Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayirli olsunn
Derece yapalimm kaptann
Birinci olalimmm hadii

Evet canım yeni başladım bugün 5. günüm lahana çorbası 1hafta uygulasam 2gün ara versem tekrar bi hafta yapsam olurmu peki yada sürekli lahanayla devam etsem internetten araştırdım böyle yazıyor 2gün ara tekrar lahana sen tecrübeli sin tabi seninde tavsiyen benim için çok önemli
lahanayi duydum biliyorm tabi faydasida var.
Ama sana soyle soyliyim ilk ay protein sebze bol su ile 9.5 kg vermistim u tarz seyler yapmadan. Arada yogurt kuru soda kuru vs takiliyodum. Bence ertele simdi soyle dusun. Normal bir corba bile yapip sadece onu yapsam eksi gorursun zaten odem atici etkisi vardir kesin. Ama benden tavsiye yeni basladin ya beslenerek vermeni tavsiye ederm cnmm

Birde ilk ay güzel kilo veriyorum ikinci ayda gramlarla savaşıyorum aynı diyet programıyla o yüzden biraz hızlandırayım dedim diyetisyene gitmiştim günde 8dilim ekmek ve reçelde var onları bile çıkardım listemden:))
oo 8 dilimmii o yavaslamalar herkesde oluyo dusun haftada 1 versen ayda 4 yapar. Ayda 3 kg bile iyi aslinda. Gramlara takilmadan yag yakmaya odaklan cnm benim kilom fazla kuzum şuan 98.600 o yüzden sıkı bi diyete ihtiyacım var ne duysam deneyecek kadar gözümü kararttım:)) gram bile gitse bırakmak yok inş o yüzden gelecek bütün yöntemlere açıgım:)

Kızçeler geçici devralmış olduğum kaptanlığımı @SekerPancarii adlı asil üyemize devrediyorum
Malum yolcudur abbas misali pek giremeyeceğim yolculuk da yakın
Eski sayfaları okuduğum yarım saatte kaptan değişimi oldu demek o kadar sayfa biriktirmeyeceğim bir daha sonra eskiye gittim falan sandım bence kaptanlığı çok iyi idare ettin kuzum şimdi de derslerini iyi bir şekilde idare edeceğine şüphem yok

Hepimize hayırlı uğurlu olsun yeni görevler

Kaptanlığın hayırlı olsun kuzum demek yeni kurallar merak ettim

Dünkü ve bugünkü menümü yazmak istiyorum
Dün sabah :2 yumurta(haşlama) , 2 dilim jambon , bir dilim tb ekmeği
Ara : 1 şekersiz Türk kahve
Öğlen:bir bardak süt, 4 kayısı
Ara : 1 hurma
Akşam : 5 kaşık nohutlu pilav ama pirinçten çok nohut olduğunun altını çizmek istiyorum
Bugünkü menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 avuç içi büyüklüğünde süzme peynir , bir çay kaşığı doğal bal, 1 dilim tb ekmeği üstünde azıcık tereyağı olmuş olabilir
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 3 kayısı, bir kase yoğurt , bir tb ekmeği üstüne salça
Ara : hurma
Akşam : bilinmiyor
Akşam için seçenekler nohutlu pilav var yine ondan yiyebilirim 2-3 kaşık kadar ya da yemeye de bilirim zaten çok yemişim bugün galiba

Ne kadar az yiyorsun
Kendimi obur hissettim ya :)

Allah allah niye okadar sissin ki biraz suya yuklen bugun..
3lt içiyorum genelde ayaklarımı havaya diktim yorgunluktansa diye sonuç yine aynı bilemiyorum işte arada oluyor böyle

Ben hafta içi alırım kuzum değişik yemek iyi olur ama kıymasız alayım

Patlıcan neden yemiyorsun özel sebebi var mı ?

Mantar zaten faydali kalorisi de çok yok bnm bildiğim sote olarak ta diğer türlü de tam diyet yemeği yiyelim en iyisi
Evet tam diyet yemeği protein bakımından da zengin.. canım istedi şimdi
Kuzum hayırlı uğurlu olsun

Ilk başlarda bende öyle derdim yine de rabbim yormasın seni çocuk için

Öyle düşünme bebeğimm çocuk için alinan kilolara can kurbannnnn
Bence de .... o kadar tepindim kilo vermek için haftaya tedaviye başlayacam mesela yine alma ihtimalim var hamile kalırsam yine 10 kilo alcam gelsinde minik razıyım valla kilo almaya

Pirinç ne kadar az olsada nişasta barındırıyor onun dışında afiyet olsun ... bugün yeme ama pirinç dün yemişsin ayran salata geçiştir

Sabah kahvaltım saat 10.30yagda yarım yumurta 3tane çeri domates 2tane siyah zeytin öglen 17.00bi kase lahana çorbası 1kaşık yogurt yedim akşamada yine 1kase lahana çorbası 1kaşık yogurtla kapatıyorum az önce leslie 1mil yaptım 2litre limonlu su içtim

Ne kadar az yiyorsun
Kendimi obur hissettim ya :)
Öyle hissetme hiç metabolizma da boyda yok bende ondan hep böyle

Pirinç ne kadar az olsada nişasta barındırıyor onun dışında afiyet olsun ... bugün yeme ama pirinç dün yemişsin ayran salata geçiştir
Aynen iyi değil pilav makarna bayağıdır hiç pirinç yemediydim ödül olsun ne diyim artık en azından artı gelmedi dün bakalım yarın Nasıl çıkacak tartı

Cnm nikotin var
Bebege zararli :)

Lahana corbasi detoks icin falan mi

Turk kahvesi diyet yapanlarda ara ogunde goruyrm hep
Bi ozelligi var mi

Sabah
1.5 omlet az zeytin yağında yapılma
25 30 gr kadar köy peyniri
Çay Şekersiz
54 gr çok tahıllı ekmek
4 gr tereyağı
1 minik incir reçeli
Ara
Türk kahvesi sade
Öğlen
Yok
Ara 15 gibi
200 ml y.yağlı süt
Akşam 17 gibi
174 gr antrikot 4 damla z.yağında pişti
Çoban salata 1 kase
200 ml ayran
Toplam yağ 53.66
Toplam protein 68.46
Toplam kalori 962

1 saat sonra spor yapıp active protein icicem 70 üzerine çıkmış olcak protein miktarım
Su 4lt.olabilir

Kızlar aranızda hibiskus çayı deneyen var mi
Bir bayan ile tanışmıştım 1 sene önce bankacıydı o kullanıyordu faydasını görmüştü sabah içiyordu

Arti çıkmadıysan çok iyi kuzum

Cnm nikotin var
Bebege zararli :)

Ay ben bu kadar şeyi nasıl öğrenecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…