- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.021
Hayirli olsunnEvet kizlar uzun bi aradan sonra kaptan olarak herkese merhabaZamanında yardımcımın olmayışı ve cok vaktimin olmayışı nedeniyle kaptanlığı bırakmıştım ama şimdi @ParteMoralll ve kaptinn gibi isi cok iyi bilen iki tane yardimcimla cok guzel kalkicaz işin içinden insallah Yarin yeni bi başlangıç yapip yeni kurallarla gelicem simdi çıkıyorum esim gelir birazdan işten aksam görüşürüz
Beni torpille bu haftadan alin kesin listeyeBu hafta çok iddali olmalıyız bence de
Ben bilmem kaptan bilirBeni torpille bu haftadan alin kesin listeye
Eski sayfaları okuduğum yarım saatte kaptan değişimi oldu demekKızçeler geçici devralmış olduğum kaptanlığımı @SekerPancarii adlı asil üyemize devrediyorum
Malum yolcudur abbas misali pek giremeyeceğim yolculuk da yakın
Hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni görevlerKizlar
Bundan sonra ki takim kaptaniniz eskiiii kaptaaaan @SekerPancarii
Ben @ParteMoralll yine grup icin disiplin ve uyelerin genel durumuyla ilgileniyor olucam.
Ikinci yardimcimizkaptinn olmustur.
Herkesin bilgisi olsunnnnnn sevgililerrrrr
@VanillavSchonerDuft @Buki_89 @Yuzlesmegunu senad @selcanmehmetcan @poncikbirgelincik @sarraf
@suskunprenses @Blacksee55
lilipit Gulumsee25
Kaptanlığın hayırlı olsun kuzumEvet kizlar uzun bi aradan sonra kaptan olarak herkese merhabaZamanında yardımcımın olmayışı ve cok vaktimin olmayışı nedeniyle kaptanlığı bırakmıştım ama şimdi @ParteMoralll ve kaptinn gibi isi cok iyi bilen iki tane yardimcimla cok guzel kalkicaz işin içinden insallah Yarin yeni bi başlangıç yapip yeni kurallarla gelicem simdi çıkıyorum esim gelir birazdan işten aksam görüşürüz
Ne kadar az yiyorsunDünkü ve bugünkü menümü yazmak istiyorum
Dün sabah :2 yumurta(haşlama) , 2 dilim jambon , bir dilim tb ekmeği
Ara : 1 şekersiz Türk kahve
Öğlen:bir bardak süt, 4 kayısı
Ara : 1 hurma
Akşam : 5 kaşık nohutlu pilav ama pirinçten çok nohut olduğunun altını çizmek istiyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 avuç içi büyüklüğünde süzme peynir , bir çay kaşığı doğal bal, 1 dilim tb ekmeği üstünde azıcık tereyağı olmuş olabilir
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 3 kayısı, bir kase yoğurt , bir tb ekmeği üstüne salça
Ara : hurma
Akşam : bilinmiyor
Akşam için seçenekler nohutlu pilav var yine ondan yiyebilirim 2-3 kaşık kadar ya da yemeye de bilirim zaten çok yemişim bugün galiba
3lt içiyorum genelde ayaklarımı havaya diktim yorgunluktansa diye sonuç yine aynı bilemiyorum işte arada oluyor böyleAllah allah niye okadar sissin ki biraz suya yuklen bugun..
Ben hafta içi alırım kuzum değişik yemek iyi olur ama kıymasız alayımBizim grup mantarcı çıktıiçine biraz kiyma ekledim şimdi işyerine goturucem ekmeksiz yiyeceğim için. tadına baktım şimdi çok güzel oldu kıvamıda isteyene paylaşabilirim tarifimi tabikide. sağol cnm :**
Patlıcan neden yemiyorsun özel sebebi var mı ?Kizlar firsat buldum
Hemen yarin icin yemegimi yapayim dedim
Ben kabagi boyle zeytinyagli yapiyrm
Hem cok doyurucu hemde diyete uygun
Tavsiye ederim
Kabak, sogan, sarimsak, patates, yesil ve kirmizi biber, domates, tuz ve az zeytinyagi
Ben buyuk dogruyorum
Eki Görüntüle 2027605
Evet tam diyet yemeği protein bakımından da zengin.. canım istedi şimdiMantar zaten faydali kalorisi de çok yok bnm bildiğim sote olarak ta diğer türlü de tam diyet yemeği yiyelim en iyisi
Kuzum hayırlı uğurlu olsunKizlar
Bundan sonra ki takim kaptaniniz eskiiii kaptaaaan @SekerPancarii
Ben @ParteMoralll yine grup icin disiplin ve uyelerin genel durumuyla ilgileniyor olucam.
