- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.241
Künefe dedi biri: D
Günaydın nasıl bir bel ağrısı ile uyandım anlatamam wcde yok bugün ceviz badem ekleyecem belki işe yarar
Yaa inşallah wcyi çözmem gerekli...regli öncesi böyle oluyor bazen ondanmidir çözemedim ki ...
Cuma günü randevu için hastaneye gitcez bakalım.... gerekli evrakları hazirlayacaz haftaya kadar ama kan vermekten korkuyorum delik deşik olcam yine
günaydın beybileeerrr
cok yorgunummm dün bütün gn ev aradık iş çıkışında
Ben de çok geç uyudum ama erken kalktım sonunda inşallah geri uyumam
Cnm kalorııs oyle olsada zararli degıl mı
Tuketmesen?
Bugün güzel olacak kızlaaaaar kararlıyım :))))14. grubun farkını görsün herkes
8 yk patates bol nişasta demek ama sen emziriyorsun sütün azalmaması lazım ne yemen gerektiğini bilmiyorum ama şöyle bir öneri eğer beyaz ekmek yiyorsan tam tahıl gibi ekmekler ye
künefe diye diye gömecem 1 porsiyon künefe birde 1 porsiyon şireli börrek o olacak
sağol canııımm
sende iç türk kahvesi hem tansiyonu düzenliyo hemde kan şekerini dengeliyo
ben su kayseeri yağlamasını denemek istiyorumcok üzel diyollaaa
acaba uyurken ters bi hareket mi yaptın ondan mı oldu
pazar evet ya akşama doğru yesem şahane olaarrr:) bitane ye pazar gunu
aldın mı tatilde kilo aldın mıııKizlar ben burdayim 7/24 ama kiş a kadar listeye donmeyi dusunmuyorum. Oyle bir karar aldim bu surede kilomu korumaya alicam yani yine yemek degil biraz daha rahat gecicek okadar.
66 67 korucam.
bendeee özledim bendeeeesarilalim vallah cok özledimmmmmmmm
olmadı o ev bebeğim başka bakıyoruz ama bulamıyoruzne evi tatim? siz ev bulmamismiydiniz?
İşte dervişin fikri neyse zikri de odur demişler
Her buzluğu açtığımda bakışıyoruz paket künefe ile
Senin mucize çay ne oldu işe yaramadı mı
Olsun sonuçta kapanmayacak mı
O geçenki ev ne oldu olmadı mı
Günaydın ben de onu yarın yapmayı planlıyorum ne kadar başarılı olurum meçhul yıllarca gece yaşamaya alışmışım küçükken de böyleydim ben uyumazdım gece
Evet hem de çok
Sigarayı bırakınca yerine başladım zaten
Ama yaz sonu kolayı terk edip şaraba geçiş yapıcam
Bugün ben de düzgün yiyorum artık cuma yaklaşıyor güzel bir eksi getirmem için düzgün yiyeceğim
@lilipit aynen canım tam tahılın içinde hem almamız gereken bir sürü besin var hem tadı da güzel bir dene bak daha iyi olur senin için de
Şireli börek nedir
Bir de metabolizmayı hızlandırıyormuş doğru mu
eee tabi senin stresin var suan normal buraya cok gelmemen h eleki hafta sonrlari, hmm anladim canim olsun hayirlisiyla bulusrsunuz insallah bizde son anda bulmustukpazar evet ya akşama doğru yesem şahane olaarrr
aldın mı tatilde kilo aldın mıııkışa doğru beraber gireriz listeye
bendeee özledim bendeeeeama hafta sonu bende pek yoktum buralarda
olmadı o ev bebeğim başka bakıyoruz ama bulamıyoruz
4 köfte 120 gr yapar etin kalorisi yüksek yağ oranı da her ne kadar protein bakımından zengin olsada diyet yapıyorsak 6 tane yememek gerekli saat 16 da bile yese 19 gibi ara öğün koy 1 elma + 1 çb kefir yda süt dengeler günü
dünden sonra çok boş bir günD:
bnmde işim bitti kaldım öle bomboş yaaaa
Bi tane de dolma var
bende sıkıntıma geri döneym bari
bencede canım hurma en güzeli ama 2 tane de yesen olur bence hem tok tutar
köfte değilde sucuk yiyemiyoz mu yaaa ızgara da veya yagsız tava da olsa mesela bu ara cnm on cekiyo niyeyse
çünkülüm o bir isveçciiii
Kesınlkkle haklısın cnm
Evde olunca artık tuketmek gıbı bır gorev mecbur oluyor :) esımın ıscısı patates getırmıs, hasla demıstı, yedıklerının arta kalanını asla yemez
