Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evde bugün barbunya var difrizde yapayım dedim ama 1 yk 84 kalori yapmaktan vazgeçtim öneri varsa protein salata olmaz ama onu deyim baştan: D
Haslanmis barbunya kac kaloriymis kuzum ben salata olarak yemeyi de cok seviyorum barbunyayi yagsiz salatasini yapabilirsin yaninda da ayran

Meyve bile yemem ben aksam kilo yapar diyem sadece cok acikirsam 2 kasik yogurda zencefil zerdeçal tarcin katip yirim tabi bu spor yapmadigim zamanlar eger sporumu gece yaptiysam yumurta ve yulaf yiyorum o ayri
Ben yiyorum 9 gibi meyve arada bazen 8.30da yemicim artık en son 8de yicim örnek alicim seni

Evde bugün barbunya var difrizde yapayım dedim ama 1 yk 84 kalori yapmaktan vazgeçtim öneri varsa protein salata olmaz ama onu deyim baştan: D
he öyle cokmuymus o ya gecen gün bana önermemismiydiniz barbunya yemegini yoksa baska biseymiydi o?, yok tatlim benimde aklima birsey gelmio ki

Akşam yemegim yoğurt ve yarım portakalın suyu onu birazdan içerim yada direk sıkmadan yerim yoğurdun içine de bi tane salatalık koydum şuncagızdan bişey olmaz herhalde

Eklentiler

• IMG_20170727_190925.webp
    11 KB · Görüntüleme: 32
zaten ben normaldede maden suyu tüketiyorum... buaralar ama daha fazla Iceyim diye normal suda tüketmeye calisiyorum
Ben bi ramazan da içiyorum o da hazimsizlik nedeniyle
Ahahahhahahahhahah
Feci bi yuzlesmeydi
Gülmeyin bana çok zordu benim için
Akşam yemegim yoğurt ve yarım portakalın suyu onu birazdan içerim yada direk sıkmadan yerim yoğurdun içine de bi tane salatalık koydum şuncagızdan bişey olmaz herhalde
Kız portakal nerde buldun

Resmen dolu yağdı ya Burda kızlar neyse menümü yazayım size şimdi sabah 2 haşlama yumurta yedim azıcık peynirle ara bir hurma öğlen 200 gr kadar antrikot ara yine kahve akşam da bamya yemeği bir tabak hepsi bu kadar

Meyve bile yemem ben aksam kilo yapar diyem sadece cok acikirsam 2 kasik yogurda zencefil zerdeçal tarcin katip yirim tabi bu spor yapmadigim zamanlar eger sporumu gece yaptiysam yumurta ve yulaf yiyorum o ayri

Ben o kadar aşamadım ya
Bir hafta yaptım onu pes ettim
Gece yemeyi bırakmak hala dokunuyor bana zaten süt müt bir şey içmezsem ölebilirim

Ne kadar da sağlıklı beslenen zayıf bir kız

Bu akilli saatler varya onlardan istiyom ben kalori ölçüyo falan ya hanialsana bana

Ben de istiyorum ya ne kadar yaktığını direkt görüyorsun süper olurdu kalori sayımıyla bir
Çok pahalı değilmiş aslında arkadaşım 100e mi ne almıştı kendi kilosunu boyunu vs de giriyor kalbin üzerine takıyor süper

Yicik bir incirim bile yok anlıyorum hadi paylaş benimleeeee

Oy kıyamam paylaşırım tabi bende bir kutu var gel
Ne yedin eki akşam

kizlar ben cikiyorum simdi azönce reglm de geldi umarim yarini etkilemez

Etkilemez merak etme tutacağı suyu şimdiye tutmuştur vücut
Sen maydanoza devam

Olmaz 14 kalori bir şey zaten evin içinde 5 tur at yakarsın

Sabah 11

Kahveli muzlu smoothie - 177

Saat 13

1 avuç karışık çerez -60
1 avuç kabak çekirdeği (kavrulmamış) - 49

Saat 15

1 kase çorba - 85

Saat 17

3 kuru incir - 150

Saat 18

1 tabak börülce (dünden sakladım çok canım istedi yine) - 188
1 kase salata - 25
1 dilim ekmek - 75
1 kase pul biberli yoğurt - 111

Saat 21

1 light süt - 46
1 şeftali - 34

Gün toplam: 1000

Bir fotoğrafçımın ekmediği kalmıştı zaten şükür bunu da yaşamadım demem

Yarın balık yerim ben öyle uçuk bir şey yemem de

Protein ağırlıklı gidiyorsun sanırım bugün menü güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…