Ikinci yardimcimizkaptinn olmustur.
Herkesin bilgisi olsunnnnnn sevgililerrrrr
@VanillavSchonerDuft @Buki_89 @Yuzlesmegunu senad @selcanmehmetcan @poncikbirgelincik @sarraf
@suskunprenses @Blacksee55
lilipit Gulumsee25
Ilk başlarda bende öyle derdim yine de rabbim yormasın seni çocuk içinBen gebelik için diyetisyene gitmemiştim kilo vermek istiyodum onun için gittim valla kilo gitsinde çocuk ikinci planda şuan olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeyim belkide ideal kilo makyaj gelince çocuk hiç aklıma bile gelmez verdiklerimi almak istemem :))
Bence de .... o kadar tepindim kilo vermek için haftaya tedaviye başlayacam mesela yine alma ihtimalim var hamile kalırsam yine 10 kilo alcam gelsinde minik razıyım valla kilo almayaÖyle düşünme bebeğimm çocuk için alinan kilolara can kurbannnnn
Pirinç ne kadar az olsada nişasta barındırıyor onun dışında afiyet olsun ... bugün yeme ama pirinç dün yemişsin ayran salata geçiştirDünkü ve bugünkü menümü yazmak istiyorum
Dün sabah :2 yumurta(haşlama) , 2 dilim jambon , bir dilim tb ekmeği
Ara : 1 şekersiz Türk kahve
Öğlen:bir bardak süt, 4 kayısı
Ara : 1 hurma
Akşam : 5 kaşık nohutlu pilav ama pirinçten çok nohut olduğunun altını çizmek istiyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 avuç içi büyüklüğünde süzme peynir , bir çay kaşığı doğal bal, 1 dilim tb ekmeği üstünde azıcık tereyağı olmuş olabilir
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 3 kayısı, bir kase yoğurt , bir tb ekmeği üstüne salça
Ara : hurma
Akşam : bilinmiyor
Akşam için seçenekler nohutlu pilav var yine ondan yiyebilirim 2-3 kaşık kadar ya da yemeye de bilirim zaten çok yemişim bugün galiba
Öyle hissetme hiç metabolizma da boyda yok bende ondan hep böyleNe kadar az yiyorsun
Kendimi obur hissettim ya :)
Aynen iyi değil pilav makarnaPirinç ne kadar az olsada nişasta barındırıyor onun dışında afiyet olsun ... bugün yeme ama pirinç dün yemişsin ayran salata geçiştir
Cnm nikotin var3lt içiyorum genelde ayaklarımı havaya diktim yorgunluktansa diye sonuç yine aynı bilemiyorum işte arada oluyor böyle
Ben hafta içi alırım kuzum değişik yemek iyi olur ama kıymasız alayım
Patlıcan neden yemiyorsun özel sebebi var mı ?
Evet tam diyet yemeği protein bakımından da zengin.. canım istedi şimdi
Kuzum hayırlı uğurlu olsun
Ilk başlarda bende öyle derdim yine de rabbim yormasın seni çocuk için
Bence de .... o kadar tepindim kilo vermek için haftaya tedaviye başlayacam mesela yine alma ihtimalim var hamile kalırsam yine 10 kilo alcam gelsinde minik razıyım valla kilo almaya
Lahana corbasi detoks icin falan miSabah kahvaltım saat 10.30yagda yarım yumurta 3tane çeri domates 2tane siyah zeytin öglen 17.00bi kase lahana çorbası 1kaşık yogurt yedim akşamada yine 1kase lahana çorbası 1kaşık yogurtla kapatıyorum az önce leslie 1mil yaptım 2litre limonlu su içtim
Turk kahvesi diyet yapanlarda ara ogunde goruyrm hepÖyle hissetme hiç metabolizma da boyda yok bende ondan hep böyle
Aynen iyi değil pilav makarnabayağıdır hiç pirinç yemediydim ödül olsun ne diyim artık en azından artı gelmedi dün bakalım yarın Nasıl çıkacak tartı
Bir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyorduKızlar aranızda hibiskus çayı deneyen var mi
Arti çıkmadıysan çok iyi kuzumÖyle hissetme hiç metabolizma da boyda yok bende ondan hep böyle
Aynen iyi değil pilav makarnabayağıdır hiç pirinç yemediydim ödül olsun ne diyim artık en azından artı gelmedi dün bakalım yarın Nasıl çıkacak tartı
Cnm nikotin var
Bebege zararli :)
Sen helee ogune gelll kapii gibiiiii burdaa arkadaslarin varrBir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyordu
Arti çıkmadıysan çok iyi kuzum
Ay ben bu kadar şeyi nasıl öğrenecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?