Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok yemiyorm
şimdi yalan yohh mezun olunca bi ara dadandm arkadas vişne reçeli getirmiş baya yedik te bıraktm
Recel bitti rahatladim diyosun simdi ben keptin oldum ya bu nick yakismadi sene napacayuh bu isi kivircik mi koysak senjn nicki

evetttt insallah, hmm evet seninde acil önlem alman gerekiyo canim yoksa bi ciktimi bidaha zorlanirsin kiloyu vermeye
evet 56ya cıktım mı bnm işim biter o yüzden bugün başlıyorum tam olark evet eveet inan bana bu sefer başlıyorum
İnanmicaksin ama bende bugun 55.7 çıktım kilo derdi asla bitmicek biliyon demi 2 gün coh yidim diyeee oldu bunlar
evet napcaz

ne yazuuhh kiiiii

Neden nedeeeeeğğnnnn neden bu kadar benimsedin bu nickiahahahhah kivircikbomba nasil
bilmiyorum kaptan değil keptinn ya ondan galiba kaptan olsa eks kaptan diye değiştirirdm

tamam canim mutlaka basla sende:) bende buhafta cok sIki tutcam bakalim neler olcak
daha ne kadar zayıflayabilcm diyosun

Günaydın arkadaşlar gününüz hayr olsun inşallah ben Gülümsee25 ilk üyelik şifremi format yüzünden unutmuştum o yüzden giremiyodum bugün yeni şifrem geldi :)) çok şükür
günaydın cnm şifreni unuttugun için giremiyo muydun yoksa başka bi nickle mi yazıyodun ben anlamadm da birazcık

Gülümsee25 olarak geliyordum canım takıma yeni katılmıştım şimdi bu ilk üye bicim gülümse25:)) lahana çorbasından bahsetmiştim dün belki ondan hatırlarsın:))

kızlarr i am back alsfkalfkşla kaptanlar el değiştirmiş yine. HAYIRLI OLSUN. yeni gelenlere de selamlar şimdiden.

evet ben de azcık yenilendim enerji topladım ve tartıya cıktım bugün arkadaşlar

pazartesi tartımı yazıyorum. 86.6 çıktım

şimdi bu hafta 86 hedefliyordum. eve gidince spor yapacağum. liste var mı liste ben yazarım olmadı.

menüme gelince çok yiyemiyorum artık ya ve sağlıklı kilo veriyorum bu harika alkfşlafa ALMIYORUM ARTIK VUHUUU
evet daş gibi olacağum <3

menü

sabah:

bir adet latte yağsız sütle yapılmış
bir adet cavdarlı sandviç. ( kaşarlı ve tavuk göğüs fümeli. )

ara:
bir avuç beyaz leblebi

öğlen

bir kase cacık
bol salata
ve iki adet pirzola

ara: uniq 2 go çikolata barı ( bunu yemem lazım erimesin akjfaöfa )

akşam:

sebze haşlama ( brokoli ve brüksel lahana ile havuç)
yoğurt
yarım göğüs ızgara

Gülümsee25 olarak geliyordum canım takıma yeni katılmıştım şimdi bu ilk üye bicim gülümse25:)) lahana çorbasından bahsetmiştim dün belki ondan hatırlarsın:))
he tm kafam karsıtı o yzdn cunkü hatırlıyorum seni ama senin mesajlarına baktım bu takıma ilk yazısınmış ondan karıştı öyle

Canım listeni görünce kendimi açlıktan öldüreceğimi düşündüm ben bu listeyi yapsam vermek yerine alırım galiba yada benmi kendimi çok sıkıyorum neredeyse hiç bişey yemiyorum

100 küsürden 86 lara düşmek bak işte bu başarı
yaz sonuna kadar 70lerdesin inşallahhh before after yaptın mı kuzuuu var mı elinde fotolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…