Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende de i
Bende de iç bacak var alt bölge sporlarını sıklastirmak gerekli sanırım biaz video bakmak gerekli .. dambillari da eve getiriyim en iyisi

Evet kafan rahat eder yeni kilona daha fazla elbise etek alırsın

Benim aklıma ilk gelen yemek ve gezmek olmuştu ama ahahahah
İyi hatırlattın tamam kıyafetle değiştireceğim o düşünceyi

Ben çok seviyorum bitteri onu yeyince karnimdan sesler gelmeye başladı hareket başladı.
O lafı unuttum ki deyince aklıma geldi aklım nerde benim acaba hep unutuyorum

Yağ oranın çok düşük olursa da wcye çıkamazsın kuzuş
Ona da dikkat et
Benim bu hafta sucuktan vsden biraz fazlaydı o yüzden nerdeyse her gün çıktım

Bende de i

Bende de iç bacak var alt bölge sporlarını sıklastirmak gerekli sanırım biaz video bakmak gerekli .. dambillari da eve getiriyim en iyisi

Ne kadarlık annenin dambılları

Evet ağırlıksız biraz zor sıkılaşma

Arada boş otururken de mesela dambılları alıp çek eline ben öyle yapıyorum canım sıkıldıkça

Kollar tombik çünkü benim de

Tlc d3 ağır yaşamlar var onu izlesek kaçamakta yapmayız kolada içmeyiz fast food u koklamayız bile

SchonerDuft pancar iç bacak için sumo squat önermişti bana, iyileşince ona döneceğim ben
Günde 50tane yapıyordum
Önce 2 dklık cardio yapıyordum üzerine sumo squat

50 altıydı yağ oranı dikkat edeyim ona da ..
Yemekleri unutuyoruz elbise ve gezmeleri düşünüyoruz yoksa geri.gelir kilolar kuzum

Anneminki 2 kg kardeşimin de 3 olması gerek ama kardeşim vermez 2 kg yeter ama dimo

SchonerDuft pancar iç bacak için sumo squat önermişti bana, iyileşince ona döneceğim ben
Günde 50tane yapıyordum
Önce 2 dklık cardio yapıyordum üzerine sumo squat
Onu yapıyorum 40 dk 500 kaloride var ortala 1oo.kere yapıyorum onun dışında da yaparım o zaman .. rahim kaslarına da çok iyi geliyor

Anneminki 2 kg kardeşimin de 3 olması gerek ama kardeşim vermez 2 kg yeter ama dimo

Yeter tabi kuzum ben hep 1liklerle yapıyorum

Onu yapıyorum 40 dk 500 kaloride var ortala 1oo.kere yapıyorum onun dışında da yaparım o zaman .. rahim kaslarına da çok iyi geliyor

Doğru senin düzenli spor var onun içinde vardır

Sumo squat videosuna baktım bu şekilde değildi bundan 50 tane yapsam yeterli sanırım sporun üstüne sence ? Ben spora başlıyorum bugün 2 saat kadar yapmak istitorum

Yeter tabii ki
Yaptığın spor zaten çok yerinde bence cardio ve dayanıklılık açısından
Oh sana bir enerji gelmiş bugün yine

Kızlar akşam yemeğim

1 minik kase kısır
2 yk elma sirkesi
2 kupa limon çayı
1 ltr detoks suyum
2 hurma

Spor olarakta yarim saat crosstrainer (cardio) yaptim

Son düzenleyen: Moderatör:
Elma sirksini nasıl tükettin.. detoks çayın nasıl bizim işimize yarayacak bir şey mi
Canım ben biyerde okudum kilo veremeyen biri 2 kaşık elma sirkesi su ile karıştırmış içmiş her sabah benimki aksama kaldi. Ama bana iyi geldi zorda olsa iciyorum. Kafama dikletikten sonra hemen limonlu suyu içiyorum yoksa aşırı midem bulanio. Detoks suyumu salatalık elma limon nane 2 litre suya koyuyorum bekletiorum aksamdan ertesi gün iciyorum. Bunları başka meyvelerlede yapabiliyorsun. Sonra bi öğün yemek yerine smoothie yapıorum portakal suyuna veya light süte meyve karıştırıp içiyorum. Benim işime yaradı vallahi şimdilik memnunum

Ben geldiiimm ayaklarım ağrıdı yurumektennn kuaför leri gezdim perdecilere baktık fiyat araştırması için eve geldim şimdi evimide gördüm dışardan pek tatlı duruyo
Şimdi gidiyorum yine anacigimla çay icwyim keyif yapayim biraz hakettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…