Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizim buralarda oyle
naapcan işte sizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz
yanımd birey getirmedim bugün yemeyim diye aşağı inersem de b.m var rezil şeyler istiyor canım bulaşmamak için inmiyorum ..akşama sesim çıkmazsa ruhuma okursunuz artık bişiler
ayy size noldu bugün döküldünüz

naapcan işte sizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz

ayy size noldu bugün döküldünüz
Ayy hee şükür kendimize ödüyoz Allah herkese nasip etsin inşallah kiralar cok yuksek yaa insan uzuluyo giden paraya ossun yeni evliyken bizimde yoğudu sizinde olur inşallah

İki yumurta fazla sanki
Ama yesillik koyacagim yarin cnm
Domates erken saatte nedense midemi bulandırıyor:)
Canim yulaf ezmesi cok tok tutuyo kahvaltilarina ekleyebilirsin ekmek yerine mesela yulaf ezmeli omlet yapabilirsin yada bir dilim ekmek yeyip yumurtana yine 1 kasik yulaf atabilirsin lifli oldugu icin tok tutacaktir

Ayy hee şükür kendimize ödüyoz Allah herkese nasip etsin inşallah kiralar cok yuksek yaa insan uzuluyo giden paraya ossun yeni evliyken bizimde yoğudu sizinde olur inşallah
amiiinn amiinn kuzummm

Henüz 45 günlük :)
oooow canım daha cok erken sakın diyet türü şeylere yönelme :) beslenme konusunda fikir vericektir deneyimli annelerimiz ama sen az yiyim türü şeyler yapma

cok fazla ama böbreklerine yazık ya

tamam canim anladim en önemlisi kendini rahat hissediosan bence rakamlara takilmamak lazim

En iyisini yapmisin ama aksamaca dayanabilcen mi kiz
akşam dayanırım kuzum iş çıkarırım kendime kitaplarımı dökerim spor yaparım toparlarım sıkıntı yok şuan da defterleri döküyorum mükelelflerin açlıktan karıştırmışım başkasının defterine başkasını yazdırmışım iyi mi

Geldmmmm gittinmii
ne icin fazla ? Zayiflamak acisindan mi? Yoksa senmi sevmiyosun? Zayiflamak acisindan soyluyosan fazla degil bizzat test edilmistir
Hem iki tane tuketebilme acisindan, hem ogun fazlalığı acisindan hemde bebege dokunma ihtimali acisindan :)
Tereyagina kirip uzerine telli peynir koysam dort tane bile yiyebilirim ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…