- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.441
Bende de iç bacak var alt bölge sporlarını sıklastirmak gerekli sanırım biaz video bakmak gerekli .. dambillari da eve getiriyim en iyisiAğırlık çalışmalısın bence
Kilo verdikçe derin sıkılaşmıyor sonuçta kasla doldurmak lazım giden yeri
Biraz zaman alacak galiba
Benim aynı problem bacakta var
Ön kısımları çok güzel oldu sert falan kas var, inceldi ama iç bacak bıngıl bıngıl
Evet kafan rahat eder yeni kilona daha fazla elbise etek alırsın
Ben çok seviyorum bitteri onu yeyince karnimdan sesler gelmeye başladı hareket başladı.
O lafı unuttum ki deyince aklıma geldi aklım nerde benim acaba hep unutuyorum
Bende de i
Bende de iç bacak var alt bölge sporlarını sıklastirmak gerekli sanırım biaz video bakmak gerekli .. dambillari da eve getiriyim en iyisi
50 altıydı yağ oranı dikkat edeyim ona da ..Benim aklıma ilk gelen yemek ve gezmek olmuştu ama ahahahah
İyi hatırlattın tamam kıyafetle değiştireceğim o düşünceyi
Yağ oranın çok düşük olursa da wcye çıkamazsın kuzuş
Ona da dikkat et
Benim bu hafta sucuktan vsden biraz fazlaydı o yüzden nerdeyse her gün çıktım
50 altıydı yağ oranı dikkat edeyim ona da ..
Yemekleri unutuyoruz elbise ve gezmeleri düşünüyoruz yoksa geri.gelir kilolar kuzum
Anneminki 2 kg kardeşimin de 3 olması gerek ama kardeşim vermez 2 kg yeter ama dimoNe kadarlık annenin dambılları
Evet ağırlıksız biraz zor sıkılaşma
Arada boş otururken de mesela dambılları alıp çek eline ben öyle yapıyorum canım sıkıldıkça
Kollar tombik çünkü benim de
Onu yapıyorum 40 dk 500 kaloride var ortala 1oo.kere yapıyorum onun dışında da yaparım o zaman .. rahim kaslarına da çok iyi geliyorSchonerDuft pancar iç bacak için sumo squat önermişti bana, iyileşince ona döneceğim ben
Günde 50tane yapıyordum
Önce 2 dklık cardio yapıyordum üzerine sumo squat
60 yapayım bakalım yarın nasıl olacak hatta bugün yapayım kalori saymıyorum cuma günü ama tahimin edebiliyorum50 zaten sınır alt limit olması gereken
Biraz üzerine çıkar bakalım bir gün 60 yap mesela
Anneminki 2 kg kardeşimin de 3 olması gerek ama kardeşim vermez 2 kg yeter ama dimo
Onu yapıyorum 40 dk 500 kaloride var ortala 1oo.kere yapıyorum onun dışında da yaparım o zaman .. rahim kaslarına da çok iyi geliyor
Sumo squat videosuna baktım bu şekilde değildi bundan 50 tane yapsam yeterli sanırım sporun üstüne sence ? Ben spora başlıyorum bugün 2 saat kadar yapmak istitorumYeter tabi kuzum ben hep 1liklerle yapıyorum
Doğru senin düzenli spor var onun içinde vardır
Sumo squat videosuna baktım bu şekilde değildi bundan 50 tane yapsam yeterli sanırım sporun üstüne sence ? Ben spora başlıyorum bugün 2 saat kadar yapmak istitorum
Kimle yazision kızYeter tabii ki
Yaptığın spor zaten çok yerinde bence cardio ve dayanıklılık açısından
Oh sana bir enerji gelmiş bugün yine
Sende öyle diyorsan 54de biz napaködem diğmiii dün coraplarm fln hep iz yapmş ayaklarma nerden topladm o kadar ödemi bilmemm
69u göremedim ya içim acıdı kilo vermek için son 1 ayım kaldı eylül başı 65 olmuş olmam gerekli hatta 64Yeter tabii ki
Yaptığın spor zaten çok yerinde bence cardio ve dayanıklılık açısından
Oh sana bir enerji gelmiş bugün yine
Elma sirksini nasıl tükettin.. detoks çayın nasıl bizim işimize yarayacak bir şey miKızlar akşam yemeğim
1 minik kase kısır
2 yk elma sirkesi
2 kupa limon çayı
1 ltr detoks suyum
2 hurma
Spor olarakta yarim saat crosstrainer (cardio) yaptim
Canım ben biyerde okudum kilo veremeyen biri 2 kaşık elma sirkesi su ile karıştırmış içmiş her sabah benimki aksama kaldi. Ama bana iyi geldi zorda olsa iciyorum. Kafama dikletikten sonra hemen limonlu suyu içiyorum yoksa aşırı midem bulanio. Detoks suyumu salatalık elma limon nane 2 litre suya koyuyorum bekletiorum aksamdan ertesi gün iciyorum. Bunları başka meyvelerlede yapabiliyorsun. Sonra bi öğün yemek yerine smoothie yapıorum portakal suyuna veya light süte meyve karıştırıp içiyorum. Benim işime yaradı vallahi şimdilik memnunumElma sirksini nasıl tükettin.. detoks çayın nasıl bizim işimize yarayacak bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?