- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.581
Hahahaha bak ozaman anlastikkkkkk menulerde bulusuruzGörenler 100kilo olduguma inanmıyorlar etim çok sıkı çünkü her türlü eleştiriye açığım hatta yerden yere vura bilirsiniz belki daha çok hırs yaparım:))
Bence de birini sürekli temiz tutmam yeter
Bitter kacamak değil bak ben yedim.biraz siskinligim indi olcam hatta direk 68e düşsem ne güzel olur dimi
Ama şekersiz çikolatasız geçen günlerimi sayınca 1 bitter çok normal değil mi wc mi de sanki düzenledi keşke önceden de yiyeydim şişlik giderdi belki
Bence verebilirsin burda hepimiz veriyoruz senin de vereceğini düşünüyorum
Ama gerçekten değil vücudu dengeliyor mesela kaç gündür yağ 50 nin altındaydı bugün bitter ile dengeledim
Hormonel olarak hiçbir sıkıntım yok canım sürede yok aslında doktor kilo verirken bile hamile kala bilirsin dedi ama vermen lazım hamile bile kalsam devam etmeyi düşünüyorum çünkü çocuk için degil kendim için bunu istiyorum eve koşu bandı bile aldım bunun için ama tek olunca biraz sıkıcı oluyor sizler sayesinde inş daha hevesli olacagım
Bitterse tamm onu gormedimmm krizlerde cozum..afiyet ossun bugun cuma zaten
Agzın bal yesin yaa :)) çok tşk ederim inşallah canımHoş geldin canım, seni bu topicten hamile uğurlayacağız
Tenhalarda menhalarda bulusalim vaayy vaaayyyyyHahahaha bak ozaman anlastikkkkkk menulerde bulusuruz
Sanane sen karisma bakiymmmmTenhalarda menhalarda bulusalim vaayy vaaayyyyy
Görenler 100kilo olduguma inanmıyorlar etim çok sıkı çünkü her türlü eleştiriye açığım hatta yerden yere vura bilirsiniz belki daha çok hırs yaparım:))
:)) iyi tanimisim seni afferin sana bende zamaninda gozum acik olaydi simdi acildi kotu benim yine olsun sindide korkuyler benden herkesin canlari sağolsunnn yine kazanan biz oluruk ..gadamizin alsinlar hihhBendenmi bahsettinilk soyledigin tabisi ben onu akil veririm mirak etme
Asil uyeyim ben herşeye karisirim saksı degilim bennnnnnSanane sen karisma bakiymmmm
Asil derkenAsil uyeyim ben herşeye karisirim saksı degilim bennnnnn
Buyrunn benimOna @ParteMoralll bakar bence
Akşam yatarken yaptığınız bişey varmı kızlar ben biberli limonlu yogurt yapıyorum
puuh senii uzenlerr uzulsunnnnnnn:)) iyi tanimisim seni afferin sana bende zamaninda gozum acik olaydi simdi acildi kotu benim yine olsun sindide korkuyler benden herkesin canlari sağolsunnn yine kazanan biz oluruk ..gadamizin alsinlar hihh
Âsîlll yani aslolan yani daim olan yani kadrolu:dAsil derken
Deniycem canım 2yıldır gebelik yok ne duysam yapıcam kendime söz verdim kendim için bunu yapıcam kendimi zayıf görmek istiyorum 20yaşındayken 84kiloydum hatırlıyorum şimdi 84görmek için herşeyi yapmaya hazırım:))Ben bu aralar maydanoz suyu içiyorum
Ama hamile kalma durumun varsa yapma düşüğe sebep olabiliyormuş
Hamilelik durumu yoksa tavsiye ederim
Bende çok işe yaradı ödem atmada
Uykudan önce içince daha çok yağ yakıyormuş
Oralara geldinmi senÂsîlll yani aslolan yani daim olan yani kadrolu:dkombinem var benim bu takimdan
Emek verdik olsun o kadar
Benim gozumde sen daha tazesinEmek verdik olsun o kadarsaclarim agardi buralarda
AyyyhhBenim gozumde sen daha tazesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?