Bende ziyan olmasın diye kavurdum ve mecbur yıyorum, aslında pek dıyete uygun bir beslenme olmuyor
Ekmekte dıyetten once evde ekmek vardı bıtmıyor bı turlu :) esımde ekmek yemez, buzdolabından cıkarıp ısıtıp yıyorum :)
O bıtınce beyaz ekmek tuketmemeye calısacagım
Yorumun ıcın cok tesekkur ederım
maden suyu limon yeşil çayKızlar dukan birası diye birşey var baya bi etkili 750ml su da iki tatlı kaşığı yeşil çay demlenecek sonra içine 200ml maden suyu ve yarım limon sıkılacak kahvaltıdan sonra gün boyu içilecek ben İsveç le birlikte bunuda yapıyorum yorumları okudum intgmda çok güzel yorumlar var
harika gecti iyice bi kurtlarimi döktpm gelidmvallah aldim ama cok az 500 gr bisey galiba ama hemen önemlerimi aldim cumaya azda olsa eksi mutlaka var:) maydonoz suyu ictim gece yatmadan sabah iyidi tartidaki durum;D... ama baya bi kacamakli 4 gün gecirdim yinede ona ramen 500 gr cok iyi benim icin birazda ödem gibi hissediyorum bunu cünki reglm cok yakin 3 güne gelir herhalde... cuma artilar yok ama sözzzzz
Önceden de denedim hamilelik dışında almamıştım verdigim kiloyu hamilelikte çok aldımne kadar verdin peki bakalım bırakınca ne kadarı geri dönecek merak ediyorum
olmadı o ev
he o da var evet sabah sabah bütün vücudumla uyanıyoruzmetabolizmama kalhhh gııızzz sabah oldu diyom
ay bizimde öle olcak galiba yaeee tabi senin stresin var suan normal buraya cok gelmemen h eleki hafta sonrlari, hmm anladim canim olsun hayirlisiyla bulusrsunuz insallah bizde son anda bulmustuk
demek ondandıBen kefirin ipini salalı çok oldu he
Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz
Bir dolma 30 kalori bir şey zaten
Ben günlerdir yiyip yiyip buraya yazdığım içindir
İşte o mantıkla çok kilo alıyor insanlar
Aman ziyan olmasın diyerek
Yani bırak olsun
Ha olmayacak kadar yapılsa veya saklansa kapta daha iyi
Ama ziyan olacak diye kendini zorlamanın sonra onları yağ olarak vücuda katmanın da anlamı yok
tabikide azimliyimdir kafama koydummu kacis yokDemek kilo aldın da geldin
Göreceğiz bakalım cuma günü
Cnm sen 88 kıloya dogum sonrası mı ulasmıstınKizlar ben burdayim 7/24 ama kiş a kadar listeye donmeyi dusunmuyorum. Oyle bir karar aldim bu surede kilomu korumaya alicam yani yine yemek degil biraz daha rahat gecicek okadar.
66 67 korucam.
ay bizimde öle olcak galiba yaarıyoruz ama yok yani her yanda suriyeliler
sinir oluyorum
demek ondandıaslında yumurtayla da şahane oluyoda işte
tabikide azimliyimdir kafama koydummu kacis yokcumaya mezun kiloma gelimde görünnnn
bugünden başlaman erken olmaz mı kiBugün ben de içeceğim ya düşük kalori yapıcam çünkü bugün ve yarın
bencdde neyin ne odlugunu bilirizArkadaslar herkes kılo hedeflerını vs ısmının altına yazsa daha ıyı olmaz mı?
Tamam olur;-)maden suyu limon yeşil çayduymuştm bunu da denemedimdi sen bi dene bakim işe yararsa yaaprm bende bayram üstü
bende tam bilmiyorum kuzu ya hayırlısı o değilmiş demek kiii başka buluruz inşallahhhNeden olmadı ki ya ev
Evet alttan alttan işlemişimdir sana onu
Yumurta............................................................ artık görmek dahi istemiyorum
Ben karbonhidrat insanıyım bence
Neler yedin bugün bakalım ben de az yiyeceğim şok yapıyorum birkaç gündür kalorisi az ama değişik şeyler yedim korku kapladı
aslında uzun süre içmediysen içmemek daha iyi sadece soda iç içine limon sık hem diyete faydasıda var ....He o zaman tamam
Buzzz gıbı ne guzelde içilir ohh :)
Bende sımdı rezene cayı ıcıyrm
El mahkum
Yerıne kutu kola ıcmek ısterım
Sutten kesınce ılk ısım kola ıcmek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?