Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızçeler geçici devralmış olduğum kaptanlığımı SekerPancarii adlı asil üyemize devrediyorum
Malum yolcudur abbas misali pek giremeyeceğim yolculuk da yakın
Bebeğim zor zamanimda kaptanligi devralip beni idare ettiğin için çok çok teşekkür ediyorum sana
Hayır ben 1. Kaptan yardimcisiyim sen 2. Yardimcisin

Evet kizlar uzun bi aradan sonra kaptan olarak herkese merhaba Zamanında yardımcımın olmayışı ve cok vaktimin olmayışı nedeniyle kaptanlığı bırakmıştım ama şimdi @ParteMoralll ve kaptinn gibi isi cok iyi bilen iki tane yardimcimla cok guzel kalkicaz işin içinden insallah Yarin yeni bi başlangıç yapip yeni kurallarla gelicem simdi çıkıyorum esim gelir birazdan işten aksam görüşürüz

Bebeğim zor zamanimda kaptanligi devralip beni idare ettiğin için çok çok teşekkür ediyorum sana

Hayır ben 1. Kaptan yardimcisiyim sen 2. Yardimcisin

Azcık yükünü azaltabildiysem ne mutlu kuzum

Haaa asil didin de yetti mi sandindi neyse kara kuru da olur tamam de

Dur daha çok öveceğim seni kara kaptanım kuru kaptanım diyeceğiim

Seni yine kandirdimmmmmmmmm kucagimaaa dustunn ohhhhh

Oyle zaten ne sanmistin hiaa

Neysem hadi kaptan kardesligu
Hayirli olsun bebegiiimm ben hep yardım edicem sana inşallah takım olarak cok cok iyi olcaz bundan sonra
Azcık yükünü azaltabildiysem ne mutlu kuzum

Dur daha çok öveceğim seni kara kaptanım kuru kaptanım diyeceğiim

Ben gebelik için diyetisyene gitmemiştim kilo vermek istiyodum onun için gittim valla kilo gitsinde çocuk ikinci planda şuan olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim belkide ideal kilo makyaj gelince çocuk hiç aklıma bile gelmez verdiklerimi almak istemem :))

Öyle düşünme bebeğimm çocuk için alinan kilolara can kurbannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…