- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.401
Ne tesadüf bende bittır yedim ama bir kırıkçıkSen de mi bitter yedin bugün
Ni tisadüf ben de
Akşam dayanabilecek misin kız karpuzla
Bence biraz zaman ver bacaklarina hafif seyler yap ust bolgen icin calis derim tabi sen bilirsin.Size bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim
Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:
- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs
Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım
nasılda biliyo neler faydalıHmm temem sene benden 3 iğne 1 çuvaldızyeter dimi
Fındık fistik antep olsun özellikle
6görcen 5 e bile inersin bence işana kadar az hızlı davranırsanInsAllah cnm sen zayiflamissin zaten ohhh ne güzel ben 5 değil 6 görsem makul
kaldırcm şimdi fellik fellik kuaför peşinde gezcm çkıctaYorulmusumkaldir totonu hava alsindi
ay bilemedm bebegim ama hafif başla bence en azından 1 hafta agır spor yapma yavas tan cogaltarak gidersin ve ısınma esneme hareketlerini sakın atlama yoksa yine aynısı olurSize bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim
Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:
- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs
Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım
Naptın sen ya canım çekti şimdievet hindi güne evde bulunduruyorum hep açıldığında bir dilim yiyorum yavaş yavaş birşey yemiş gini hissediorum sandviç iyide ekmek yemek istemiorum
Benim yedigim tek balık somon
yok biz norml yapıyok o cok yediriyo kendini fazla kacırıyorumgerci böyle de fazla kacıyo
aa bende alabalık hamsi yiyorum başka da klay kolya yemem yani
dayanırım erkenden uyumayı düşünüyorum sporadan sonrada iştahım kapanıyor zaten
Ne tesadüf bende bittır yedim ama bir kırıkçık
Bence biraz zaman ver bacaklarina hafif seyler yap ust bolgen icin calis derim tabi sen bilirsin.
nasılda biliyo neler faydalı
6görcen 5 e bile inersin bence işana kadar az hızlı davranırsan
kaldırcm şimdi fellik fellik kuaför peşinde gezcm çkıcta
ay bilemedm bebegim ama hafif başla bence en azından 1 hafta agır spor yapma yavas tan cogaltarak gidersin ve ısınma esneme hareketlerini sakın atlama yoksa yine aynısı olur
Ekmeği tamamen kesmek de iyi değil ki
Yani tam tahıllı ekmek günde 1-2 tane iyidir bence
Siz hepiniz baya vermişsiniz sizden bakıcam artık ise ne yarıyorsa ona gore düzene sokmaya calisicambende karides falanda çok seviyorum ama o balık olmuo dimi hurma yiyebilirmiyimki canım çekti şimdi
Kızlar napıyorsun uz :) bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
Domates salata
Bir dilim beyaz peynir
Bir salam
Bir dilim kaşar
Çay
Bir çay kaşığı bal
Ara
Küçük kuru yoğurt
Öğlen
Tavuk şiş
Bol salata
Limonata
Akşam
Bir kaşarlı domatesli tost
Ayran
BEn yüzmeye kaçar.
Bu ay 80 kg hedefliyorum şhddhlş hadi bakalım
Ne hikmetse bizde durup durup wc'ye geliyoruzHurma yiyebilirsin tabii ki 40-45 kalori arası değişiyor bir tanesi gramına göre
Hurma wc işinde de çok iyidir
aynen tatlim öyle vallahdimi ben böyle düşünmemiştim hiço zaman 52ye düşmem lazım bnim
Ne hikmetse bizde durup durup wc'ye geliyoruzcanım birde çekirdek çekti hamile gibi canım durmadan birşeyler çekiyo.
Kızlar cheat day yapmiomusunuz hiç. Hani haftada vi herşey serbest günü. Perşembe günü yapalimmi
Serbest gün motive bozucu oluyor mesela biz geçen hafta sütlaç ve dondurma ödülü verdik ya kendimize o beni 2 gün geriye attı bir daha tövbe yapmamSen bizi öldürcen mi çıldırtcan mı cınım demek istiyorum
Tam cuma öncesi yapalım sonra derecemiz düşsün sonra nota alalım
Sonra herkes savunma versin ceza alalım bilmem ne uğraşmayalım lütfen düşüncesi bile cinnet
Cheat day bugüne kadar 2 kez yaptım
Biri bayramdı
Diğeri de kendime ilk 30DS programını bitirince yapacağım diye söz vermiştim oydu
Onun dışında kilo verirken cheat day yapmak çok da iyi değil
Mesela şöyle bir 65 olsam belki bir cheat day daha düşünürüm
Önce biraz kilo ver mesela bir 5-6 ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?