- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.001
Acik öveydin yazayif diyeydin manken gibim diyeydin ya spor da yapar diyeydin 10 parmağında 20 marifet diyeydin ya
Ayy sagol bebegim o zaman hayilli olsunnnnnnn
BebeğimKızçeler geçici devralmış olduğum kaptanlığımıSekerPancarii adlı asil üyemize devrediyorum
Malum yolcudur abbas misali pek giremeyeceğim yolculuk da yakın
Hayır ben 1. Kaptan yardimcisiyim sen 2. YardimcisinKizlar
Bundan sonra ki takim kaptaniniz eskiiii kaptaaaanSekerPancarii
Ben @ParteMoralll yine grup icin disiplin ve uyelerin genel durumuyla ilgileniyor olucam.
Ikinci yardimcimizkaptinn olmustur.
Herkesin bilgisi olsunnnnnn sevgililerrrrr
Velvette @denetim @Buki_89 @Yuzlesmegunu @senad @selcanmehmetcan @poncikbirgelincik @sarraf
@suskunprenses @Blacksee55
lilipit Gulumsee25
Haaa asil didin de yetti mi sandindiAsil deyince hepsi dahil oluyor onların şş
Kara kurusun bak onu desem olur mu
Senin dilin uzadi sankiBebeğimzor zamanimda kaptanligi devralip beni idare ettiğin için çok çok teşekkür ediyorum sana
Hayır ben 1. Kaptan yardimcisiyim sen 2. Yardimcisin
TM tm sen 1. OlSenin dilin uzadi sanki
SekerPancarii dimi
Aall sizin olsunn milletle ugras ugras dersiniz amaaterkedicem sizi goruceksiniz
Bebeğimzor zamanimda kaptanligi devralip beni idare ettiğin için çok çok teşekkür ediyorum sana
Hayır ben 1. Kaptan yardimcisiyim sen 2. Yardimcisin
Haaa asil didin de yetti mi sandindineyse kara kuru da olur tamam de
Benimde yükümü hafifletcen ama yok oyleAzcık yükünü azaltabildiysem ne mutlu kuzum
Dur daha çok öveceğim seni kara kaptanım kuru kaptanım diyeceğiim
Seni yine kandirdimmmmmmmmm kucagimaaa dustunn ohhhhhEvet kizlar uzun bi aradan sonra kaptan olarak herkese merhabaZamanında yardımcımın olmayışı ve cok vaktimin olmayışı nedeniyle kaptanlığı bırakmıştım ama şimdi @ParteMoralll ve kaptinn gibi isi cok iyi bilen iki tane yardimcimla cok guzel kalkicaz işin içinden insallah Yarin yeni bi başlangıç yapip yeni kurallarla gelicem simdi çıkıyorum esim gelir birazdan işten aksam görüşürüz
Oyle zaten ne sanmistinhiaa
Hayirli olsun bebegiiimm ben hep yardım edicem sanaEvet kizlar uzun bi aradan sonra kaptan olarak herkese merhabaZamanında yardımcımın olmayışı ve cok vaktimin olmayışı nedeniyle kaptanlığı bırakmıştım ama şimdi @ParteMoralll ve kaptinn gibi isi cok iyi bilen iki tane yardimcimla cok guzel kalkicaz işin içinden insallah Yarin yeni bi başlangıç yapip yeni kurallarla gelicem simdi çıkıyorum esim gelir birazdan işten aksam görüşürüz
Azcık yükünü azaltabildiysem ne mutlu kuzum
Dur daha çok öveceğim seni kara kaptanım kuru kaptanım diyeceğiim
Benimde yükümü hafifletcen ama yok oyle
Hep sennnnn hepSeni yine kandirdimmmmmmmmm kucagimaaa dustunn ohhhhh
Neysem hadi kaptan kardesligu
Hayirli olsun bebegiiimm ben hep yardım edicem sanainşallah takım olarak cok cok iyi olcaz bundan sonra
Hep sennnnn hep
Ben gebelik için diyetisyene gitmemiştim kilo vermek istiyodum onun için gittim valla kilo gitsinde çocuk ikinci planda şuan olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim belkide ideal kilo makyaj gelince çocuk hiç aklıma bile gelmez verdiklerimi almak istemem :))Benim 2.ci diyetisyende bana ekmek verdi günde 5 dilim ama bunun sebebi yumrta kalitesiydi sen hamilelik için gittiğini söyledin mi ? Birde kepek ekmeği ve mısır soyagiller yumurta kalitemizi düşürüyo ben 3 tüp tedavisi oldum kalitesizlik yüzünden sonuç alamadım insallah sana gerek kalmayacak
Öyle düşünme bebeğimm çocuk için alinan kilolara can kurbannnnnBen gebelik için diyetisyene gitmemiştim kilo vermek istiyodum onun için gittim valla kilo gitsinde çocuk ikinci planda şuan olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim belkide ideal kilo makyaj gelince çocuk hiç aklıma bile gelmez verdiklerimi almak istemem :))
Bu hafta çok iddali olmalıyız bence deKizlar sekizinciMi olduk
Herkes toparlansin derece yapalim
Haftaya bende gelecem
%1 ortalamanin altina dusmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?