- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.321
öğlen ne yedin ki 175 kalorilikHesapladım öğle yemeğim 175 kalorı
İyimi pekı?
Sen kalori hesaplama bence.Hesapladım öğle yemeğim 175 kalorı
İyimi pekı?
Hem ne kadar yediğimizi de görüyoruz ii oluyor değişiklik nasıl sence bi yorumla bakalım ıspanak yoktu evde patlıcanın en masum Halide köz oldugu için öyle yaptım çok mu yediklerim baya tıka basa doydum çünkübayıldm ben bu fotolu menü işine hafta sonu bende yapaym fırsat bulabilirsem
Merak ettımde ondan cnm yaSen kalori hesaplama bence.
Yanlıs mı hesapladım acabaöğlen ne yedin ki 175 kalorilik
1800-2000 almam gerekıyor en azSen kalori hesaplama bence.
Sinir koyma yani kalori olarak. Sende biliyosun emzirirken ve normalde de faydasiz seyler belli onlari yemiceksin olcak bitcek. Birak kaloriyi falan senin bebegin cok kucuk gidip hamburger yiyip kalori bakmiyosun takilma.Merak ettımde ondan cnm ya
Hesaplarken ne degıldır ogrenıyım dıe
Ben oyle yapayım dedımbayıldm ben bu fotolu menü işine hafta sonu bende yapaym fırsat bulabilirsem
Yeni gelenler sizede soylemis olayim. 2 ay olmadan kimse izne cikamiyor takimlarin genel kuralidir.
Onun haricinde yeni gelmis kisilerin mazereti cok onemli olmadigi halde uzun sureligine takimdan pasif olamaz.
Hele ki cuma bildirim yapmayanlari cok onemli sebebi yoksa diskalifiye ediliyor bilginiz olsun.
Kim ne kadar yaziyor, ne kadar aktif menuleri nasil, hepsini takip ediyorum.
Cok aktif olmayani ve menulerinde surekli kacamak olanlari disiplin acisindan takima almicam.
Takılmıyrm yahuSinir koyma yani kalori olarak. Sende biliyosun emzirirken ve normalde de faydasiz seyler belli onlari yemiceksin olcak bitcek. Birak kaloriyi falan senin bebegin cok kucuk gidip hamburger yiyip kalori bakmiyosun takilma.
Afıyet olsuncanım tavuk istiyor dedim tavuk geldi iyi miacık yedim en fazla 150 gramdır közde pişmiş zararı olmaz umarım
Ya ben kacırıyrm muYeni gelenler sizede soylemis olayim. 2 ay olmadan kimse izne cikamiyor takimlarin genel kuralidir.
Onun haricinde yeni gelmis kisilerin mazereti cok onemli olmadigi halde uzun sureligine takimdan pasif olamaz.
Hele ki cuma bildirim yapmayanlari cok onemli sebebi yoksa diskalifiye ediliyor bilginiz olsun.
Cok aktif olmayani ve menulerinde surekli kacamak olanlari disiplin acisindan takima almicam.
keşke bende öle baksamda bakısımdan anlasalaro da saçma şeyler demesin ne yapayım onay mı vereyimtakıntılı zaten
Yeni gelenler sizede soylemis olayim. 2 ay olmadan kimse izne cikamiyor takimlarin genel kuralidir.
Gunaydin kizlar kvdemleyim esim de evde giremiyorum haber veriyim dedim
ben patlıcana bayılırımHem ne kadar yediğimizi de görüyoruz ii oluyor değişiklik nasıl sence bi yorumla bakalım ıspanak yoktu evde patlıcanın en masum Halide köz oldugu için öyle yaptım çok mu yediklerim baya tıka basa doydum çünkü
bencede motive edici olur yapabilirsin canımBen oyle yapayım dedım
Sonra dedım canı ceken olur
Normalde yedıklerını paylaşanları dogru bulmam ancak dıyet sayfalarındakı tabaklar motıve edıyor ya da fıkır verıyordu
Sonra dedım ayıp olur paylasma lili :)
Nasilll anlamadimSen temsılı :)
Tamam :)keşke bende öle baksamda bakısımdan anlasalar
kocanın izni bitse artık
ben patlıcana bayılırım
her halinide cok severimbegendim gayet hafif az kalorili doyurucu olmş yanına 1dilim ekmekte olabilirdi sabah yemediysen eğer ki
bencede motive edici olur yapabilirsin canım
hem porsiyonları görmüş olabilirz
Yank kuralları soyledın yaNasilll anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?