- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #222.181
Banads şey gbi gelıyorKafamda deli sorularbenim icin bu
Yok yemiyormOlsun yine de artik ara öğünlerinde ekmek tercih etmiyondur heralde
evetttt insallah, hmm evet seninde acil önlem alman gerekiyo canim yoksa bi ciktimi bidaha zorlanirsin kiloyu vermeyeşahaneo çikolatayı geri bırakman demek bugünü sağlam atlatman demek
55.7
İnanmicaksin ama bende bugun 55.7 çıktımşahaneo çikolatayı geri bırakman demek bugünü sağlam atlatman demek
55.7
Hee aklimiza estikce de kullanabiliyoz yaniBanads şey gbi gelıyor
Çalıştır biraz saksıyı
Kullanılan cumlelerle bagdastıramayınca
Acep nedır anlamı dıye dusundum
Demek herkeste farklı etkılerı var
Recel bitti rahatladim diyosunYok yemiyorm
şimdi yalan yohh mezun olunca bi ara dadandm arkadas vişne reçeli getirmiş baya yedik te bıraktm
evet 56ya cıktım mı bnm işim biterevetttt insallah, hmm evet seninde acil önlem alman gerekiyo canim yoksa bi ciktimi bidaha zorlanirsin kiloyu vermeye
İnanmicaksin ama bende bugun 55.7 çıktımkilo derdi asla bitmicek biliyon demi 2 gün coh yidim diyeee oldu bunlar
Diyet timeevet 56ya cıktım mı bnm işim bitero yüzden bugün başlıyorum tam olark evet eveet inan bana bu sefer başlıyorum
evet napcaz
hayatta değişirmemRecel bitti rahatladim diyosunsimdi ben keptin oldum ya bu nick yakismadi sene napacayuh bu isi kivircik mi koysak senjn nicki
Nedenhayatta değişirmemimansız yani öle diyim sende özkaptan yaz konu kapansın :
tamam canim mutlaka basla sende:) bende buhafta cok sIki tutcam bakalim neler olcakevet 56ya cıktım mı bnm işim bitero yüzden bugün başlıyorum tam olark evet eveet inan bana bu sefer başlıyorum
ne yazuuhh kiiiiiDiyet time
bilmiyorum kaptan değil keptinn ya ondan galibaNedennedeeeeeğğnnnn neden bu kadar benimsedin bu nicki ahahahhah kivircikbomba nasil
daha ne kadar zayıflayabilcm diyosuntamam canim mutlaka basla sende:) bende buhafta cok sIki tutcam bakalim neler olcak
günaydın cnm şifreni unuttugun için giremiyo muydun yoksa başka bi nickle mi yazıyodun ben anlamadm da birazcıkGünaydın arkadaşlar gününüz hayr olsun inşallah ben Gülümsee25 ilk üyelik şifremi format yüzünden unutmuştum o yüzden giremiyodum bugün yeni şifrem geldi :)) çok şükür
Gülümsee25 olarak geliyordum canım takıma yeni katılmıştım şimdi bu ilk üye bicim gülümse25:)) lahana çorbasından bahsetmiştim dün belki ondan hatırlarsın:))ne yazuuhh kiiiii
bilmiyorum kaptan değil keptinn ya ondan galibakaptan olsa eks kaptan diye değiştirirdm
daha ne kadar zayıflayabilcm diyosun
günaydın cnm şifreni unuttugun için giremiyo muydun yoksa başka bi nickle mi yazıyodun ben anlamadm da birazcık
he tm kafam karsıtı o yzdnGülümsee25 olarak geliyordum canım takıma yeni katılmıştım şimdi bu ilk üye bicim gülümse25:)) lahana çorbasından bahsetmiştim dün belki ondan hatırlarsın:))
Canım listeni görünce kendimi açlıktan öldüreceğimi düşündüm ben bu listeyi yapsam vermek yerine alırım galiba yada benmi kendimi çok sıkıyorum neredeyse hiç bişey yemiyorumkızlarr i am back alsfkalfkşla kaptanlar el değiştirmiş yine. HAYIRLI OLSUN. yeni gelenlere de selamlar şimdiden.
evetben de azcık yenilendim enerji topladım ve tartıya cıktım bugün arkadaşlar
pazartesi tartımı yazıyorum. 86.6 çıktım
şimdi bu hafta 86 hedefliyordum. eve gidince spor yapacağum. liste var mı listeben yazarım olmadı.
menüme gelince çok yiyemiyorum artık ya ve sağlıklı kilo veriyorum bu harika alkfşlafa ALMIYORUM ARTIK VUHUUU
evet daş gibi olacağum <3
menü
sabah:
bir adet latte yağsız sütle yapılmış
bir adet cavdarlı sandviç. ( kaşarlı ve tavuk göğüs fümeli. )
ara:
bir avuç beyaz leblebi
öğlen
bir kase cacık
bol salata
ve iki adet pirzola
ara: uniq 2 go çikolata barı ( bunu yemem lazım erimesin akjfaöfa )
akşam:
sebze haşlama ( brokoli ve brüksel lahana ile havuç)
yoğurt
yarım göğüs ızgara
100 küsürden 86 lara düşmek bak işte bu başarıkızlarr i am back alsfkalfkşla kaptanlar el değiştirmiş yine. HAYIRLI OLSUN. yeni gelenlere de selamlar şimdiden.
evetben de azcık yenilendim enerji topladım ve tartıya cıktım bugün arkadaşlar
pazartesi tartımı yazıyorum. 86.6 çıktım
şimdi bu hafta 86 hedefliyordum. eve gidince spor yapacağum. liste var mı listeben yazarım olmadı.
menüme gelince çok yiyemiyorum artık ya ve sağlıklı kilo veriyorum bu harika alkfşlafa ALMIYORUM ARTIK VUHUUU
evet daş gibi olacağum <3
menü
sabah:
bir adet latte yağsız sütle yapılmış
bir adet cavdarlı sandviç. ( kaşarlı ve tavuk göğüs fümeli. )
ara:
bir avuç beyaz leblebi
öğlen
bir kase cacık
bol salata
ve iki adet pirzola
ara: uniq 2 go çikolata barı ( bunu yemem lazım erimesin akjfaöfa )
akşam:
sebze haşlama ( brokoli ve brüksel lahana ile havuç)
yoğurt
yarım göğüs ızgara
ivit aynen gerci esim dün yasak koydu ama dinlemicimmmm:) bu kilonda kal dio ama ben zayiflamak istiom söyle kendimi bi 65 de görim bendaha ne kadar zayıflayabilcm diyosun
Avatar reesmi aynı beni ordan hatırlaya bilirler sanırım arkadaşlar :)he tm kafam karsıtı o yzdncunkü hatırlıyorum seni ama senin mesajlarına baktım bu takıma ilk yazısınmış ondan karıştı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?