Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay cok kötü istemem öyle seyler

Olmaz akşamdan tülbente sidik... tövbeler olsun ya

hahahaahaha hemen yapalim.... ay günde gecmioki eve gidim kendimi biseylere verim bugün isim cok yogun degil bikac haftadir berbatti simdi rahatim ama yarin yine baslar rahat oluncada aklima yemekler gelio

Ne yapacağın ki evde
Ben de saat 5 olsa da şu kuru incirlerimi yesem

tamam canim anladim en önemlisi kendini rahat hissediosan bence rakamlara takilmamak lazim
yani ama ben mesela 60ta da rahattım taa ki kendimi bi video da arkadan görene kadar
Fazlamı canım yeşil çayımı bıraksam
birinden birini bırak kuzum cok fazla geldi bana günde 3 bardaktn fazla bitki çayı zararlı diye biliyorum bennn

Kizlar acligim yok ama sürekli birseyler yemek istiyorum azönce kiraz vardi yanimda onlari yedim... cok kötü bi his reglm yakin diye böyle sürekli Tatli tuzlu biseyler yiyesim gelio ama yemek istemiom napcammmmm
su iç bol bol bebeğiiim anca o keser olmadı maden suyu da içebilirsin o da şişirir çünkü
Niçün

Bugün perşembe ya herkes aç takılıyor
Takım ruhu diye buna derim
aynen yarın görcem ben sizin menüleri

Ben de duşumu aldım hazırlandım gittim fotoğrafçı yok
15-20 dkya geleceğim dedi
Geldi mi hayır tabii ki
Gidip daha merkezi bi yerde çektiririm ben de tripliyim şu an
ahahaf fotografcısı tarafından ekilen ilk kişi olabilirsin
İncirlerin sapını bile yemek istedim
eeeey açlııkkk

Yeni çıktım işten ve çok acıkmış bir durumdayım evde yemek te yok ne yesem diye düşünüyorum

Ayy o kadar da aç kalmasaydim kuzum ya içim fit falan alsaydin marketten

Meyve bile yemem ben aksam kilo yapar diyem sadece cok acikirsam 2 kasik yogurda zencefil zerdeçal tarcin katip yirim tabi bu spor yapmadigim zamanlar eger sporumu gece yaptiysam yumurta ve yulaf yiyorum o ayri

Kardiyo olayı güzel bak onu ben de ölçmek çok istiyorum ama kalp hızı ölçerim yok işte
Gerçi ben hepsini bir arada çalışıyor kardiyo ağırlık falan
Bu akilli saatler varya onlardan istiyom ben kalori ölçüyo falan ya hanialsana bana

esin aksam yemeginde yokmu evde canim? yoksa gecistir birseylerle ama birlikde yiyosaniz bi yemek yap ama sagliklilardan olsun:)
Evde bugün barbunya var difrizde yapayım dedim ama 1 yk 84 kalori yapmaktan vazgeçtim öneri varsa protein salata olmaz ama onu deyim baştan: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…