Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Künefe dedi biri: D

İşte dervişin fikri neyse zikri de odur demişler
Her buzluğu açtığımda bakışıyoruz paket künefe ile

Günaydın nasıl bir bel ağrısı ile uyandım anlatamam wcde yok bugün ceviz badem ekleyecem belki işe yarar

Senin mucize çay ne oldu işe yaramadı mı

Olsun sonuçta kapanmayacak mı

günaydın beybileeerrr
cok yorgunummm dün bütün gn ev aradık iş çıkışında

O geçenki ev ne oldu olmadı mı

Ben de çok geç uyudum ama erken kalktım sonunda inşallah geri uyumam

Günaydın ben de onu yarın yapmayı planlıyorum ne kadar başarılı olurum meçhul yıllarca gece yaşamaya alışmışım küçükken de böyleydim ben uyumazdım gece

Cnm kalorııs oyle olsada zararli degıl mı
Tuketmesen?

Evet hem de çok
Sigarayı bırakınca yerine başladım zaten
Ama yaz sonu kolayı terk edip şaraba geçiş yapıcam

Bugün güzel olacak kızlaaaaar kararlıyım :)))) 14. grubun farkını görsün herkes

Bugün ben de düzgün yiyorum artık cuma yaklaşıyor güzel bir eksi getirmem için düzgün yiyeceğim

8 yk patates bol nişasta demek ama sen emziriyorsun sütün azalmaması lazım ne yemen gerektiğini bilmiyorum ama şöyle bir öneri eğer beyaz ekmek yiyorsan tam tahıl gibi ekmekler ye

@lilipit aynen canım tam tahılın içinde hem almamız gereken bir sürü besin var hem tadı da güzel bir dene bak daha iyi olur senin için de

künefe diye diye gömecem 1 porsiyon künefe birde 1 porsiyon şireli börrek o olacak

Şireli börek nedir

Bir de metabolizmayı hızlandırıyormuş doğru mu

Kızlar dukan birası diye birşey var baya bi etkili 750ml su da iki tatlı kaşığı yeşil çay demlenecek sonra içine 200ml maden suyu ve yarım limon sıkılacak kahvaltıdan sonra gün boyu içilecek ben İsveç le birlikte bunuda yapıyorum yorumları okudum intgmda çok güzel yorumlar var

:) bitane ye pazar gunu
pazar evet ya akşama doğru yesem şahane olaarrr

Kizlar ben burdayim 7/24 ama kiş a kadar listeye donmeyi dusunmuyorum. Oyle bir karar aldim bu surede kilomu korumaya alicam yani yine yemek degil biraz daha rahat gecicek okadar.
66 67 korucam.
aldın mı tatilde kilo aldın mııı kışa doğru beraber gireriz listeye

sarilalim vallah cok özledimmmmmmmm
bendeee özledim bendeeee ama hafta sonu bende pek yoktum buralarda

ne evi tatim? siz ev bulmamismiydiniz?
olmadı o ev bebeğim başka bakıyoruz ama bulamıyoruz

olmadı o ev

he o da var evet sabah sabah bütün vücudumla uyanıyoruz metabolizmama kalhhh gııızzz sabah oldu diyom

eee tabi senin stresin var suan normal buraya cok gelmemen h eleki hafta sonrlari, hmm anladim canim olsun hayirlisiyla bulusrsunuz insallah bizde son anda bulmustuk

Ben kefirin ipini salalı çok oldu he

dünden sonra çok boş bir gün D:

bnmde işim bitti kaldım öle bomboş yaaaa

Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz

Bi tane de dolma var

Bir dolma 30 kalori bir şey zaten

Ben günlerdir yiyip yiyip buraya yazdığım içindir

İşte o mantıkla çok kilo alıyor insanlar
Aman ziyan olmasın diyerek
Yani bırak olsun
Ha olmayacak kadar yapılsa veya saklansa kapta daha iyi
Ama ziyan olacak diye kendini zorlamanın sonra onları yağ olarak vücuda katmanın da anlamı yok

maden suyu limon yeşil çay duymuştm bunu da denemedimdi sen bi dene bakim işe yararsa yaaprm bende bayram üstü

Demek kilo aldın da geldin

Göreceğiz bakalım cuma günü

eee tabi senin stresin var suan normal buraya cok gelmemen h eleki hafta sonrlari, hmm anladim canim olsun hayirlisiyla bulusrsunuz insallah bizde son anda bulmustuk
ay bizimde öle olcak galiba ya arıyoruz ama yok yani her yanda suriyeliler
sinir oluyorum

demek ondandı aslında yumurtayla da şahane oluyoda işte

ay bizimde öle olcak galiba ya arıyoruz ama yok yani her yanda suriyeliler
sinir oluyorum

demek ondandı aslında yumurtayla da şahane oluyoda işte

Neden olmadı ki ya ev

Evet alttan alttan işlemişimdir sana onu

Yumurta............................................................ artık görmek dahi istemiyorum

Ben karbonhidrat insanıyım bence

tabikide azimliyimdir kafama koydummu kacis yok cumaya mezun kiloma gelimde görünnnn

Neler yedin bugün bakalım ben de az yiyeceğim şok yapıyorum birkaç gündür kalorisi az ama değişik şeyler yedim korku kapladı

bende tam bilmiyorum kuzu ya hayırlısı o değilmiş demek kiii başka buluruz inşallahhh

yumurta da sucukta cok severim ben şahsen ama bikaç gündür recele sardım sabahları reçelli ekmek yiyorum

He o zaman tamam
Buzzz gıbı ne guzelde içilir ohh :)
Bende sımdı rezene cayı ıcıyrm
El mahkum
Yerıne kutu kola ıcmek ısterım
Sutten kesınce ılk ısım kola ıcmek olacak
aslında uzun süre içmediysen içmemek daha iyi sadece soda iç içine limon sık hem diyete faydasıda var ....
rezene ne işe yaryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…