- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.261
evet bu hafta 69 68 arası bir hedef vr bakalım ama şişlinliğim var onu atmaya çalışıyorum var mı senden farklı bir öneri kimyon ve yeşilçay karışımı içiyorumhpsbulduk tatlim iyim sen nasilsin? arada takip etmeye calistim 70 kilolara inilmis sen veVelvette harikasiniz vallah
bugün sabah 100 ml içtim ml gram işinede geri önüyorum bu arada .. beni o kurtarır artıkBen kefirin ipini salalı çok oldu he
Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz
Bir dolma 30 kalori bir şey zaten
Ben günlerdir yiyip yiyip buraya yazdığım içindir
İşte o mantıkla çok kilo alıyor insanlar
Aman ziyan olmasın diyerek
Yani bırak olsun
Ha olmayacak kadar yapılsa veya saklansa kapta daha iyi
Ama ziyan olacak diye kendini zorlamanın sonra onları yağ olarak vücuda katmanın da anlamı yok
ay çok güzel geri gelmediyseÖnceden de denedim hamilelik dışında almamıştım verdigim kiloyu hamilelikte çok aldım
Kızlar dukan birası diye birşey var baya bi etkili 750ml su da iki tatlı kaşığı yeşil çay demlenecek sonra içine 200ml maden suyu ve yarım limon sıkılacak kahvaltıdan sonra gün boyu içilecek ben İsveç le birlikte bunuda yapıyorum yorumları okudum intgmda çok güzel yorumlar var
pazar evet ya akşama doğru yesem şahane olaarrr
aldın mı tatilde kilo aldın mıııkışa doğru beraber gireriz listeye
bendeee özledim bendeeeeama hafta sonu bende pek yoktum buralarda
olmadı o ev bebeğim başka bakıyoruz ama bulamıyoruz
Evet bende ictim daha once bana gore igrenc biseymaden suyu limon yeşil çayduymuştm bunu da denemedimdi sen bi dene bakim işe yararsa yaaprm bende bayram üstü
sagol tatlim
bugünden başlaman erken olmaz mı ki
bencdde neyin ne odlugunu biliriz
bende tam bilmiyorum kuzu ya hayırlısı o değilmiş demek kiii başka buluruz inşallahhh
yumurta da sucukta cok severim ben şahsenama bikaç gündür recele sardım sabahları reçelli ekmek yiyorum
bence iyi ya cok almamşsnEvet bende ictim daha once bana gore igrenc biseymidem kalkmisti falan
Iki kg almsm 2 haftalik tatilde1 ini verdim 1 kaldi. Listeye aynen kisin beraber gireriz simdilik sadece grupla ilgilenicem.
evet suan bide 6 lara yaklasma durumun var ozaman panik korku hersey oluoNeden olmadı ki ya ev
Evet alttan alttan işlemişimdir sana onu
Yumurta............................................................ artık görmek dahi istemiyorum
Ben karbonhidrat insanıyım bence
Neler yedin bugün bakalım ben de az yiyeceğim şok yapıyorum birkaç gündür kalorisi az ama değişik şeyler yedim korku kapladı
bugün sabah 100 ml içtim ml gram işinede geri önüyorum bu arada .. beni o kurtarır artık
evet suan bide 6 lara yaklasma durumun var ozaman panik korku hersey oluobugün daha tek sabah bi aktivia yedim baskada birsey yemedim, sonra öylen sandwich yicem tahilli ekmekden aksamda bisey yemeden gecistirmek istiyorum sen neler yedin canim?
bende çaydan bir bardak içtim suda 3 bardak çok az aklıma gelmişken içeyim yineBenim de suyu saymam lazım bak bu sabah tuzlu peynir yedim hiç iyi olmaz yoksa
Bugün 2 lt içeceğim ben de yarın da senin çaydan
anliyorum seni canim ama biyerde o ev sizi bekliyo öyle düsün elbette bulacaksiniz ve inan cok sevcen hem... daha var dügüne canim sakin sikma caniniay bizimde öle olcak galiba yaarıyoruz ama yok yani her yanda suriyeliler
sinir oluyorum
anladim canim yaparsin sen azimlisin harika bi sonucla gelirsin cumaya suan kac kilodasin?Ben de bir dilim hellim peyniri yedim öğleyi geçiştirip akşam da hafif yemek istiyorum aralarda türk kahvesi, kayısı falan öyle şeylerle geçiştireceğim bugünkü kalori düşük olsun istiyorum
tuzlu peynir ne kız kaynamış peynirler oluyor örgü gibi ondan mı ?Benim de suyu saymam lazım bak bu sabah tuzlu peynir yedim hiç iyi olmaz yoksa
Bugün 2 lt içeceğim ben de yarın da senin çaydan
anladim canim bendede var siskinlik ben vanillavin önerdigi maydonoz suyunu yapiyorum sanki iyi geldi gibi baskada bi karisim denemedim hic, bazilari sabah sicak suya limon katip icin diyolar hem ödeme iyi geliomus hemde wx sorununa ama hic denemedimevet bu hafta 69 68 arası bir hedef vr bakalım ama şişlinliğim var onu atmaya çalışıyorum var mı senden farklı bir öneri kimyon ve yeşilçay karışımı içiyorum
anladim canim yaparsin sen azimlisin harika bi sonucla gelirsin cumaya suan kac kilodasin?
tuzlu peynir ne kız kaynamış peynirler oluyor örgü gibi ondan mı ?
ben 78.5 le hamile kaldimm 88.5 le dogurdum.Cnm sen 88 kıloya dogum sonrası mı ulasmıstın
69,269.8 canım sen kaçsın bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?