- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.801
Herhangi bir yontem uyguluyormusun kafana gore mk takılıyorsun:)Yok canım 2 öğün besleniyorum öğlenleri acıkmıyorum
Bende ezberlemek istiyrmAynen bir noktadan sonra kalori cetvelini çarpım tablosu gibi ezberlemiş oluyor insan
Fazlamı canım yeşil çayımı bıraksamcok fazla ama böbreklerine yazık ya
Vanillavcim bu bdv psikolojime deli iyi geliyorAhahabahah düşünsene işeyip işeyip yüzüne sürüyorsun ya tövbeler olsun keçi moku sürerler iyi geliyor deseler derdim neler sürüyormuş millet aşmış
İsim verme kuzu alıntıdan sildim sen de editle istersen isim verince sonra kibliyorlar falan küt diye gideriz bak
Meşhur biri mi ki bahsettiğin isim
Bi tane tvde diyetisyen adam dinlemiştimFazlamı canım yeşil çayımı bıraksam
Ben cok acıkırsam yogurdu seciyorum sütü gece icmeemmm
naapcan iştesizin eviniz var cok şükürde kira derdiniz yok cocukla zor olurdu öyle şimdi en azından kendinize ödüyonuz millete değil 3 5 sneye siizin olcak
oysa biz
ayy size noldu bugün döküldünüz
Bilmiyorum bitki çayı fazlamı tuketiyorum ondan olabilirmi aceba günde 2 bardak yeşil çay bi bardak deve gözü bir bardakta farklı bi çay var çarşımdan almıştım ayda 3 kilo verdiren çay diye satılıyordu bide onu içiyorum
o neymis ya ne dertleri varmisda bunlari yapiolarmis;
akşam dayanırım kuzum iş çıkarırım kendime kitaplarımı dökerim spor yaparım toparlarım sıkıntı yok şuan da defterleri döküyorum mükelelflerin açlıktan karıştırmışım başkasının defterine başkasını yazdırmışım iyi mi
Bende ezberlemek istiyrm
Sirf genel kultur
Eksik hissettim kendimj
Kizlar acligim yok ama sürekli birseyler yemek istiyorum azönce kiraz vardi yanimda onlari yedim... cok kötü bi his reglm yakin diye böyle sürekli Tatli tuzlu biseyler yiyesim gelio ama yemek istemiom napcammmmm
İyi fikirCanim yulaf ezmesi cok tok tutuyo kahvaltilarina ekleyebilirsin ekmek yerine mesela yulaf ezmeli omlet yapabilirsin yada bir dilim ekmek yeyip yumurtana yine 1 kasik yulaf atabilirsin lifli oldugu icin tok tutacaktir
Uygunladığım yöntem su şekild e canım ekmek yok 2 litre su var kahvaltıda canım ne isterse yiyorum salata olsun yumurta olsun canım isterse zeytin filanda yerim öğlen bi meyve yanına içecek bişey akşamda ekmek yok ya tavuk yedim ya haşlanmış patates yemeğin yanınada muhakkak bi kase yoğurtHerhangi bir yontem uyguluyormusun kafana gore mk takılıyorsun:)
Cekildinmk foto :)Niçün
Bugün perşembe ya herkes aç takılıyor
Takım ruhu diye buna derim
Evet ondan büyük ihtimalle
Günde 2 bardaktan fazla bitki çayı tavsiye edilmez
Ben bi ara yeşil çay çok içiyordum bana da oluyordu
Cilde iyi geliyormuş idrarı hiç duymamıştım ya insan şoke oluyor
Bunlar hep açlıktan işte
1 aya kalori cetveli gibi olursun
suan icim isim su oldu zaten hahaha:) yok yok yemicem ben birsey anca kilo yapmayan bisey olsa yerim belki ama oda yok zatenSu iç soda iç bak kilo verdim güzel dedin yarın cuma
Vanillavcim bu bdv psikolojime deli iyi geliyor
Aslinda ne kadar normal oldugumu anliyrm
Cekildinmk foto :)
Hic kilo verebildin miUygunladığım yöntem su şekild e canım ekmek yok 2 litre su var kahvaltıda canım ne isterse yiyorum salata olsun yumurta olsun canım isterse zeytin filanda yerim öğlen bi meyve yanına içecek bişey akşamda ekmek yok ya tavuk yedim ya haşlanmış patates yemeğin yanınada muhakkak bi kase yoğurt
suan icim isim su oldu zaten hahaha:) yok yok yemicem ben birsey anca kilo yapmayan bisey olsa yerim belki ama oda yok zaten
Bence motive edecek videolar izleyebilirsin insan ozaman hiç bişey yemek istemiyor sporcuyemekleri diye sote var youtubeda oradaki kadın bi gaza getirdi beni yemek yemek istemiyorsun oda yetmezmiş gibi spor yapmadan duramiyorsunSu iç soda iç bak kilo verdim güzel dedin yarın cuma
ay cok kötü istemem öyle seylerCilde iyi geliyormuş idrarı hiç duymamıştım ya insan şoke oluyor
hahahaahaha hemen yapalim.... ay günde gecmioki eve gidim kendimi biseylere verim bugün isim cok yogun degil bikac haftadir berbatti simdi rahatim ama yarin yine baslarEn güzeli bi klorofil taktırmak aslında güneş ışığıyla fotosentez
Bu hafta başladım canım bakacağım verebilecekmiyim karbonhidratı filan kahvaltıda ekmek yerine ceviz vs tüketerek alabilirim .ama bu hafta cevizim yok.bide bol ıspanak da çok doyurucu özellikle kahvaltı için ıspanaklı yumurta çok iyi olur. Kuru meyvelr kurtaricim çok acıkırsam 1 hurma yerim ama asla doya doya yemek yemeyeceğim zaten canımda istemiyor bu sıcakta yemekHic kilo verebildin mi
Ekmek yok ya hani
Tahil grubundan biseyler nasil tuketeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?