşamdır alabalık yiyorum bide eve geç gittiğimden geçte yiyorum verirdm bu haftada geç yeme yüzünden sabitim hala

anliyorum seni canim ama biyerde o ev sizi bekliyo öyle düsün elbette bulacaksiniz ve inan cok sevcen hem... daha var dügüne canim sakin sikma canini
inşallahh kuzum
valla cok sıkıntı olcak bulamazsak esyalar ev yerleştirme perdeler halılar hepsi evi bekliyo su an

oyyy daha yeni dogum yapmissin tatlim masallah allah anali babali büyütür insallah:)

Boyun harika o yüzden kesin suanda okadar asiri kilolu dürmuosundur :)
Sagol cnm
Gorenlerden ıltıfat bıle alıyrm :)
Kılolu durmuyrm pek ancak kendimi ben kotu hıssedıyrm
Ayı gıbı goruyrm kendımı :)
64 kıloydum 2013 yılında evlendıgımde :)
O kılolara kadar gerı gelıcem ınsallah
Ben 73 kıloda 4o beden
67 kılolarda 38
64 kıloda 36-38 oluyrm
Boy avantajı işte
Insallah hep beraber hedefımıze ulasırız
Senın ıkı haftalık işin kalmış:)

Ben ilkinde cok korktum ama 9.5 kg la atlattim 7 ayda bile karnimda yemek yemis cikikligi vardi sonradan buyudu yine azdi sadece karnim vardi dua ediyorm ikincide boyle oliyim. Cok alanlar veriyo sanki ya ben az aldm ama.emzirirken geri aldim bidaha emzirirken dikkatli olucam buyuk avantaj.

Ay cooook sicak ya bunaldmmmmmmmmmmmmmmmm
Geceee bi uyandm su gibiyimmmm resmen suratim saclarimmmmmm su icinde. Keske yaglari yaksa ssicak
geçen kv dedi işte sıcak kızım diyet yapıyorsun sıcak hava yağların erir didi nasıl ters baktıysam bilinçsiz olarak suratı değişti

Öğle ve akşam yemeği ni yer değiştirdim yağsız pişmiş iki yumurta ıspanak ve domates yerine köz patlıcan köz biber ve domates içine girdi akşamda yeşil salata ve meyve yerim

Eklentiler

• IMG_20170726_133929.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 36
Hesapladım öğle yemeğim 175 kalorı
İyimi pekı?

Öğle ve akşam yemeği ni yer değiştirdim yağsız pişmiş iki yumurta ıspanak ve domates yerine köz patlıcan köz biber ve domates içine girdi akşamda yeşil salata ve meyve yerim
bayıldm ben bu fotolu menü işine hafta sonu bende yapaym fırsat bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…