- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #220.841
Ya o aklıma gelmedi gelsede insem aşağı migrosa gitmem gerek migrosa gidince de direk granolalara bakıyorum ama yağsız süt aldırabilirdimAyy o kadar da aç kalmasaydim kuzum ya içim fit falan alsaydin marketten
Haslanmis barbunya kac kaloriymis kuzum ben salata olarak yemeyi de cok seviyorum barbunyayi yagsiz salatasini yapabilirsin yaninda da ayranEvde bugün barbunya var difrizde yapayım dedim ama 1 yk 84 kalori yapmaktan vazgeçtim öneri varsa protein salata olmaz ama onu deyim baştan: D
He kiz oyle cok ac oldugunda aldirabiliyosan birilerine yagsiz süt ayran falan aldirYa o aklıma gelmedi gelsede insem aşağı migrosa gitmem gerek migrosa gidince de direk granolalara bakıyorum ama yağsız süt aldırabilirdim
Ben yiyorum 9 gibi meyve arada bazen 8.30da yemicim artık en son 8de yicim örnek alicim seniMeyve bile yemem ben aksamkilo yapar diyem sadece cok acikirsam 2 kasik yogurda zencefil zerdeçal tarcin katip yirim tabi bu spor yapmadigim zamanlar eger sporumu gece yaptiysam yumurta ve yulaf yiyorum o ayri
hahahahahahaahyani ama ben mesela 60ta da rahattım taa ki kendimi bi video da arkadan görene kadar
Yicik bir incirim bile yok anlıyorum hadi paylaş benimleeeeeİncirlerin sapını bile yemek istedim
100 gram 134 kalori kuzumHaslanmis barbunya kac kaloriymis kuzum ben salata olarak yemeyi de cok seviyorum barbunyayi yagsiz salatasini yapabilirsin yaninda da ayran
he öyle cokmuymus o ya gecen gün bana önermemismiydiniz barbunya yemegini yoksa baska biseymiydi o?, yok tatlim benimde aklima birsey gelmio kiEvde bugün barbunya var difrizde yapayım dedim ama 1 yk 84 kalori yapmaktan vazgeçtim öneri varsa protein salata olmaz ama onu deyim baştan: D
Stajer var 2 tane can atıyorlar dışarı çıkmak için ama aklıma gelmedi ki o yüzden burya yazmayı seviyorum aklıma gelmeyenler söyleniyorHe kiz oyle cok ac oldugunda aldirabiliyosan birilerine yagsiz süt ayran falan aldir
Bamya demiştim sankihe öyle cokmuymus o ya gecen gün bana önermemismiydiniz barbunya yemegini yoksa baska biseymiydi o?, yok tatlim benimde aklima birsey gelmio ki
Açlık durumun nasıl peki afiyet olsunAkşam yemegim yoğurt ve yarım portakalın suyu onu birazdan içerim yada direk sıkmadan yerim yoğurdun içine de bi tane salatalık koydum şuncagızdan bişey olmaz herhalde
Ben bi ramazan da içiyorum o da hazimsizlik nedeniylezaten ben normaldede maden suyu tüketiyorum... buaralar ama daha fazla Iceyim diye normal suda tüketmeye calisiyorum
Feci bi yuzlesmeydiAhahahhahahahhahah
Gülmeyin bana çok zordu benim içinhahahahahahaah
Kız portakal nerde buldunAkşam yemegim yoğurt ve yarım portakalın suyu onu birazdan içerim yada direk sıkmadan yerim yoğurdun içine de bi tane salatalık koydum şuncagızdan bişey olmaz herhalde
Suan baya bi tokumAçlık durumun nasıl peki afiyet olsun
Meyve bile yemem ben aksamkilo yapar diyem sadece cok acikirsam 2 kasik yogurda zencefil zerdeçal tarcin katip yirim tabi bu spor yapmadigim zamanlar eger sporumu gece yaptiysam yumurta ve yulaf yiyorum o ayri
Resmen dolu yağdı ya Burda kızlarneyse menümü yazayım size şimdi sabah 2 haşlama yumurta yedim azıcık peynirle ara bir hurma öğlen 200 gr kadar antrikot ara yine kahve akşam da bamya yemeği bir tabak hepsi bu kadar
Bu akilli saatler varya onlardan istiyom benkalori ölçüyo falan ya hani alsana bana
Yicik bir incirim bile yok anlıyorum hadi paylaş benimleeeee
kizlar ben cikiyorum simdi azönce reglm de geldiumarim yarini etkilemez
Akşam yemegim yoğurt ve yarım portakalın suyu onu birazdan içerim yada direk sıkmadan yerim yoğurdun içine de bi tane salatalık koydum şuncagızdan bişey olmaz herhalde
yani ama ben mesela 60ta da rahattım taa ki kendimi bi video da arkadan görene kadar
birinden birini bırak kuzum cok fazla geldi bana günde 3 bardaktn fazla bitki çayı zararlı diye biliyorum bennn
su iç bol bol bebeğiiim anca o keser olmadı maden suyu da içebilirsin o da şişirir çünkü
aynen yarın görcem ben sizin menüleri
ahahaf fotografcısı tarafından ekilen ilk kişi olabilirsin
eeeey açlııkkk
Protein ağırlıklı gidiyorsun sanırım bugün menü güzel afiyet olsunResmen dolu yağdı ya Burda kızlarneyse menümü yazayım size şimdi sabah 2 haşlama yumurta yedim azıcık peynirle ara bir hurma öğlen 200 gr kadar antrikot ara yine kahve akşam da bamya yemeği bir tabak hepsi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?